Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Félremagyaráznak itt mindent a Barca házatáján, Messi meg nagy mosolyogva még majd még az utolsó szeget is beleveri...
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Tibi!
Megint lesz holland az interben. Dumfries jön a psv-bol
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
Shakira megy Liverpoolbol Lyonba.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #153855 üzenetére
bírtam, sajnálom hogy nem tudott stabilan jó lenni a 'poolban és fix játéklehetőséget kapni... remélem lyon-ban bejönnek a számításai én speciel bírtam nagyon a "pitbullt" (azért fél szemmel ránézek innentől a lyon eredményeire, hátha gólgyártásba kezd)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #153856 üzenetére
Vele mar sikerult egyezsegre jutni Fabrizio Romano szerint. Mar csak veletek kell a vetelarrol.
Kell is elore valami erosites. A Brest elleni produkciot fajo volt nezni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz LyonnaisFan1 #153857 üzenetére
Az biztos hogy morált tekintve nem húztok rosszat és még csak most lesz 30, van benne pár év. Ez a pali tényleg olyan mint a jó iparos, hihetetlen munkabírás jellemzi.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
DeathAdder
veterán
sziti beajánlott 150 milliót Kane-ért, úgy néz ki találtak még egy kis aprót, Romano
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #153861 üzenetére
az a szép ebben, hogy hosszú távon minden bizonnyal kijön ez a befektetett mérhetetlen mennyiségű pénz a bajnokságokban (vagy ott sem,lásd a tavalyi francia eredményt), de mindenki bl-t akar nyerni, és ott meg bármi megtörténhet, nemfeltételnül drágább csapat jut tovább. pl. a fradi is harmadannyit ér mint a slavia praha és feleannyit mint az old boys (90-60-30 millió).
mondjuk impulzusvásároltam most párizsi repjegyet, sajna nem játszik otthon azon a hétvégén a psg, pedig nagyon szívesen megnéztem volna őket ramossal meg messivel.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #153851 üzenetére
na, végre nézhetek BL-t újra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathAdder
veterán
válasz bandus #153862 üzenetére
Bajnokságban mindenképp kijön, egy 38 fordulós (már ahol) hosszútávfutásban általában mindig a legjobb csapat fut be elsőnek. Egy kieséses szakaszban már más a helyzet, de az idegenben szerzett gólszabály eltörlésével és a mégtöbb cserével egyértelműen a hipergazdag kluboknak kedveznek.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #153864 üzenetére
eltörölték az idegenben lőtt gólt? erről lemaradtam. mikortól?
közben látom, ettől az idénytől. ez a selejtezőkre is érvényes már, vagy csak a főtáblára?
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
addikt
válasz DeathAdder #153861 üzenetére
Szerintem eredetileg a csapatépítés nem ezt jelentette...
És ez sose ér véget. Mert az akadémiáról felhozni fiatalokat gáz.Jövőre cserélni kell Fernandinho-t is. Már-már csodálkozom ,hogy Pep nem bökött rá már idén mondjuk Kimmich-re.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
Mastre
tag
válasz bandus #153844 üzenetére
Na, ezért nem fórumozok Nem megy át a hangsúly meg az irónia. Ezt az egészet Madridistaként írtam.
A sajnos az a liga részéről sajnos, hogy nem lehet sarokba szorítani a Madridot.
A felelőtlenül költekezést meg itt olvasom heti többször, hogy a "barszareálnak" sír a szája, mert meg kell húzni a nadrágszíjat. Pontosan tudom, hogy akár 5, akár 10 éves távlatban a Realnak kb. -25-30m€/év az átigazolási összegzése. Azt meg azt hiszem, hogy a világ (top3) legértékesebb klubja ki tudja gazdálkodni egyebekből.A SL sem erről szól. A RM sínen van a belátható jövőben. Nem lesz csőd, nem lesz semmi. Viszont azt is látják, hogy ezt a színvonalat nem lehet fenntartani a jelenlegi közegben. És most nem csak a PSG+ManCity duóról beszélek, ahol konkrét pénzmosás zajlik, hanem a futballelitről. A PL csapatok bevételei messze magasabbak, mint a többi bajnokságé. (Persze, ennek megvannak az okai. Lehet, hogy egy 15-20 éves konstrukcióban a LaLiga is utolérhetné, de nem 5 év alatt. És ehhez jönnek még a gazdag tulajdonosok.
Nem vagyok tisztában a többi bajnokság szabályzatával, csak itt olvasok dolgokat. "Amerikai tulajok", "a kínai tulaj tol bele pénzt", "most jött plusz 40 millió, de ez a jövő évi tőkeemelés előrehozva", stb. Ez számomra mind azt jelenti, hogy a nagy európai klubok a tulajdonos által kisebb-nagyobb mértékben kívülről vannak finanszírozva. (Kivéve pl. a mindig kimelt Bayernt, merthát az 50+1-es szabály.)
Bármennyire is hihetetlen, de a Barca, a Real és az Atletico is 100%-ban szurkolói tulajdonban van. Nincs tulajdonos, nincs tőkeemelés, csak a piac van. És ezeknek a kluboknak ebben a feltételrendszerben egyre kevesebb babér fog teremni, ha minden így folytatódik.
(Lehet utálni Perezt azért mert a 2000-es évek elején egy új gazdasági modellt talált ki: a játékosok futballértéke helyett a piaci/média értéke miatt vásárolt. Gazdaságilag megérte, hisz láttuk a "Galaktikusokat", futballszakmailag nem. Tanult belőle. Szerintem ma már ő is csak rohan a piac után, és a SL ötletével egy ugyanilyen futballgazdasági "reformot" próbál meg megcsinálni.
Ezt megint lehet szeretni vagy nem szeretni, de az, hogy a mai futballt valamilyen irányban meg kell reformálni, az nem lehet kérdés. Mert ha minden így marad, akkor a tradicionális klubok visszaszürkülnek a középmezőnybe, és csak az fog számítani, mint az óvodában: "Az én apukámnak 3 kocsija van ám, az egyikben ráadásul 2 motor van"... -
jbalint18
tag
válasz Mastre #153870 üzenetére
Az atletico-s résszel vitatkoznék mert ott tulajok vannak Miguel Ángel Gil Marín,Enrique Cerezo,Gil Marín család további tagjai , kisebb befektetők.(A HBO GO-n van egy pár részes mini doku amiben ez is benne van ,azt hiszem Az úttörő a neve. Jesús Gil életéről szól. ) Részben e miatt történt nyáron 2 szer tőkeemelés ami 500-600 millió euró között volt összesen.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
PL: Romelu Lukaku visszatér a Chelsea-be – hivatalos
Erre kíváncsi leszek, de komolyan! Kívánom neki, hogy százszorosan is bebizonyítsa, hogy mennyit ér valójában! S hogy a tanuló időszak után, amit a Chelsea-nél töltött (vagy kölcsönben) mutassa meg a labdarúgásnak a magasiskoláját is. Egy jó sikeres, 5-6 évet kívánok neki a csapatnál!
Hajrá Chelsea, hozni kell a bajnokságot is és ne adj egy ismétlés..Ennyit az esetleges feszültségről Ramos és Messi között:
PSG: Ramos meghívta Messit és családját a párizsi otthonába
„Ha a családoddal együtt inkább egy házban laknátok ideiglenesen, mint egy hotelben, akkor nálam nyugodtan maradhattok” – mondta Ramos Messinek.Ennyit Ramosról, igazi sportember! Le a kalappal!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #153874 üzenetére
szívük mélyén mindketten a psg-be vágytak, most meg összejönnének egy romantikus, gyertyafényes vacsorára is mondom én, hogy párizs a szerelmesek városa... itt még Suarez és Chiellini is mosolyogva, kézen fogva sétálna a szajna partján, ha a psg-ben játszanának együtt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #153876 üzenetére
erről beszélek olyan jó látni, ahogy egy klub szeretete így összehozza a játékosokat... vagy az a néhány talicska pénz
-
atee_13
őstag
válasz Soulfly842 #153874 üzenetére
Komolyan kíváncsi vagyok melyiket nézted gerincesnek messit vagy ramost?
Más:
Digi továbbra is ad meccseket a PL ből. Mindenki elment lölő behabzsolta mi lesz/ ki lesz ott?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Micsoda sportemberek. Legendák. Ikonok. Most már inkább csak profik.
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #153880 üzenetére
Messi legenda, ez nem lérdés!
De! Sajnos nem a Barca legendája, különben nem csak olyan összegekért maradt volna az olajosok helyett eddig, ami kb. tönkretette a klubot. Más erre nem gondolt még, hogy már korábban sem marad, ha nem kap irdatlan pénzt?[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #153881 üzenetére
Valójában évek óta megy a rinya hogy megy vagy marad, kb azóta hogy a bárszá már nem a világ legjobb csapata.
(#153865) bandus - idéntől, sajnos, akkor kifejtettem erről a nemtetszésemet.
-
atee_13
őstag
válasz Soulfly842 #153882 üzenetére
Azt hittem ez irónia: "Ennyit Ramosról, igazi sportember! Le a kalappal!"
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #153882 üzenetére
Jó védő, de mellette igazi aljadék favágó is tud lenni nálam nincs ott a legjobb védők közt az aljas húzásai miatt... (kicsit amúgy megsajnáltam a végén, mert ott rágta a kefét sérülten sorban a madrid meccseken és lelátóról buzdította a csapatot, teljesen odavolt... erre a válásuk nem a legszebb lett... de hát a madridtól mit várhattunk pl Casillas után?)
-
addikt
És ez még korántsem minden.
-
venember83
nagyúr
Rugani, De Sciglio, jön még Pjanić... Fagioli, Ranocchia és Correia pedig távozik kölcsönben: [link]
Allegri valóban visszatért.
-
atee_13
őstag
válasz Citroware #153886 üzenetére
És mind a kettő otthagyta a "szeretett" klubját a pénzért, akár mit is kommunikáljanak vagy színészkedjenek a kamerák előtt.
Ha az kellene a pénzért rózsaszín szappanbuborékot is fújnának és után a közösségi médiában kiposztolnák, kameráknak eljátszanák, h ők amúgy kemények és nem a pénzért csinálják
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #153529 üzenetére
Daniele De Rossi ha deciso: lascia la Nazionale ‼️
Archiviate le Notti Magiche, l'ex Roma punta al sogno per cui lavora sodo ogni giorno: allenare 🔥
"È stata una scelta difficile perché mi sono trovato splendidamente con tutti, ma lascio. Io ho dato loro forse l’uno per cento e loro in cambio mi hanno permesso di vivere un’esperienza indimenticabile" ❤
#SportMediaset
Nem tudom, hogy meglep-e ez bárkit is. Ő lehet az új Conte, a római változat, remélhetőleg picit erősebb gerinccel, mint Tonio.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz forceberg #153881 üzenetére
Úgy értettem, hogy most már inkább a profi státuszukat öregbítik (pénzt keresnek, s nyernek még pár trófeát), nem legendai státuszukat növelik. Természetesen Messi és Ramos is legenda lehet adott körökben a dicső múlt alapján, ezt nincs semmi jogom vagy alapom megkérdőjelezni.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Ma kezdődik a liga, és a hatalmas Brentford be is mutatkozik egy kiesési rangadón
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #153895 üzenetére
Csodálkoztam is, h nagy a csend
-
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #153895 üzenetére
Mi lesz ma? Ágyúval darázsra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest