Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
A Július 1 határidő továbbra is áll? Nem akarják megint eltolni?
Mi vonatkozik azokra a rendelésekre, amelyek korábban történnek, de júli. 1 után érnek ide? -
vince
őstag
válasz Salex1 #177003 üzenetére
Mindegy, hogy mikor rendelsz, amivel július 1. után foglalkoznak itthon, arra az új szabály fog vonatkozni.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bul07
nagyúr
válasz Salex1 #177003 üzenetére
Ha június 30-a után ér az országba akkor már alkalmazzák rá az új szabályokat, teljesen mindegy hogy 20nappal vagy 90nappal június 30-a előtt rendelted
Már ha nem történik valami és tényleg nem e halasszák akár csak egy hónappal is
Lebosszantóbb az egészben hogy mindjárt itt a dátum és semmi pontosat nem tudni
Mert a +27% sarccal lehet számolni, de a járulékos költségek lehetnek igazán nagyon[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Wajk
addikt
válasz Salex1 #177006 üzenetére
hát nem, és mivel pontos infók sincsenek én május 1-el felfüggesztettem a Kínából rendelést. Ha valami nagyon kell majd akkor EU raktár, amíg ki nem derül pontosan milyen sarc várható.
Inkább nem szállok be a bétatesztbe...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
bul07
nagyúr
válasz Salex1 #177006 üzenetére
Tényleg nem
De az tuti hogy ha csak 100forintott nyerek EU raktáras rendeléssel akkor se fogom itthonról megvenni
(aminél nem számít a garancia, bár eddig se rendeltem olyat aminél számított volna, ebben maradi vagyok, nem vagyok olyan gazdag hogy garancia nélkül vegyek bármit)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
őstag
válasz asdasdasd #177011 üzenetére
Én is nézegettem a rapoo egereket. Az elképzelésem, hogy begyűjtök ajánlásokat 25 $ határig határig.
Mondjuk most megjavult, szerintem megijedt szegényke, de mindenképp berendelek valamit tartalékba, mert eszi a család az egereket. Két gyerek és két felnőtt táv munkában és oktatásban. Három tartalék vezetékes és egy vezetéknélküli egér lett befogva az elmúlt egy évben.... -
fudi2002
veterán
válasz qqcqqc #176990 üzenetére
Veszel fillérekért (még) aliról omron kapcsolót("mouse omron switch"), 3 p alatt beforrasztod. Amúgy sem rossz ha van ebből otthon, bármelyik egérben ez megadhatja magát..
Ui: ha találsz régebbi egeret elfelkvőben és még békeidőbeli, abban is valszeg ilyet találsz, ki tudod szedni belőle (max kicsit hangosabb a klikk mint az újabb változatoknál)[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
zolikaDB
veterán
válasz fudi2002 #177014 üzenetére
Ez lenne az?
Ez bmelyik egérbe jó? Vagy honnan tudom, h az én egerembe ezek közül melyik kell?
Görgő alatti kapcsolóba is jó?[ Szerkesztve ]
-
RicsiSuly
aktív tag
Inkbird grill hőmérőt nemtud valaki eu raktárból?
Üdv SRicsi
-
AndrewBlase
senior tag
Én ezt az Ugreen-t használom december óta egy 6,53"-os telefonhoz. Nekem bevált. Sajnos már nem elérhető, ezért a kollégámnak egy ilyet vettem, ami kinézetben egy kicsit más, de szerintem ugyanolyan jó.
Van Baseus is ilyenem, de abban nincs gumi a befogó karokon, így a tok nélküli telefont karcolhatja, érzetre/kinézetre "gagyibb"(-nak tűnik nekem), mint az Ugreen.[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
oszy
veterán
válasz AndrewBlase #177025 üzenetére
Köszönöm szépen, de én automatát keresek. Ami automatán nyílik és záródik.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
spileraaa
senior tag
válasz w.miki #177001 üzenetére
én ezt Gyro Fitness Ball az 5 színűt
német raktárast rendeltél hogy ilyen hamar megkaptad?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
w.miki
veterán
válasz spileraaa #177027 üzenetére
igen, német raktár, meg volt kuponom, így volt 16 usd.
Nem érte megOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Beni2360
félisten
-
spileraaa
senior tag
Ikea-bol mit érdemes vásárolni egyet tudok ladda akku ha ilyen Qurva drága a szállítás akkor rendelnék pár dolgot még pluszba (Markus széket rendelek és akkor amellé még rendelnék pár dolgot amit jó onnan beszerezni)
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
MittuDomain_
őstag
válasz spileraaa #177031 üzenetére
Igen, a konyhakések jók.
IKEA Vörda, ha jó neked a műanyag markolat, vagy IKEA 365 család, ha a design is számít. A penge anyaga és alakja is azonos emlékeim szerint.Van már sajátmárkás légtisztító, vezeték nélküli töltő (az usb adapterük ha kéne tartalék a telefon mellé, a lygte.info-n is magasan értékelt), led izzó és lámpák.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Nikaré
őstag
-
fecus
őstag
Olyat már nem találok ami nekem van, de ez hasonló. De ez csak záráskor automata (infrás). A nyitáshoz meg kell érinteni.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tlala
addikt
-
D0zeR
tag
Sziasztok, vennék convoy s2+ lámpát látott valaki mostanság jó árban? Ha igen ne tartsa magában :)
-
AndrewBlase
senior tag
Hús spékelő/tűzdelő tűre hogyan, milyen néven lehet keresni? Mert eddig nem nagyon jártam sikerrel.
Kedvet kaptam a vásárlásához, csak sajnálok rá ~1500 pénzt kiadni.Miért mindig én???
-
Sanyesz.
őstag
válasz AndrewBlase #177040 üzenetére
Próbálj erre rákeresni: kitchen skewer
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
bul07
nagyúr
Régi időket idézve
GU10 LED E27 Lamp E14 Spotlight Bulb 48 60 80leds lampara 220V GU 10 bombillas led MR16 gu5.3 Lampada Spot light B22 5W 7W 9W
[link]
Kupon 1/1.01
E27 48leds 5W -> 0.07$
E27 60leds 7W -> 0.21$
E27 80leds 9W -> 0.33$......................................
Ha valakinek még szüksége lenne bármihez eldobósnak
Excellent 3.5mm Wired Headphones With Bass Earbuds Stereo Earphone Music Sport Gaming With mic For Xiaomi IPhone Samsung phones
[link]
Kupon 1/1.01
0.69$ + Shipping: US $0.15( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! kellene nekem egy nagyon profi sim kártyás router modem, b535ös változat.Az alicexpresz még szállít felénk csomagokat?
Ez érdekelne:
[link]
HUAWEI B535 B535-232 4G 3 Pro Router LTE 300Mbps SMA + antena par
US $112.00 free shipping.[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz Marcsello31 #177044 üzenetére
"alicexpresz még szállít felénk csomagokat?"
Dehogy, kitiltottál egész EUból De a Meest szállítani fogja.
-
Jahno
veterán
válasz Marcsello31 #177048 üzenetére
Abból félve vettem mozgásérzékelőset, de lassan 5 éve megy csont nélkül.
-
kulup
tag
válasz Marcsello31 #177047 üzenetére
Simán megrendelheted és meg is kapod, egyáltalán nincs kitiltva az EU-ból. Az aliexpress nem szállít sehová de ha az eladó oldalán nincs direkt letiltva, akkor a posta (vagy futár) elhozza ide is. Ennél mondjuk garantált a vámeljárás és az ÁFA.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest