Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50137) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

magyar okosok a stúdióban mit mondtak amúgy, jogos volt a bünti? németen néztem, nem bírtam hallgatni sokáig a magyart

ha az volt, ha nem is teljesen, a két Robben-elrugásból egy mindenképp járt, ezért is fujta be ezt már sztem a biro. de amugy meg sztem az volt. dehát ez kellett. tessék, ott volt a szitu: Robben megkapta a labdát, még közel se volt a 16-os. Mit csinált volna ekkor egy magyar, nna? hát, mondjuk visszapasszolta volna, vagy, befele akarta volna, de abba meg belelépnek. egy biztos, befele nem tört volna, ebben ugye kiegyezik velem mindenki. de nem csak egy magyar, más sem igazán.. max Cé..
tehát Robben azt csinálja, amit te csak álmaidban csinálsz, hogy bazmeg, vigyük befele a labdát, kapu felé, bármilyen módon, hiszen alig van már hátra idő. ezt kell csinálni. más kérdés, h 10ből 9 nem csinálja mégsem. vagy nem meri, vagy nem tudja.
Ő megcsinálja, beviszi, ott meg ugyis csak annyi lehet - mivel ő maga labdabiztos és nem falábú - hogy szabálytalankodnak vele. akkor meg tizi, és ennyi.
Marquez ezt tette meg.

én is jobban szerettem volna, ha bebasznak még egy nagy gólt, mondjuk a kapuska szeme közé, ojj az lett volna az igaz császárság, azt se tudja szegény, hol a labda, de.... végül máshogy lett
A lényeg, megyünk tovább!
Hup!

BMW001 vigyázz, még a német kommentátor is a Hollandoknak szurkolt, szurkol, szóval csak óvatosan a bvb által dedikált német szemüvegeddel..
:)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.