Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz huliganboy #64549 üzenetére
Mi a hibajelenség?
-
huliganboy
addikt
válasz chatran #64551 üzenetére
#64550) ZS3NI biztató... simán üzenetben keressem őket?
(#64551) chatran
Ha világítani vagy tölteni akarok vele akkor pár perc után leáll, nem tud folyamatosan működni. Teljesen feltöltött minőségi akksikkal csinálja ezt. És akksitöltésnél is csinál ilyet hogy megszakad a töltés. Már 3 garnitúra akksival próbáltam és mindegyiknél csinálja.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz KaiotEch #64555 üzenetére
Az alábbi cikk szerint bármilyen színűt megcsinálhatsz magadnak olcsón, pár eszköz és olcsón beszerezhető vegyszer segítségével. Jövök rá hogy igazából csavart nem láttam az albumot végignézve, csak anyát.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
HornedReaper
senior tag
válasz Essejó #64562 üzenetére
Nehéz gondolom egyforma színű eloxálást létrehozni különböző alumínium alkatrészeken
Sok alkatrész nem is alu a bicókon, csavarok általában acélból készülnek.
Én is rendeltem már csavarokat Kínából, GUB felirattal vagy felirat nélkül, ill. tárcsafékhez acél festett csavarokat, még festett küllőt is Mind kék, de eltérő árnyalatúak..[ Szerkesztve ]
-
válasz HornedReaper #64563 üzenetére
Nos igen, volt pár cikk amibe belenéztem, de nem linkeltem őket és szó volt róla hogy még ipari körülmények között is előfordul egyidejű eloxálás során, hogy a nem egy adott öntésből származó cuccoknak picit más lehet az ötvözési aránya és ez színárnyalat eltérést okoz.
De mondjuk egy maréknyi alu csavar egy időben otthon, jó eséllyel azonos színű lehet.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
cadtamas
tag
Ilyen buletooth billentyűzettel van valakinek tapasztalata?
Telefonhoz használnám. Tanulok programozni és utazás közben ezzel gépelnék. -
retesz147
addikt
huh, én is a napokban akartam pedig rendelni TV boxhoz.....egy légegér T3 érkezik, a másik boxhoz meg ilyet akartam....
azt mondod felejtős?
persze nem akarok oldalakat gépelni, max weboldalt cím, youtube videót keresni, mint pl egy mobilon (chat-elést leszámítva)....a touch része is jól jönne....
Xiaomi 13 eu dev...
-
solti
senior tag
válasz retesz147 #64567 üzenetére
én raspi2-hez vettem, amin openelec fut és TV-re van kötve... mióta működik a HDMI-CEC a tv és a pi között elő se vettem ezt a távot... ráadásul 2-3 méter távolságból már voltak vele gondok... A nyomáspont se tetszett. De hátha valaki mást mond, várjatok más véleményt is (légegeret kellett volna vennem...)
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy női okos órát szeretnék venni!
Amire szükség lenn: Vérnyomásmérés - vagyis szívritmusszám, illetve értesítés bejövő üzenetről és hívásról.
Van valami bevált, nem túl drága ajánlott kütyü?[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
cadtamas
tag
Köszi a gyors választ.
Lehet, hogy egy ilyen lesz akkor belőle. -
w.miki
veterán
BT-s (sport) fülhallgatóból melyik amelyik ajánlott? 10 USD alatt.
Nagyon sok van, nem tudom melyik a bejáratot típus, vagy kialakítás.
Gyereknek venném, bár sportolni nem szeret, de gondolom tábla PC mellé is tudja majd használni.Nekem MX3 légegerem van, távirányításra használható, de gépelni szerintem mindegyiken borzalmas. A T3, jobb kiosztású azzal talán lehet...
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Van BG-re sima X%-os kupon, mint GB-n?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
cris78
őstag
Sok a macska a környéken? Adj rájuk egy ilyet, a Pokémon Go fanok meg elkapják őket
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DJGABI
addikt
válasz cadtamas #64571 üzenetére
[link] én egy ilyet várok, igaz tablethez. ez a legolcsóbb normális nyomáspontúnak kinéző, nem gumis bill.
de amúgy tökmindegy, programozásra szerintem ez se való. oda azért kellenek a speckó karakterek, amiket tök kényelmetlen /vagy épp nem is lehet/ előhívni ezeken
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
nagyúr
(#64578) blackrulz & (#64579) Finch87
Köszi mindkettőtöknek Akkor megnyugodtam, ez nem lehet hátráltató tényező a vásárlásban
-
draco31
veterán
válasz tboy93 #64576 üzenetére
Nekem eddig a legtöbb 3 eszköz volt egyszerre. Első generációs MiBand, Alcatel okos óra és stereo Bluetooth füles. Nem volt gond, pedig egy 30e-es telefon csak.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bul07
nagyúr
Autós kulcstartó 400Ft
Jó minőség, csak nagy(képeken ezért is van mellette AA elem, méret miatt)
Okt. 11-én rendeltem és ma már meg is jött
Képek: [link], [link], [link], [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz fant0mi #64592 üzenetére
Amúgy van még nála más stílus is, csak nekem Skoda kellet és azért lett az(volt más stílusú ami jobban bejött, az első kettő)
[link] , [link], [link], [link] , [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Joker88
őstag
urak !
van egy Star Wars rajongó ismerősöm.
Kerestem Ebayen is, banggood-on is ilyen lézerkard-szerű valamit.
Valaki tud ilyet, vagy már van olyan aki rendelt és tud ajánlani eladót/terméket ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
veterán
Ilyet vettem 4 hónapja 2 dollárért:
Mondom veszek mégegyet belőle. Nos, nem veszek, mert éppen 9 dollárra emelték az árát
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
spidersoft
senior tag
másnak is írt emailt a dédénégy, hogy promotálja a ph fórumon az oldalt pénzért?...
-
zsolti72837
addikt
Ehhez hasonló kábelt tudtok?
Méret a lényeg, az, hogy lapos vagy nem az nem lényeges.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Vadi új Axagon PCEM2-D bővitő kártya. M.2 PCIE és M.2 SATA SSD kompatiblis
- i5-3470 / i5-2400 / i3-3220 CPU / i3-2120, Több db, 1 év Garancia + Számla!!!
- Liverpool "Retro Kit Of Champions" poló
- Apple Watch Series 9 41mm Red Sport Band S/M GPS MRXG3QC/A
- Acer i3-4130 3.40 GHz / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest