Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#154635) ledgeri válasza Doky586 (#154634) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Ismétlem: nem kell bökni de mert azt a házirendet átállítottam ami ahhoz kell, hogy az megvalósuljon (3-4 kapcsoló). Ha én írom, hogy böknöm kell akkor azért írom, mert a helyzet, hogy bökés nélkül nem indul ell, és nem a default, ezért említem meg!
ki tudja mit rontottál el A defaultokkal élők szemében én, mert idegesített annyira, hogy utánanézzek rendesen, és csak annyit, hogy elérjem a célom.
A telepítés elkezdésének menete, meg a telepítések egymástól való függősége/egymásra való épülésük mikéntje nem hinném, hogy ugyanaz a kategória.

De megint az van, hogy az egy helyen kb 3-mal arréb kapcsolt állapotú windowsommal jövök kérdezni egy másik csúszkáról, de arra nem jön információtartalmú válasz amire kérdezek, csak az van megkérdőjelezve, hogy miért van 3-mal arrébb kapcsolva a windowsom, vagy van-e egyáltalán (ha meg van, akkor bizots rosszul, mert másképp nem lehet).... Nem tudom, hogy ez a topik kérdezőin vagy válaszadóin múló átlag, de ezért is csak akkor jövök, mikor már túl vagyok egy ponton. (Van esetleg "nem out of the box windowsoknak topikja?)
Oké a házirend állítást nem részleteztem "stringre pontosan", de a veracrypt jelenlétét említettem, és kérdeztem dolgokat.
Erre jön, hogy nálam az úgy működik (minden körülmények közt), ahogy a nagy könyvben... és én nem tudom, vagy csináljam meg azt amit meg is említettem, hogy nem fogok. Információ azokkal kapcsolatban amik a kérdőmondataimban említve vannak meg semmi.
Mintha arra kérdeznék rá bármely böngészőben, hogy lehet-e, és hogy, beállítani böngészőben azt, hogy x féle fájlok egyik, y féle fájlok egy másik mappában legyenek, erre meg jön az, hogy "Az alapértelmezett metési hely az C:\Users\user\Downloads".

Kérdeznie is lehet a potenciális válaszadónak... ezt csak így off-ban ;)

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.