Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz PainKiller13 #57975 üzenetére
Mit kellett megszokni rajta?
-
huliganboy
addikt
Srácok ez mennyire érheti meg?
Ha jól látom, a belseje szabvány, tehát hazai piacon is tudok hozzá alkatrészt venni...
Más:
LED szakértőktől kérdezném: Létezik kimondottan 220V-os LED szalag, ahol nem kell "trafót" használni?
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
A BG pörgetős oldal nálatok is lassú? Nincs magas cpu használat, de alig lehet görgetni is az oldalt, gombot megnyomni meg esély sincs, chrome-mal és operával is lassú.
-
Real_Necro
veterán
válasz Minstrel #58005 üzenetére
Itt rendesen megy... ellenben két napja dupla pörgetésnél csak jókívánságokat kapok, de nyereményt semmit...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Juditta_56
aktív tag
Pörgettem én is olyan kupont (39/3 és 199/19), amit nem fogok használni. Ha átruházható és ha érdekel valakit, írjatok!
"You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"
-
bzoley
veterán
Befutott a GB-es zuhanyfej. Elég pazar, méretes, első próba után azt mondanám, ajánlom. Van benne nyomás, szép párhuzamosan jön a víz.
Szállítás gyors volt, tíz nap. Sajnos van négy másik(ugyanakkor vásárolt) tétel, ami már egy hónapnál tart lassan, és még semmi. Megyek húsevő növényt ültetni[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz huliganboy #58004 üzenetére
Igen, van olyan LED szalag
-
-
cris78
őstag
Holnap Gearbest snapUp [link]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
KTU
addikt
válasz bzoley #58012 üzenetére
Zuhanyfejtartó tapadókorongos US $2.16
Nem tudom milyen, csak találtam.Esetleg ha valaki talál hasonlót tapadókorongos törülközőtartót és WC papírtartót.
másnak:
Zuhanyfej US $2.84"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
dave0
csendes tag
-
marton.m
tag
Sziasztok!
Rendeltem Shenzhen Heronsky Technology Co., LTD-től egy tempered glasst, de miután felraktam, feltűnt, hogy a kijelző szélén maradt egy buborék, amit nem tudtam kinyomni. Ez amiatt van, hogy valószínűleg gyártásnál elcseszték, és sorjás maradt a széle.
Már több mint egy hete indítottam egy disputet, de az eladó nagyon lassan reagált, és csak kedvezmenyt ajánlott fel egy későbbi vásárlásomhoz. Nem tudtunk megegyezni, ezért közbelépett az Ali, de ők sem hisznek nekem, azt állítják, hogy felrakás közben sértettem meg az üvegfóliát.
Próbáljam még bizonygatni az igazam, vagy hagyjam annyiban a dolgot? A 300 Ft nem vág földhöz, igazából csak meglepő, hogy nem segítőkészek, eddig csak pozitív tapasztalatom volt ilyen ügyekben. -
Criminal017
őstag
válasz marton.m #58021 üzenetére
A fóliához lenne észrevételem:
van, hogy kell neki 2-3 hét és eltűnik a buborék. Nálam volt már ilyen, igaz 2 hét alatt tűnt el. Magyarázatot nem tudok rá adni, de lehet, hogy nálad nem lesz ilyen.Próbáld még bizonygatni a dolgot, ha minden kötél szakad, akkor fogadd el a kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
válasz huliganboy #58004 üzenetére
Majd elmesélem
A frász jött rám,mert először a szállítási címet kellett beírogatnom,és utána meg fizetni nem engedett...(2x)
Még szerencse,hogy ott volt a rendeléseim között,és harmadik nekifutásra elfogadta a tranzakciót.
Így már tuti,hogy postázzák,vagy még innen visszatáncolhatnak?[ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
petroczi
csendes tag
Sziasztok!
Gyereknek szeretnék kocsi fejtámlájára applikálható 9-10" media playert. Az USB drive/SD card-ról való minél több formátum lejátszására való képesség a lényeges, dvd meghajtó nem kell bele. Dupla screen szóba jöhet, két gyerek van :-).
Egyelőre ezt találtam alin értelmes árban:
http://www.aliexpress.com/item/Ultra-thin-9-inch-high-definition-Display-MP5-Car-Headrest-TV-Monitor-USB-KTV-Music-DVD/32697754569.htmlHa itthon tud valaki jó akciót, az is jól jönne, bármilyen megoldás érdekel.
-
válasz Jarod1 #56626 üzenetére
Nekem ma erkezett..szuperul mukodott kb 15 masodpercig, azota nem ismeri fel a rendszer. Mellesleg egyik gomb alapbol forditva van beepitve, igy az on/off jeleket figyelmen kivul kell hagyni, igenyes.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
maestro87
őstag
válasz cris78 #58013 üzenetére
Reméljük el hozzuk mindet. Ha egyáltalán nekünk is átfog váltani, nem csak az oroszoknak.De érdemes vajon mindet berakni a kosárba? Mert teszem azt ha beteszem mindet és a paypal checkout-nál pl. egy-kettő kivételével felmegy az ára mindnek mert elfogyott, akkor csak egybe lehet refundoltatni, nem? Vagyis buknám azt is amit sikerült megcsípnem.
[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
válasz Criminal017 #57934 üzenetére
Ez mit tud amit más toll nem?
Látom közben megválaszolták...
[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Tomi0703
addikt
Erre esetleg valaki?
-
zoltan6
őstag
Végre nekem is befutott ma az országba a dd4-ről július 27.-én rendelt olcsó VR szemüveg
2016.08.15
10:44
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
őstag
válasz Criminal017 #58040 üzenetére
És vajon mennyi a betét bele?
-
embe
nagyúr
válasz schawo #58038 üzenetére
De még élnek a hirdetései.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
janakbacsi
őstag
Bluetooth fülest telefonáláshoz tudna valaki ajánlai? Olyan kellene ami elég hangosan szól és nem túl drága.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
KTU
addikt
válasz janakbacsi #58045 üzenetére
[link] Bluetooth fülhalfató telefonáláshoz, lehet más ajánl valami bevált típust.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
cris78
őstag
válasz Criminal017 #58040 üzenetére
Láttam van már bicikli is
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zsiz
őstag
GB reagált. Írtam, hogy küldjenek eredetit. Felajánlottak 50 pontot és sajnálják, hogy gondom akadt és hogy nem eredeti terméket küldtek. Mivel kb annyi pontot váltottam be vásárláskor, így ez nem gyere be.. Mondtam nekik, hogy legyen 100 pont és rendben vagyunk. Ez nekik is megfelelt.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyaralás topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest