Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36560) #56268288 válasza DeathAdder (#36546) üzenetére


#56268288
törölt tag

Szerintem Salah-hal/-val nem buknánk nagyot, de esélyes, hogy a kékekhez megy.. természetesen.. Ince meg ne jöjjön, minek ?! Ne az alattunk lévő bajnokságokból vásároljunk már.

Assaidi meg alig játszott nálunk. Én simán kezdőbe tettem volna többször is. Szerintem elég jó játékos lehet később.
Borini meg - amit eddig láttam Sunderland meccseket - nem túl jó. Eddig csak tizenegyesből láttam gólt szerezni - na jó, rémlik valami más gól is, de ez most lényegtelen. Ne jöjjön vissza.

Én azért reménykedek, hogy igazol valami jó játékost még januárban BR és nagy erősítés lesz!

A tegnapi meccs:
Rasztakurv@.. jóvót' :DDD Sajnos hangosan örülni nem tudtam, mert itthon már aludtak a népek, de megtettem, amit tudtam. A büntetőknél legalább annyira izgultam, mintha a Liverpool játszott volna. A sunderlandi Fletcher büntetője.. mikor feldolgoztam.. Hogy lehet úgy rúgni ?! Ha nincs ereje, akkor ne álljon oda!
Meg a kommentátor. Végig azt hajtogatta (a hosszabbításban és 1-0-ás állásnál), hogy ,,Már csak x percet kell kibírnia az MU-nak és döntőben van". Mondom az létezhetetlen. Vagy én nem tudom jól a szabályokat ? Mert ha tényleg döntőbe jutott volna, akkor a 90 perc után is döntőbe kellett volna kerülnie.. Szerintem elnézte, de nagyon.. :(((

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.