Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz dugesz77 #61252 üzenetére
Hmm, ez egész szimpatikus. Rákerestem dörzsis változatra is (kardános a bicajom), de elég drágák ezek a vackok, egyelőre még maradok a külsős akkunál, mert eddib hosszabb túrák során is meg tudtam oldani legalább a külső akku feltöltését, de ha olyan eldugott vidékre terveznénk menni, egy hasonló megoldást jelenthet. Köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz fateless #61207 üzenetére
Korábban írtam, hogy a 0,1USD-s ár telefonon 0,66 volt a kuponnal. Végül gépről 0,1-et írt (no meg a postaköltség).
Mikor jött a levél a feladásról, akkor ez fogadott:A bank elvileg 0,41-et vont le, de 3 nap múlva jelenik csak meg a számlámon, majd akkor fogom tudni biztosan.
Ez így roppant fura."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #61354 üzenetére
Dollárban néztem, nem volt ezzel gond, az sms is 112 Forintról jött fizetés után.
-
veterán
válasz mirci18 #61403 üzenetére
Újfent arra az anomáliára próbáltam rámutatni, visszautalni, amire már több alkalommal, hogy telefonon (nem a saját alkalmazásában, hanem böngészőben) más összeget ír úgyanaz a bolt, mint számítógépen.
-
veterán
válasz cris78 #61666 üzenetére
Nem kell ezen csodálkozni, ilyen a világ, ennyire ostobák vagyunk benne mi, emberek. Mindenkinek megvan a maga hülyesége. Van, aki mindenhova almád logót ragaszt, önként promótálva a céget. Más meg azért FIZET Eg matricáért, hogy a kocsija hátuljára vagy motorja tankjára tehesse egy energiaital gyártójának (Monster) a jelzését. Érted, nem neki fizetnek, ő fizet ezért. Az igazán jó imidzsépítők PR csapata eléri azt, hogy te akard reklámozni őket. Egy ideje már így van ez.
Ebben a legprofibb az Apple, minden cég csak álmodik arról, hogy azt a szintet elérje. Tudod, amikor a felhasználó csak azért megveszi a hátul középen kivágott tokot, hogy látszódjék a brand. Én szívesen tanulnék tőlük (de a könyvekben ezt nem írják le olyan részletességgel)."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz mirci18 #61725 üzenetére
Mikor kerestem pulcsit (már rég nem hordok pulcsit), egyszínűt, akkor az egyik azért esett ki, mert elől nagx betűkkel rajta volt, hogy nike. Picit drágábban ugyanez egy 4 centis kis pipával volt a vállán, inkább azt vettem.
Polóingből és ingből olyat veszek csak, amin nem látható az elején, hátulján brand (meg természetesen felirat sem), zakókon meg szerencsére nem divat a márkajelzés.
Sportokhoz (floorball, fallabda, futás) meg a decathlon saját márs ruháit hordom, mert azokon vagy nincs márkajelzés, vagy csak egy picike van, az is csak felkaron.
Nem akarom, hogy különböző nagy feliratok hírdessenek rajtam (nincs szükségem a márkajelzésre, hogy "valaki" legyek).
Az egyik munkám kapcsán sok olyan emberrel foglalkozom, akiknek mindennél fontosabb a márkajelzés nagysága, láthatósága, talán épp ezért irtózom ezektől a dolgoktól, hogy feléjük is jelezzem, nem ettől lesznek értékesek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mi van???
Az árfolyamingadozást értem, de az egy váltás dolgot nem fogom. A többi esetben is csak egyszer váltod a Forintot, már olyan értelemben, hogy mikor kártyábal vásárolsz, akkor egyszer. Ha átváltok 30k HUF-ot $-ra a hónap elején, vagy ha 10 alkalommal váltok át 3k-t, attól még nem vágom mi a különbség az árfolyamingadozáson kívül, ami lehet elönyös és hátrányos is.
Elfogadom, ha hülye vagyok hozzá, de tényleg nem fogom, hogy mit akartál ezzel az egyszer váltással mondani"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
veterán
válasz Dluinet #64999 üzenetére
Ha annyira szoros a kupak, hogy nehéz kinyitni, akkor erősen ráütök a kupak közepére. Ezáltal először a nyomás miatt kipréselődik egy nagyon kevés gáz az üvegből (ugyanaz a hatás, mint amikor oldalról egy fém késsel, más eszközzel engedsz le a nyomásból), majd utána már könnyebben lecsavarható.
-
veterán
válasz Vertigo18 #65143 üzenetére
Mások is írták, megerősítem:
Baofeng BF-888s az árkategóriájában a legjobbak közt van, bár meg merem kockáztatni, hogy áráért a legjobb.
Nagxon sokan használják, ha rákeresel, szakmai oldalakon is jókat írnak róla."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz macilaci78 #65240 üzenetére
Akkor nekem örökké fog működni, mert nem horgászok
-
veterán
válasz dugesz77 #65282 üzenetére
A szalag jó áron volt a postával együtt, de ez már nem annyira jó - persze még mindig olcsóbb... Viszont köszi a linkeket, elmentettem a freebie-ket.
De ha túl sokat linkesz, túl sok pénzt költök el feleslegesen
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dugesz77 #65314 üzenetére
Nálunk kettő is van itthon, teszteltem is őket és a logout-on vár már két hete, de még nem került ki.
Lehet, hogy a DD4-es kavarás miatt, mert épp ott volt a legolcsóbb, mikor írtam, és belinkeltem, aztán azzal lehet a baj, nem tudom.
Mi elégedetten használjuk, és ha elutazunk (ahogy ma is), akkor egyet mindig viszünk magunkkal. Kicsi, könnyű elvinni, és mivel a szállodákban gyakran kevés a dugalj, tölteni pedig kell a két telefont és a tabletet, kifejezetten praktikus."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz krisztofer20 #65591 üzenetére
Két eset állhat fenn:
1. Hibás terméket kaptál, amit jeleztél az eladónak, de ő nem ajánlott fel elfogadható megoldást. Te ezek után megvitatást kezdeményeztél, de mivel ez nem hozott megoldást, ezért pénzvisszafizetést kértél. Ezután írták ezt az üzenetet. Ez esetben ne zárd, várd meg, míg vagy ők visszautalják a pénzt, vagy a paypal utal.
2. Hibás terméket kaptál, de meg sem próbáltál beszélni az eladóval, hanem egyből a megvitatást és kivárás vagy reakció nélkül pénzvisszafizetést kértél. Ez esetben egyáltalán nem voltál fair az eladóval. KÉRJ TŐLE BOCSÁNATOT, hogy tájékozatlanul nem vele kezdtél egyeztetni, majd TISZTELETTEL kérd meg arra, hogy ha már ez történt, utalja vissza a pénzt és te azonnal zárod az ügyet.
-
veterán
válasz havri1 #65637 üzenetére
Természetesen nem kötelező a leírt javaslat, csupán emberi hozzáállást mutat, ha az történt.
Egyik boltban történt egy kijelző kapcsán:
A vásárló 5 munkanap után visszavitte a boltba a kijelzőt, és dühödten, szinte kiabálva reklamálni kezdett, hogy két pixel is hibás a kijelzőjén, egy ilyen sz@rt adtak el neki, micsoda egy tisztességtelen hozzáállás a bolt részéről és ő azonnal követeli a cserét.
A boltos higgadtan végighallgatta, majd nyugodt, csendes hangon válaszolt neki, hogy bár a cseregarancia 3 munkanapon belül érvényes, de ők ilyen esetekben ki szokták cserélni a monitort. Amennyiben bejött volna és elmondja kulturáltan a problémáját, akkor egy papír kitöltése után kicserélték volna, bár nem lett volna kötelező. Ez után a hangnem után inkább azt kéri, hogy küldje el saját költségre bevizsgálásra, és amennyiben azt közlik, hogy kötelező cserélni (nem fogják), akkor természetesen cserélik. Ide és ide kell vinni a bevizsgálásra...
(Minden példa sántít, a fentiben nem az a lényeg, hogy hibás vagy sem, hanem az emberi hozzáállás)Igen, mehet a fórumtárs tovább azon a nyomon, hogy kapott egy hibás terméket, nem beszél az eladóval, hanem egyből a felettes szervet keresi meg és követeli (claim) a pénzvisszatérítést. Ez távol áll a normál emberi kommunikációtól, ha valóban ez történt (még nem tudjuk). Vettem már úgy terméket, hogy az illető nem akart Magyarországra postázni. Ráírtam, megkérdeztem, hogy meg tudjuk-e oldani, amire azt írta, hogy sok negatív tapasztalata volt a magyar vásárlókkal, ezért vette ki őket a végcélok közül, de mivel látta a megbízhatóságomat, elfogadta vásárlásomat.
Amennyiben a tárgyalt - feltételezett - módon viselkedünk, akkor az negatív fényt vet hazánkfiaira. Viszont ha valaki elkövet egy ilyen lépést, majd bocsánatot kér és megbeszéli az eladóval, akkor az emeli a magyarokról alkotott képet.Nem szégyen beismerni egy kommunikációs hibát, ha ez történt, sőt, kifejezetten hasznos. Vagy másképp mondva nem csak a "dog eat dog" elv működik, hanem a "win-win" hozzáállás is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz havri1 #65644 üzenetére
Mindketten úgy gondoljuk, hogy nem szabad lezárni a claim-et, viszont ha nem volt előtte levél az eladó felé, akkor az egy kommunikációs hiba volt, ezért látom szükségesnek a bocsánatkérést ez esetben.
Ismered az ebay-t, így magad is tudod, hogy mindig arra bátorítanak, hogy először vedd fel a kapcsolatot az eladóval, és ha nem tudod megoldani, akkor jöhet a dispute, escalade, claim hármasa. Amennyiben valaki nem ezt teszi, akkor nem az ebay működése szerint jár el.
Nekem ez úgy hangzik (ha nem volt előtte kommunikáció), mintha egy hibás termék esetén egyből a fogyasztóvédelemhez mennék ahelyett ,hogy a boltot keresném fel.Szóval egyetértünk az ügy kimenetele kapcsán (ne zárja a claim-et a visszafizetésig), de szerintem nem mindegy, hogy jutunk el odáig.
-
veterán
válasz Kernel #65675 üzenetére
Igen, erre jó a dispute, majd claim, ahogy leírtam. A fontos folog, hogy ne ezzel kezdd, hanem kommunikációval, majd ha megígéri, de nem teszi meg, mehet a hivatalos folyamat. Erről volt eddig is szó:
1. Jelzés az eladó felé
2. Ha nincs megoldás, dispute
3. Ha nincs megoldás, escalate, majd claim
4. Ha pénz visszaért, close case (általad vagy ebay által)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz daver88 #66134 üzenetére
Egyik percben azt írja, van még egy, másik percben pedig azt, hogy elfogyott. Viszont ha már itt tartunk, én inkább merném megvenni 4kFt-tal többért az egyesek által nem kedvelt Vernee Thort magyar garanciával, mint ezt.
-
veterán
válasz dugesz77 #66205 üzenetére
Egy csomagban - szerintem - 5 pánt van, de nem tűnik olyan megbízhatónak, mint a hagyományos értelemben vett hólánc. Ráadásul két szettet kell venni ebből, ami már 4k HUF. Idehaza pedig egy szett alap hólánc 5k.
-
veterán
-
veterán
Úgy látszik, Donald Trump elintézi nekünk, hogy 11.11-ére más árfolyamokon vásároljunk (elsőre csökken majd a Dollár, aztán hamarosan a Forint is követni fogja)
-
veterán
válasz bazsimano #66810 üzenetére
Ha azt mondod, hogy nem találod, hol lehet nyomon követni, akkor valószínűleg normális kommunikációt kapsz. Ha azt mondod, hogy fake a nyomonkövetési szám, akkor ne csodálkozz, hogy ilyen választ kapsz. Én is így vagy hasonlóan reagálnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple asztali gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Politika
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest