Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54087) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Diego López a vesztes!
A kapus párharcot Iker Casillas nyerte! A Marca mai számában arról számol be, hogy a klub tudatta Lópezzel, hogy el kell hagynia a csapatot. A Real Madrid nem fog pénzt kérni érte, így szabadon kereshet másik klubot. A befutó a Monaco lehet, vagy amennyiben Cechet eladja a Chelsea vezetősége, úgy Mourinho csapata is szóba jöhet. Florentino Pérez maga utazik Amerikába, hogy közölje a döntést a játékosaival. Eközben Keylor Navas bemutatása a kapuskérdés miatt el lett halasztva elsejéről negyedikére.
Forrás: Madridom.hu

A Real ajánlata Raúlnak
A Real Madrid kiemelt pozíciót ajánl Raúlnak. A legendás kapitány menedzserként térhetne vissza korábbi sikerei helyszínére, mégpedig úgy, hogy a nyártól átveszi Miguel Pardeza helyét a klub vezetőségében.
Forrás: Madridom.hu

A Real Madrid megtiltotta Di Maríának a játékot!
Az UOL nevű médiaügynökség megtudta a valódi okot, ami miatt Di María távozni akar! Szerintük az argentin válogatott orvosai meg akarták kockáztatni Di María játékát a VB döntőjében a németek ellen, ám a hír hallatán a Real Madrid vezetősége megvétózta a döntést. A játékos ezután azt mondta, hogy “neki senki nem fogja megmondani, hogy játszhat-e”. Innentől kezdve a két fél között nagyon rideg a kapcsolat, melynek eredményét jól tudjuk.
Forrás: Madridom.hu

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.