Hirdetés

2020. szeptember 27., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68001) air válasza tboy93 (#68000) üzenetére


air
(nagyúr)

Gearbest dettó. :)

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#68002) Imy válasza tboy93 (#68000) üzenetére


Imy
(veterán)

Gearbest is ugyanaz.
Írtam egy negatív értékelést, és írták, hogy inkább visszafizetik az árát, ha nem kerül ki...

(#68003) DJGABI


DJGABI
(addikt)

[Dusty-Brush] ebayen mennyi? :DDD

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#68004) gatesz válasza DJGABI (#67998) üzenetére


gatesz
(tag)

Kedves DJGABI!

Először is köszönöm, hogy ennyire nyomon követed a fórumon való tevékenységemet! Annyit kiegészítésként, hogy először drón ügyben múlt hét szombaton írtam a drón topikban, az azért még nem két hete volt.... Akkor képzeld rendeltem is egy szobacirkálót (JJRCH36) Kínából, ami azóta is Pre-advised státuszban pihen valahol...

Szeretnék karácsonyig egy olyan drónt is, amit kint is tudok használni a gyerkőcökkel, és ezért gondoltam, hogy körbejárom a témát. Igen kérdezgetek, mert úgy gondolom, de javíts ki, hogy a fórum erre való! És itt meg is jegyezném, hogy sajnos sok esetben azt tapasztalom, tisztelet a kivételnek, hogy a nyilvános fórumokat zárt körű fórumként kezelik. A haverok írogatnak egymással, megosztják a tapasztalataikat, aztán ha valaki betéved, les.arják! Még 1x tisztelet a kivételnek!

Az összegről meg annyit, hogy leírtam már hogy áfa határ alatt szeretnék elsősorban rendelni, mert nem akarok bajlódni az ügyintézéssel. Ezt váltaná ki az Eu raktár, de Eu raktárból nem szeretnék 10 ezernél többet költeni rá szállítással! Ebben az ársávban keresem a lehető legjobb ajánlatot! JJRCH H31-ben azért vagyok bizonytalan, mert 50% írja, hogy jó 50% meg inkább mást ajánlana....

Nyilván senki sem jós, nem tudja, hogy mi lesz pénteken, de nyilván vannak olyanok akik tavaly is már rendelgettek Black Friday alkalmával, és van tapasztalatuk. Neked lehet nem pénz 5$ de én én úgy vagyok vele, hogy abból az öt dollárból tudok rendelni kiegészítőt esetleg, vagy valami mást... és azért gondolom nem 25% a legnagyobb ilyenkor...

(#68005) Saccco válasza gatesz (#68004) üzenetére


Saccco
(nagyúr)

Nem nagyon fognak 10-15%-kal a mostani árak alá menni, kivétel ez alól egy nagyon kis mennyiségű termék.

Nem tudom, hogy neked írtam-e, a pre-advised azt jelenti, hogy még nincs a csomag a holland postánál, hanem úton van, gondolom tengeren áthajózik, majd onnan hozza a megjelölt posta. Nekem is jön egy H36, pontosan így áll az is.

A H31-re nem tudok mit írni, ha még nem láttál quadkoptert élőben és nem is tudod elképzelni az egésznek a működését, illetve nem vagy biztos benne, hogy be fog-e jönni, akkor nem célszerű nagyobb összeget erre áldozni. Azt is figyelembe véve, hogy első kopterek úgy törnek, hogy hajjaj, bár ez alól az E010/H36 nagyjából kivétel.

[ Szerkesztve ]

Eladó 2040 alu profilok; 500mm hosszú █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#68006) gatesz válasza Silent77 (#67996) üzenetére


gatesz
(tag)

Szia,
Először is köszönöm! Néztem én is a feladást, de gondoltam az azért van, mert el vannak havazva a megemelkedett rendelések miatt, gondolom, ha nem lenne akkor Out of stock lett volna kiírva, de nem vagyok nagyon járatos a témában.

Azt esetleg nem tudod, hogy mi az az összeg ami felett esetleg ingyenes a szállítás EU raktárból, vagy ilyen létezik egyáltalán? Én nem nagyon találtam sem TomTop-nál, sem Gearbest-en.

(#68007) BullZeye válasza DJGABI (#68003) üzenetére


BullZeye
(addikt)

Kerestem 1 hete de nem leltem, ha láttok szóljatok!

(#68008) Silent77 válasza gatesz (#68006) üzenetére


Silent77
(veterán)

Kérdezz rá az a biztos.
Volt, hogy lehetett rendelni, rákérdeztem és írták, hogy egyhamar nem is lesz.

Maga a drón szinte törhetetlen, nálam ajánlott, több darab is átment a kezemen.
Postát úgy tudnád csökkenteni ha eu raktárban találnál 1 dolláros cuccot, abból 2-3db hozzá rakás után nulla lenne a pk.

[ Szerkesztve ]

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#68009) gatesz válasza Saccco (#68005) üzenetére


gatesz
(tag)

Köszi!

Elképzelni azért eltudom, csak ahogy írtam nem akarok nagyon sokat áldozni rá első körben. A kamera sem nagyon vonz, annyira azért nem győztek meg a youtube-os videók, hogy annyival többet adjak érte, én inkább a reptetésre mennék rá. + tényleg egy igazi csótány gép (ezt egy másik topikban írták), a videók szerint bírja a mostoha körülményeket.

Nihui U807 még szimpatikus, sokan ajánlották, de csak kínából 10ezer kamera nélkül 12 ezer kamerával. Pontjaim, kuponom nem nagyon van, így nem nagyon tudom lejjebb vinni.

(#68010) gatesz válasza Silent77 (#68008) üzenetére


gatesz
(tag)

A mennyiség számít? Vagy ezt hogy érted?

(#68011) Silent77 válasza gatesz (#68010) üzenetére


Silent77
(veterán)

Mennyiség, súly.
Pontosan én sem tudom.
Volt olyan ahol 4db izzót raktam a termék mellé, és ingyen volt a posta. A másiknál 10db drón motor kellett hozzá.
Ennél, mivel alacsony a pk, szerintem elég lenne 2-3db 1 dolláros vacak.

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#68012) DJGABI válasza gatesz (#68004) üzenetére


DJGABI
(addikt)

igazán nincs mit :DDD

oké nyilván vásárlás előtt igyekszik minél jobban utána járni az ember. de 1, nagyon specifikus amit kérdeztél, ajánlottak kb 5 típust. válassz. rivjú videók vannak, tapasztalatok vannak 2, hetente változik a kínálat 3, olcsó húsnak híg a leve meg ilyenek. írtam drón topicban is, ha nagyon olcsón akarsz akkor várj valami el/leárazást

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#68013) xcvbxcvb válasza gorbep (#67911) üzenetére


xcvbxcvb
(tag)

Köszi, akkor megnézem a kínaiban bár egyáltalán nem biztos hogy ugyan olyan minőségüt küldenek.

ELADÓ óráim Parnis búvár kvarc , Naviforce 9044 9093, Megir 2011 , Holuns 1135, --ELADÓ NATO óraszíjak 700ft/db-tól https://www.flickr.com/photos/153732449@N08/albums/72157680385511858

(#68014) Mr.Csizmás válasza Imy (#67966) üzenetére


Mr.Csizmás
(félisten)

QC3, és maga a név meg bizonyított már a tabletekkel :K

| Cicu & Cica VII | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> https://bit.do/fliccprint |

(#68015) Nestor16


Nestor16
(senior tag)

Roidme GB-n Flash sale-ben - kérdés, hogy a világi verzió miért nem Xiaomi?

Üdv, Dávid

(#68016) Zola007


Zola007
(veterán)

Rugalmas kineziológiai tapaszt rendelt már valaki Ebay/Ali, stb-ről?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#68017) pajszer91


pajszer91
(tag)

Notebook hűtőben van ajánlott vagy van valakinek valamilyen tapasztalata?

(#68018) beg válasza pajszer91 (#68017) üzenetére


beg
(veterán)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#68019) pajszer91 válasza beg (#68018) üzenetére


pajszer91
(tag)

:DD

(#68020) cadtamas válasza Zola007 (#68016) üzenetére


cadtamas
(tag)

Igen, volt rá próbálkozás, de mivel a spandex ragasztót valami olcsóbb szarral pótolják sokaknál allergiás reakciót váltott ki. Illetve nem igazán tart a ragasztó.
Move-on alá nem szabad lemenni.

Az aldis/teszkós is trágya.

[ Szerkesztve ]

(#68021) Feketelaszlo válasza AndrewBlase (#67930) üzenetére


Feketelaszlo
(senior tag)

A valódi HUD nem plexire, hanem magára a szélvédőre vetít - s igenis hasznos lenne, hisz a reakcióidőd ~0,5 másodperccel is lerövidíthető, ha nem kell a tekinteted az útról a műszerfalra meg vissza irányítanod (az eredeti megoldás). Az aftermarket megoldásoknál nyílván könnyebb egy fix plexire vetíteni, hisz az elhelyezés és a szélvédő görbülete (meg mittudomén még milyen optikai tulajdonságai) miatt már az autóba tervezéskor tudni kéne, hogy honnan, milyen szögben történne a vetítés, ha igényes műszaki megoldás kialakítása a cél. Ez így kiküszöbölhető.
Más kérdés, hogy időközben az autózási szokások is változtak. Nem azon kell filózni a biztonság megtervezésekor, hogy az a vezetőülésbe rakott kocsonyás ökör minél több figyelmet tudjon fordítani a forgalomra - ma már ott tartunk, hogy inkább arra kéne rávenni, hogy egyáltalán hajlandó legyen a forgalommal foglalkozni az autóba (gyárilag vagy utólag) berakott ezernyi kütyü (okostelefon, tablet, navi, rádió, okosautó-rendszer) baszkurálása helyett. Ja, meg persze ez a plexis/üveges kivetítőn több infó is elfér és olcsóbban is gyártható (pl. már a fent hivatkozott gyártó is áttért erre).
(Bocsánat az autótechnikai offtopikért, de ahogy én nézem a kínai HUD eléggé slágertermék, ahhoz hogy talán ideférjen).

[ Szerkesztve ]

(#68022) Silent77 válasza dugesz77 (#67992) üzenetére


Silent77
(veterán)

Vizibombát nem vettem, mert volt olyan komment, hogy ha kidurran tönkremegy. :(

:P

Vettem, köszi!

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#68023) Joe63 válasza tboy93 (#68000) üzenetére


Joe63
(tag)

Igen, tudom. Csak azt nem értem, hogy a szart minek jóra értékelni, attól még ugyanolyan marad. Akkor inkább maradjanak csöndbe. Nem azon a 10 centen múlik, amit kapnak érte.

• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

(#68024) zsiz válasza Silent77 (#68022) üzenetére


zsiz
(senior tag)

De akkor arra jogos a refund, nem? :D

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#68025) ablack válasza pajszer91 (#68017) üzenetére


ablack
(senior tag)

Nem sokat érnek a notebook hűtők, mivel ugye a laptopok alja általában műanyag, azon meg ugye nem adnak le hőt. Esetleg az aláraksz valamit, pl. kupak az segíthet, mivel könyebben szívja be alulról a levegőt. Bár ha olyan a hűtő az is segíthet , de az is csak ezen az elven hogy megemeli az asztaltól.

[ Szerkesztve ]

(#68026) Zola007 válasza cadtamas (#68020) üzenetére


Zola007
(veterán)

Nasara és Decathlonos Aptonia szalagok milyenek szerinted?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#68027) Silent77 válasza zsiz (#68024) üzenetére


Silent77
(veterán)

Alap.
Nem tudom mennyire néznének hülyének ha nyitnék egy vitát. :D

[ Szerkesztve ]

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#68028) tboy93 válasza Joe63 (#68023) üzenetére


tboy93
(veterán)

En is igy vagyok vele. Ami jo, arrol irok, ami szar, azt meg nem fogom magasztalni azert a par pontert cserebe :U

(#68029) cadtamas válasza Zola007 (#68026) üzenetére


cadtamas
(tag)

A feleségem a kinesio tape-s.
Megkérdeztem.
A nasara nem nyúlik eléggé (kb. 120%) a moveon meg 160-180%-ra nyújtható, az aptonia-t még nem próbálta.
De ahogy ismerem, ki fogja próbálni. :D

(#68030) Tomi0703


Tomi0703
(őstag)

Sata kábelt kintről rendelt már valaki? Van bejáratott eladó vagy bolt? Ja, olyan kéne aminek az egyik vége legalább 90 fokban elfordul [link], mert húgomnak olyan fos helyen van a sata csatija az alaplapon, hogy nem lehet bedugni a VGAtól a simát.

[ Szerkesztve ]

(#68031) daniel2121 válasza Janos250 (#67925) üzenetére


daniel2121
(senior tag)

köszi

(#68032) tboy93 válasza Tomi0703 (#68030) üzenetére


tboy93
(veterán)

Rendeltem occso noname sata kabelt ebayrol talan 1 eve, mukodik tokeletesen. Link mar nincs, de szerintem annyira nem tudsz melleloni :)

(#68033) Joker88 válasza Tomi0703 (#68030) üzenetére


Joker88
(őstag)

szerintem ezt itthonról is megkapod, valamelyik PC-s boltban, nem hiszem hogy annyival drágább lenne a hazai piacon...

(#68034) dugesz77 válasza Silent77 (#68022) üzenetére


dugesz77
(őstag)

Én is jókat szoktam derülni egy-két negatív kritikán. A vízibombából nyáron két ilyen zacsival eldobáltunk a kertben. Marha jó buli csak meg kell ígértetni a gyerkőcökkel,hogy utána segítenek összeszedni a gumidarabokat.
Xtar VC4 töltő most a C4RU kóddal 19,59$ vehető meg. 25 alatt még nem nagyon volt és ajánlott töltő.

[ Szerkesztve ]

(#68035) anorche1 válasza Joker88 (#68033) üzenetére


anorche1
(őstag)

+1, ez is egy olyan dolog, amit nem érdemes külföldről.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#68036) zsiz válasza dugesz77 (#68034) üzenetére


zsiz
(senior tag)

Tudom, mindkettő ajánlott, de mégis.. Ezt vagy a Lii-500-at érdemesebb megvenni? Vannak régi ni-mh akkujaim, rájuk férne egy kis frissítés/regenerálás. Szeretném megtudni a valós kapacitásukat is. Később 18650-es lítium akkumulátorokat is töltenék majd vele. Melyiknek jobb/hasznosabb/informatívabb a kijelzője?

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#68037) Silent77 válasza zsiz (#68036) üzenetére


Silent77
(veterán)

Akkor mindenképp Liitokala. Xtar nem tud frissítést.

Gearbest-Banggood kuponok: https://www.kinabolrendelek.hu

(#68038) Tomi0703 válasza Joker88 (#68033) üzenetére


Tomi0703
(őstag)

Errefelé rohadtul drágák a PC-s boltok. Kb olyan árban mennek a cuccok, hogy egy filléres valamit is jobban megéri valami hazai áruházban szállítással együtt megrendelni. Azért kérdezem van-e valami külföldi. :D

(#68032) tboy93: :R

(#68039) Donki Hóte válasza zsiz (#68036) üzenetére


Donki Hóte
(addikt)

Ha NiMh akkukat akarsz refreshelni, akkor csakis Voltcraft IPC1 töltőt szabad venni!

Nekem van LiitoKala Lii500, meg Voltcraft IPC1 is. A Lii500 cskis egy menetben frissít, vagyis egyszer feltölt, aztán egyszer lemerít, aztán feltölt és vége.

Az IPC1 viszont annyiszor merít és tölt, ahányszor az akku több töltést tudott felvenni, mint az előző menetben fel tudott venni. Aztán ha már nem emelkedik a kapacitás (tehát az utolsó menetben nem vesz fel több töltést a cella, mint az utolsó előtti menetben), akkor zárja a menetet.

Viszont az IPC1 meg csak AA és AAA méretű és 1,2 V feszültségű cellákat kezel, 3,7 V-os Li akkukat nem, tehát szerintem egy magunkfajta power usernek mindkét töltőre szüksége van :R

[ Szerkesztve ]

It's nice to be important, but more important to be nice.

(#68040) AeSDé Team


AeSDé Team
(őstag)

Sziasztok!
Asztali géphez keresek egy mikrofont, többnyire csak skypeolni.
Előny ha nem túl halk a bevitt jel, és a körülöttem lévők beszélgetése is áthallatszik a másik oldalra.

Van ilyen ajánlat valamerre? :)

LG V30+

(#68041) Bambuszpro válasza Tomi0703 (#68030) üzenetére


Bambuszpro
(tag)

Szerintem egyszerűbb és gyorsabb is ha itthonról rendeled. Keress valami magyar webshopot esetleg a környékeden valahol aprohirdetést.

[ Szerkesztve ]

Manapság az okos telefonok és a ostoba emberek korát éljük.

(#68042) Dzsolo


Dzsolo
(aktív tag)

Sziasztok,

Gyerkőc szeretne egy bluetoth-os hangszórót, Aurabox-ot nézegettem, ugyebár fontos, hogy világítson ennél már csak az lenne fontosabb számára, hogy lebegjen :) Esetleg van valakinek tapasztalata a linkelt eszközökkel?

(#68043) pajszer91 válasza ablack (#68025) üzenetére


pajszer91
(tag)

Igen, a mostani is olyan, hogy megemeli, de már hangos az egyik ventilátora. Közben találtam itthon olcsóbban, árukereső tele van notebook hűtővel.

(#68044) nimfas válasza Dzsolo (#68042) üzenetére


nimfas
(addikt)

szép ára van... 30k :)

(#68045) Dzsolo válasza nimfas (#68044) üzenetére


Dzsolo
(aktív tag)

Ne is mond.... a Divoom-ot elvetettem, olvastam egy tesztet, csak a LED panel ami érték benne más nem. Jelen pillanatban, nem tudom mit rendeljek :(

(#68046) nimfas válasza Dzsolo (#68045) üzenetére


nimfas
(addikt)

The order came in three weeks, works fine and creates a very impressive futuristic effect. These are the minuses: 1. I have a feeling that the played-back music is distorted occasionally 2. The supply plug is not suitable for Europe. It would be vey useful to have an adapter enclosed based on the ocuntry of destination. I had to purchase one. 3. the chomium edge of the base is full of scratches. Looks like this product was already used by someone else. 4. There was only chinese user guide with the product. I downloaded the English version from the web, what helped me to assemble, pair/set and use the speaker.

Itt azt írja az egyik vevő, hogy torzít is.... 30k-ért ne torzítson ;]

(#68047) Dzsolo válasza nimfas (#68046) üzenetére


Dzsolo
(aktív tag)

Vetem egy BlitzWolf® F1 IPX4-est, nem fog villogni de legalább szépen szól, állítólag :D

(#68048) Cheesy


Cheesy
(őstag)

Dekornak való "lightcube"-ot rendelt már valaki közületek?
Gyakorlatilag egy kocka alakú áttetsző anyaggal borított drótváz, amiben van egy/néhány LED.
Hangulatvilágításnak.

www.vakbelmutet.hu

(#68049) Donki Hóte válasza nimfas (#68046) üzenetére


Donki Hóte
(addikt)

Ne torzítson, és ha már lebeg, akkor a Halálcsillagra hasonlítson :P

It's nice to be important, but more important to be nice.

(#68050) zoltan6


zoltan6
(őstag)

Bevált usb-s DVB-T tunert keresnék,ami tuti működik win10 64 bites rendszeren,(van hozzá driver)nem kell semmi extra,sima egyszerű. :R

zoltan6 felhasználónak 82 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! és 516 pozitív 0 negatív értékelése van az új hardveraprón.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.