Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#153201) bagyulajuve válasza BenHans (#153193) üzenetére


bagyulajuve
addikt

sintér :D

Resistencia eterna

(#153202) hobizoli válasza BenHans (#153199) üzenetére


hobizoli
nagyúr

aha.... es Szoboszlai-n kivul van vmi top ligas csapatnal kezdo magyar mezonyjatekos...?

több drón kell ;P

(#153203) BenHans válasza hobizoli (#153202) üzenetére


BenHans
addikt

Sallai, korábban Szalai Ádám... Mondjuk Szalai Ati sem lesz sokáig a törököknél.
De az előbb még arról volt szó, hogy miért nincs elég magyar a magyar topban, vagy mossunk össze mindent és szarozzuk le aztán le van tudva?
Topligákban nem magyar srác lesz az első választás és nem értem pl hogy ez a topligázás miért akadt be ennyire, sőt még kezdő is legyen de ne kapus. A többi sem elhanyagolható.
Mint írtam, sokan el sem jutnak akadémiáig, és a topligák képviselői sem a blaszban fognak kutakodni az xy kerület 3. számú csapatánál.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#153204) mephi666 válasza hobizoli (#153197) üzenetére


mephi666
nagyúr

aki valamire való játékos, az megy külföldre nevesebb klubhoz, több pénzért... azért csak nagyobb presztízs aktívan játszani egy bundásliga-csapatban, mint egy nb1-esben :K ide meg jön az, akinek ez is teljesen megfelel... kb: itthon indul el sok játékos pályafutása, dobbant egyet, max hazajön utolsó éveire "levezetni"

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#153205) Cartevo


Cartevo
őstag

Végre nézhető volt az FTC - Zalaegerszeg.

(#153206) Ringman válasza DS39 (#153198) üzenetére


Ringman
nagyúr

20m/év a foszponzor

(#153207) forceberg válasza mephi666 (#153186) üzenetére


forceberg
veterán

Csak gondolom a Puli nem az angol adófizetők pénzéből tartja el külföldi játékosait... :(

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#153208) Vismajor01 válasza Vismajor01 (#153191) üzenetére


Vismajor01
addikt

Senki?

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#153209) hobizoli válasza BenHans (#153203) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Europa 5-6 top bajnoksagaban levo ~40 csapatnal, amik amugy ugy elvernek barmelyik magyar bajnoksagi csapatot, mint a jeg a hatart, fel tudsz sorolni 3 jatekost
wow
nem erzed kicsit sem rohejesnek...?
ez azok sem BL kieseses zonaig csuklobol eljuto csapatokban jatszanak

azt kene mar vegre elernie ezeknek az akademiaknak, hogy a magyar jatekos legyen a elso szamu valasztas kezdo 11-re egy top bajnoksag elso 3-4-ben levo csapatanal egy adott poziciora, es helyette uljon egy afrikai vagy del amerikai jatekos a cserepadon

mert onnan siman ilyen jatekosok jonnek, es messze nincs olyan kepzes meg technikai hatter se, mint itt


a 2016-s VB utan amikor elvittek a francia 2. osztalyba az egyik magyart, par hettel a szezon kezdete utan csinaltak egy interjut a jatekossal, hogy na es miben mas ott a dolog?
azt mondta a riporternek, hogy hat igazabol ugyanazt csinaljuk, mint otthon is, csak sokkal nagyobb intenzitassal, olyannyira, hogy az elso 2 hetben edzes utan izomlazam volt
erted: egy magyar valogatott jatekosnak, aki tizeneve edz, izomlaza volt egy edzes utan egy masodosztalyu csapatnal

azaz a tingli-tangli alibizgetesek utan kihajtottak edzesen is
kepzeld egy 1. osztalyu csapatnal mit kapott volna az edzesen

több drón kell ;P

(#153210) LyonnaisFan1 válasza Vismajor01 (#153208) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Mindig TV?
Abban a spíler 1 és 2 is benne van bizonyos csomagokban.

Mivel itt jelen esetben a La Ligáról van szó, így a Spíler2 csatornára lenne szükség, ami a "MINDIGTV PRÉMIUM CSALÁDI CSOMAG"-ban lenne elvileg található.
Ha van olyan lapos tévéd, amibe belemehet az előfizetői kártya és modul nézhető is a dolog.
Csak egy antennát kell még valahová feltelepíteni, hogy az adások vehetőek legyenek.

Itt még számos hasznos holmit találhatsz:

Találtam valami MindigTV GO dolgot is, ami az lenne az én olvasatom szerint, hogy amely csomag csatornáira elő van az ember fizetve, azt nézheti akár online különböző eszközökön. Legyen az mobiltelefon, táblagép, vagy notebook.

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153211) venember83 válasza Ringman (#153194) üzenetére


venember83
nagyúr

(#153212) BenHans válasza hobizoli (#153209) üzenetére


BenHans
addikt

Értsd meg, egyszerűen szar a kiválasztódás folyamata.
Nem kerül minden gyerek fejlettebb akadémiára az említett okokból.
Hogy minden igazán tehetséges srác egy akadémián kezdjen arra sincs sok sansz.
Külföldre küldeni a srácodat pedig komoly pénz, és itt mérlegre teszed a lehetőségeidet és a tehetséget, és a legtöbb esetben bizony az első a szűk keresztmetszet.
Megyei vagy BLSZ alsóbb osztályokból nem lesz kiemelés megfigyelők által, tehát valahogy időben el kell jutni akadémiára vagy nagyobb, magasabb szintű csapathoz, ott viszont az esetek többségében közebeszól hogy a nevelési költséget mennyiben állapítja meg a csapat vagyis mennyire kapzsi az elnök. Persze van olyan hogy 10 labdáért és felszerelésért elengednek, de innentől még meg is kell felelned, az edzőn is sok múlik mert lehet mellékvágányra tesz és nem feltétlen szakmai szempontok alapján és nem szabad megsérülni, mert olyan is van hogy mire felépülsz felejtős a kezdő vagy ha másik edző jön és ilyenkor a fejlődésed is számít aminek könnyen reszelnek így. Ja és nem nagyon van időd, mert nagyon nem mindegy hogy 16 éves vagy vagy 18.

De oké, vegyük úgy, hogy eljutottál NBII/III -ig, innentől meg kell vennie egy magyar klubnak ahol újra lejátszod ezt csak nagyban, de itt már tuti elkérik a nagy lóvét, és utána kell kiugró szezon, hogy elvigyen akár egy Salzburg egy PSV vagy egy török, hogy talán onnan továbbléphess. Szóval bármilyen furcsa, a legkeményebb lépcsőfok az NBI, nem játékban, hanem bekerülésben, és ez egy magyar srácnak még egy szint egy hollandhoz képest pl, aki kapásból a hazájában egy olyan csapathoz kerül ami nem periférián van ha egy top bajnokság akár csak alsó-középcsapata keresgél. Ja és a holland srác a helyi elsőp osztályba pont annyi idősen jut el, mint a magyar az NBI-be, csak innentől neki még két léps van nem egy miközben továbbra is fejlődnie kell, mert Fradi<Ajax és minden helyet hasonlítva ugyanez a relációsjel.

Nagyon kevés helyen van olyan minőségű tréning, mint ami kéne abban igazad van.
BLSZ szinten örülni kell ha valaki nem csak futtat, ami már sehol nem divat.
De erről oldalakat tudnék írni, mi van mi hiányzik, mitől tudna fejlődni szerintem stb.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#153213) LyonnaisFan1 válasza BenHans (#153212) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

"Szóval bármilyen furcsa, a legkeményebb lépcsőfok az NBI, nem játékban, hanem bekerülésben, és ez egy magyar srácnak még egy szint egy hollandhoz képest pl, aki kapásból a hazájában egy olyan csapathoz kerül ami nem periférián van ha egy top bajnokság akár csak alsó-középcsapata keresgél."

Pláne, hogy a mennyei bajnokság 1.-ben nincsen légiós korlát. Tehát a tehetősebb egyesületek (nagyjából tudjuk kik lehetnek ezek.) simán megtehetik azt is, hogy 11+x LÉGIÓSSAL! állnak fel bizonyos bajnoki meccsekre. Lásd például a tavaszi diósgyőrt. Volt észt, horvát, albán, meg a fa...omtudja milyen nációból érkező légiós. Egyesek jobbak voltak mint egy hasonló magyar játékos, mások nem jobbak, vagy rosszabbak.
Például a Malenica, aki bőven megütötte az mb1 szintjét, és nem miatta esett ki az idény végén a DVTK. Az okok egészen mások, de ez túlmegy azon, amit elkezdtem pedzegetni.
A magyar játékosoknak így aztán végképp semmi sanszuk, a fiatalabbaknak meg aztán pláne.

Én amondó vagyok, hogy limitálni kellene az egyszerre pályán lévő légiósok számát csapatonként egy mb1-es mérkőzésen.
Csak mi lehetne a helyes arány? 5 idegen, és 6 magyar? Ez a bajnokság színvonalán nem javítana. 6 idegen és 5 magyar? Ez olyan arany középút lehetne. :R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153214) omfgk válasza LyonnaisFan1 (#153213) üzenetére


omfgk
addikt

limitálni kellene az egyszerre pályán lévő légiósok számát csapatonként egy mb1-es mérkőzésen.

Betarthatatlan. Max a keretben lévő légiósok számát lehet korlátozni.

(#153215) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

2021.07.25. 18:45 AS Roma - Debreceni VSC
Sport1 élő!

Miután a Serie A a Sport TV csatornához került, a sporttv kapott az alkalmon, és képernyőre tűzi a lokomotív meccsét a farkasok ellen.
A mérkőzés Olaszországban lesz.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153216) venember83


venember83
nagyúr

A törpök élete nem csak móka és kacagás.

Agresti: bal combjánál jelentkező izomfáradtság miatt Dybala egyéni edzésmunkát fog végezni a következő napokban

(#153217) sh4d0w válasza Soulfly842 (#153196) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Sajnálatos módon az utánpótlás több szempontból is vérzik - ami pedig alapvető ahhoz, hogy több magyar legyen a csapatokban. A fiatal magyar játékos többe kerül, mint a vele egy szinten lévő légiós. Ha nem az ára, akkor az, amit keresni szeretne (ebben egyébként nyakig benne vannak az olajosok, miattuk szabadultak el az árak). Ezenkívül nem azok a kölykök kerülnek feljebb, akik tehetségesek, hanem akiknek a szülei tudnak és hajlandók azért fizetni.

Megye 3-ban találkoztam sráccal, aki toronymagasan jobb volt bárkinél a pályára lépők közül, amikor rákérdeztem, miért nem a Vidi-U-ban játszik, említette, hogy ahhoz sok pénz kell...

https://www.coreinfinity.tech

(#153218) mephi666


mephi666
nagyúr

"A spanyol együttes összértéke 563 euró, csapatuk közel négyszer többet ér, mint Németországé."

...és övék elvileg a legértékesebb csapat tm alapján :) 563 euró... még én is meg tudnám venni ezt a csapatot

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#153219) bagyulajuve válasza venember83 (#153216) üzenetére


bagyulajuve
addikt

hát így nehéz lesz rá építeni a csapatot, ha megint folyamatosan sérült lesz :(
nagy szükség lenne rá pedig, mert ő az egyetlen a csapatban, aki képes kicsit színezni a játékot és ezt általában nem is öncélúan teszi

Resistencia eterna

(#153220) venember83 válasza bagyulajuve (#153219) üzenetére


venember83
nagyúr

Szapultam már eleget, nem is kívánok semmi többet hozzáfűzni, teljesen egyetértek az álláspontoddal.

(#153221) Vismajor01 válasza LyonnaisFan1 (#153210) üzenetére


Vismajor01
addikt

Koszi de ez lenne az utolso megoldás

Alapbol vmi kulfoldit keresnek, mint az,eurosport player. Na meglesem ezt az,espn+t

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#153222) Peterhappy válasza Vismajor01 (#153221) üzenetére


Peterhappy
őstag

Mielőtt pénzt költesz külföldi csatornákra, járj alaposabban utána a vpn-nek, külföldi fórumokon stb, londoni barátom pl. sehogy sem tudta kint nézni a telekom tvgo-t, így végül előfizetett a Mindigtv extrára, de hiába az előfizetése, pár hete ott is fejlesztettek és már az sem megy külföldről, próbáljon bármilyen vpn-t is használni.

Ha ezeket így meg tudják oldani (ahogy pl. képernyőképet se nagyon lehet ilyen felületekről készíteni), ez valószínűleg külföldi, főleg komolyabb társaságoknál is így lehet.

Csak hogy ne ess pofára, ne dobj ki feleslegesen pénzt.

(#153223) dudu5130


dudu5130
őstag

Alakul ez.

(#153224) atee_13 válasza dudu5130 (#153223) üzenetére


atee_13
őstag

special one killer ;]

(#153225) venember83


venember83
nagyúr

Mezszponzori szerződések, Serie A, természetesen a Juve kaszálja a legtöbb pénzt, családon belül intézték még a Stellantis megszületése/beleszólása/beavatkozása előtt.

(#153226) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Hivatalos a Hell - DVTK tranzakció. Kíváncsi leszek, mire viszi a projekt, brutál nagy potenciál van benne.

(#153227) Ringman


Ringman
nagyúr

az inter csodálatos igazolásai:
dalbert -> cagliari kölcsön, nainggolan 2m€ lelépési díjat szeretne, az inter 1,2m-et kínál, vsz ő is el lesz engedve.

gondolom vidalnál is hasonló lesz a konstrukció.

(#153228) venember83


venember83
nagyúr

Ringman: nincs ebben semmi meglepő, a jog a léhűtők oldalán áll a határozott idejű szerződés miatt. Alaposan meg kell fontolni a közeljövőben feltehetően eladhatatlan játékosok szerződtetését, még ha "ingyen" is érkeznek. Más megoldást nem látok.

[ Szerkesztve ]

(#153229) LyonnaisFan1 válasza Peterhappy (#153226) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:R
Erre én is. Vajon a stadion névhasználatát megveszik-e idővel? :U

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153230) hobizoli


hobizoli
nagyúr

Riga - PAFC 2:0

:DDD

több drón kell ;P

(#153231) LyonnaisFan1 válasza hobizoli (#153230) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:Y
Felcsut no to koncertliga. :D :DD

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153232) atee_13 válasza LyonnaisFan1 (#153231) üzenetére


atee_13
őstag

Kellene még pár milliárd közpénz, h kidomborodjon a tehetségük ;]

(#153233) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Riga bunteto. :C :C :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153234) salesman


salesman
őstag

3:0
[link]

Más: ez műfüves pálya?

[ Szerkesztve ]

Türűűűdrááá!

(#153236) Phoen|x


Phoen|x
őstag

Megvan az új 10-es ESR személyében. Szvsz jó helyre került. :R

Go Gunners!

(#153237) dudu5130 válasza Phoen|x (#153236) üzenetére


dudu5130
őstag

Ki az az ESR?

(#153238) salesman


salesman
őstag

Sporthírek: Na, ugye... A lett foci sikere a mi sikerünk is..., ja nem!

Türűűűdrááá!

(#153239) Kaba


Kaba
veterán

Az angol labdarúgó bajnokságban kötelezővé teszik a koronavírus elleni oltást.Aki nem oltatja be magát Október 1-ig az nem vehet részt tovább a bajnokságban(na erre kiváncsi leszek).

[ Szerkesztve ]

(#153240) bandus válasza Kaba (#153239) üzenetére


bandus
veterán

annyi cuccot magukba szurnak ezek a focistak, miert ne tennek ezt az oltassal? :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#153241) Phoen|x válasza dudu5130 (#153237) üzenetére


Phoen|x
őstag

Emile Smith Rowe, fiatal irányító az Arsenal-ban, ma írt alá 5 évre.

Go Gunners!

(#153242) Cs1csó válasza Phoen|x (#153241) üzenetére


Cs1csó
félisten

Még ezt nem látom a TM-ben, csak Albert Sambi Lokonga-t :DD

(#153243) venember83


venember83
nagyúr

La Stampa: Chiellini hamarosan hosszabbít, csak 18 meccs választja el a harmadik helytől a Juve örökranglistáján
1. Del Piero 705
2. Buffon 685
3. Scirea 552
4. Chiellini 535

(#153244) Datsyuk


Datsyuk
aktív tag



Remélem nem rontják el ezt a kölyköt Angliában. Végig normálisan viselkedett a BvB-nél, szorítok neki, hogy nagy karriert fusson be. Megérdemelné és abszolút képes is erre.

Nem a helyére, de abból a pénzből pedig jönni fog Malen Dortmundba. Még kellene legalább egy jól cselező szélső a keretbe. Meglátjuk mik a tervek még nyárra.

(#153245) Cartevo


Cartevo
őstag

(#153246) LyonnaisFan1 válasza Cartevo (#153245) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Hogy voltak ott galatások, amikor idegen csapat szurkolói el sem utazhatnak a meccsekre?
Bár hollandban biztos él egynéhány török, akik éppen Galatások.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153247) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Az Európa Liga győztes Villareal CF hivatalos honlapján kiadott egy közleményt, miszerint Koronavírus pozitív esetek miatt a következő 3 felkészülési meccsük elmarad.

Ez a Budapest Honvéd, Dinamo Kiev és Hertha Berlin csapatait érinti. Velük játszott volna sorban a sárga tengeralattjáró.
A Honvéd meccs ráadásul Stadionavató is lett volna egyben a holnapi napon. Annak az eseménynek a sorsa még kérdéses.
Sztem el fog maradni, és a hivatalos megnyitó csúszik.

És a stadion avatása a Loki ellen történhet meg jó esetben az OTP Bank Liga 2021/22-es szezon nyitófordulójában. Július legutolsó napján, jövő héten szombaton.

A Honvéd egyelőre még nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt. Sztem ezen percekben is tanakodnak, mi lehetne a megoldás.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153248) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Célunk, hogy legyen mérkőzés szombaton
Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Villarreal CF koronavírusos esetek miatt lemondta a szombati stadionavató mérkőzést. Mindenképpen szeretnénk holnap meccset rendezni, hamarosan további információkkal jelentkezünk!

Felkészül a Diósgyőr? :D :D

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#153249) Pkc83 válasza LyonnaisFan1 (#153248) üzenetére


Pkc83
őstag

A Vidi épp ráér. :DDD

(#153250) LyonnaisFan1 válasza Pkc83 (#153249) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Éppenséggel a Diósgyőr is akár. A holnapi meccs 17:00-kor kezdődik valami tevebaszó csapat ellen. Utána csak át kell menni a Bozsikba. :DDD

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.