Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68001) air válasza tboy93 (#68000) üzenetére


air
nagyúr

Gearbest dettó. :)

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#68002) Imy válasza tboy93 (#68000) üzenetére


Imy
veterán

Gearbest is ugyanaz.
Írtam egy negatív értékelést, és írták, hogy inkább visszafizetik az árát, ha nem kerül ki...

(#68003) DJGABI


DJGABI
addikt

[Dusty-Brush] ebayen mennyi? :DDD

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#68004) gatesz válasza DJGABI (#67998) üzenetére


gatesz
tag

Kedves DJGABI!

Először is köszönöm, hogy ennyire nyomon követed a fórumon való tevékenységemet! Annyit kiegészítésként, hogy először drón ügyben múlt hét szombaton írtam a drón topikban, az azért még nem két hete volt.... Akkor képzeld rendeltem is egy szobacirkálót (JJRCH36) Kínából, ami azóta is Pre-advised státuszban pihen valahol...

Szeretnék karácsonyig egy olyan drónt is, amit kint is tudok használni a gyerkőcökkel, és ezért gondoltam, hogy körbejárom a témát. Igen kérdezgetek, mert úgy gondolom, de javíts ki, hogy a fórum erre való! És itt meg is jegyezném, hogy sajnos sok esetben azt tapasztalom, tisztelet a kivételnek, hogy a nyilvános fórumokat zárt körű fórumként kezelik. A haverok írogatnak egymással, megosztják a tapasztalataikat, aztán ha valaki betéved, les.arják! Még 1x tisztelet a kivételnek!

Az összegről meg annyit, hogy leírtam már hogy áfa határ alatt szeretnék elsősorban rendelni, mert nem akarok bajlódni az ügyintézéssel. Ezt váltaná ki az Eu raktár, de Eu raktárból nem szeretnék 10 ezernél többet költeni rá szállítással! Ebben az ársávban keresem a lehető legjobb ajánlatot! JJRCH H31-ben azért vagyok bizonytalan, mert 50% írja, hogy jó 50% meg inkább mást ajánlana....

Nyilván senki sem jós, nem tudja, hogy mi lesz pénteken, de nyilván vannak olyanok akik tavaly is már rendelgettek Black Friday alkalmával, és van tapasztalatuk. Neked lehet nem pénz 5$ de én én úgy vagyok vele, hogy abból az öt dollárból tudok rendelni kiegészítőt esetleg, vagy valami mást... és azért gondolom nem 25% a legnagyobb ilyenkor...

(#68005) Saccco válasza gatesz (#68004) üzenetére


Saccco
nagyúr

Nem nagyon fognak 10-15%-kal a mostani árak alá menni, kivétel ez alól egy nagyon kis mennyiségű termék.

Nem tudom, hogy neked írtam-e, a pre-advised azt jelenti, hogy még nincs a csomag a holland postánál, hanem úton van, gondolom tengeren áthajózik, majd onnan hozza a megjelölt posta. Nekem is jön egy H36, pontosan így áll az is.

A H31-re nem tudok mit írni, ha még nem láttál quadkoptert élőben és nem is tudod elképzelni az egésznek a működését, illetve nem vagy biztos benne, hogy be fog-e jönni, akkor nem célszerű nagyobb összeget erre áldozni. Azt is figyelembe véve, hogy első kopterek úgy törnek, hogy hajjaj, bár ez alól az E010/H36 nagyjából kivétel.

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#68006) gatesz válasza Silent77 (#67996) üzenetére


gatesz
tag

Szia,
Először is köszönöm! Néztem én is a feladást, de gondoltam az azért van, mert el vannak havazva a megemelkedett rendelések miatt, gondolom, ha nem lenne akkor Out of stock lett volna kiírva, de nem vagyok nagyon járatos a témában.

Azt esetleg nem tudod, hogy mi az az összeg ami felett esetleg ingyenes a szállítás EU raktárból, vagy ilyen létezik egyáltalán? Én nem nagyon találtam sem TomTop-nál, sem Gearbest-en.

(#68007) BullZeye válasza DJGABI (#68003) üzenetére


BullZeye
veterán

Kerestem 1 hete de nem leltem, ha láttok szóljatok!

(#68008) Silent77 válasza gatesz (#68006) üzenetére


Silent77
veterán

Kérdezz rá az a biztos.
Volt, hogy lehetett rendelni, rákérdeztem és írták, hogy egyhamar nem is lesz.

Maga a drón szinte törhetetlen, nálam ajánlott, több darab is átment a kezemen.
Postát úgy tudnád csökkenteni ha eu raktárban találnál 1 dolláros cuccot, abból 2-3db hozzá rakás után nulla lenne a pk.

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#68009) gatesz válasza Saccco (#68005) üzenetére


gatesz
tag

Köszi!

Elképzelni azért eltudom, csak ahogy írtam nem akarok nagyon sokat áldozni rá első körben. A kamera sem nagyon vonz, annyira azért nem győztek meg a youtube-os videók, hogy annyival többet adjak érte, én inkább a reptetésre mennék rá. + tényleg egy igazi csótány gép (ezt egy másik topikban írták), a videók szerint bírja a mostoha körülményeket.

Nihui U807 még szimpatikus, sokan ajánlották, de csak kínából 10ezer kamera nélkül 12 ezer kamerával. Pontjaim, kuponom nem nagyon van, így nem nagyon tudom lejjebb vinni.

(#68010) gatesz válasza Silent77 (#68008) üzenetére


gatesz
tag

A mennyiség számít? Vagy ezt hogy érted?

(#68011) Silent77 válasza gatesz (#68010) üzenetére


Silent77
veterán

Mennyiség, súly.
Pontosan én sem tudom.
Volt olyan ahol 4db izzót raktam a termék mellé, és ingyen volt a posta. A másiknál 10db drón motor kellett hozzá.
Ennél, mivel alacsony a pk, szerintem elég lenne 2-3db 1 dolláros vacak.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#68012) DJGABI válasza gatesz (#68004) üzenetére


DJGABI
addikt

igazán nincs mit :DDD

oké nyilván vásárlás előtt igyekszik minél jobban utána járni az ember. de 1, nagyon specifikus amit kérdeztél, ajánlottak kb 5 típust. válassz. rivjú videók vannak, tapasztalatok vannak 2, hetente változik a kínálat 3, olcsó húsnak híg a leve meg ilyenek. írtam drón topicban is, ha nagyon olcsón akarsz akkor várj valami el/leárazást

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#68013) xcvbxcvb válasza gorbep (#67911) üzenetére


xcvbxcvb
aktív tag

Köszi, akkor megnézem a kínaiban bár egyáltalán nem biztos hogy ugyan olyan minőségüt küldenek.

ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html

(#68014) Mr.Csizmás válasza Imy (#67966) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

QC3, és maga a név meg bizonyított már a tabletekkel :K

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#68015) Nestor16


Nestor16
senior tag

Roidme GB-n Flash sale-ben - kérdés, hogy a világi verzió miért nem Xiaomi?

Üdv, Dávid

(#68016) Zola007


Zola007
veterán

Rugalmas kineziológiai tapaszt rendelt már valaki Ebay/Ali, stb-ről?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#68017) pajszer91


pajszer91
tag

Notebook hűtőben van ajánlott vagy van valakinek valamilyen tapasztalata?

(#68018) beg válasza pajszer91 (#68017) üzenetére


beg
veterán

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#68019) pajszer91 válasza beg (#68018) üzenetére


pajszer91
tag

:DD

(#68020) cadtamas válasza Zola007 (#68016) üzenetére


cadtamas
tag

Igen, volt rá próbálkozás, de mivel a spandex ragasztót valami olcsóbb szarral pótolják sokaknál allergiás reakciót váltott ki. Illetve nem igazán tart a ragasztó.
Move-on alá nem szabad lemenni.

Az aldis/teszkós is trágya.

[ Szerkesztve ]

(#68021) Feketelaszlo válasza AndrewBlase (#67930) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

A valódi HUD nem plexire, hanem magára a szélvédőre vetít - s igenis hasznos lenne, hisz a reakcióidőd ~0,5 másodperccel is lerövidíthető, ha nem kell a tekinteted az útról a műszerfalra meg vissza irányítanod (az eredeti megoldás). Az aftermarket megoldásoknál nyílván könnyebb egy fix plexire vetíteni, hisz az elhelyezés és a szélvédő görbülete (meg mittudomén még milyen optikai tulajdonságai) miatt már az autóba tervezéskor tudni kéne, hogy honnan, milyen szögben történne a vetítés, ha igényes műszaki megoldás kialakítása a cél. Ez így kiküszöbölhető.
Más kérdés, hogy időközben az autózási szokások is változtak. Nem azon kell filózni a biztonság megtervezésekor, hogy az a vezetőülésbe rakott kocsonyás ökör minél több figyelmet tudjon fordítani a forgalomra - ma már ott tartunk, hogy inkább arra kéne rávenni, hogy egyáltalán hajlandó legyen a forgalommal foglalkozni az autóba (gyárilag vagy utólag) berakott ezernyi kütyü (okostelefon, tablet, navi, rádió, okosautó-rendszer) baszkurálása helyett. Ja, meg persze ez a plexis/üveges kivetítőn több infó is elfér és olcsóbban is gyártható (pl. már a fent hivatkozott gyártó is áttért erre).
(Bocsánat az autótechnikai offtopikért, de ahogy én nézem a kínai HUD eléggé slágertermék, ahhoz hogy talán ideférjen).

[ Szerkesztve ]

(#68022) Silent77 válasza dugesz77 (#67992) üzenetére


Silent77
veterán

Vizibombát nem vettem, mert volt olyan komment, hogy ha kidurran tönkremegy. :(

:P

Vettem, köszi!

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#68023) Joe63 válasza tboy93 (#68000) üzenetére


Joe63
tag

Igen, tudom. Csak azt nem értem, hogy a szart minek jóra értékelni, attól még ugyanolyan marad. Akkor inkább maradjanak csöndbe. Nem azon a 10 centen múlik, amit kapnak érte.

• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

(#68024) zsiz válasza Silent77 (#68022) üzenetére


zsiz
őstag

De akkor arra jogos a refund, nem? :D

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#68025) ablack válasza pajszer91 (#68017) üzenetére


ablack
senior tag

Nem sokat érnek a notebook hűtők, mivel ugye a laptopok alja általában műanyag, azon meg ugye nem adnak le hőt. Esetleg az aláraksz valamit, pl. kupak az segíthet, mivel könyebben szívja be alulról a levegőt. Bár ha olyan a hűtő az is segíthet , de az is csak ezen az elven hogy megemeli az asztaltól.

[ Szerkesztve ]

(#68026) Zola007 válasza cadtamas (#68020) üzenetére


Zola007
veterán

Nasara és Decathlonos Aptonia szalagok milyenek szerinted?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#68027) Silent77 válasza zsiz (#68024) üzenetére


Silent77
veterán

Alap.
Nem tudom mennyire néznének hülyének ha nyitnék egy vitát. :D

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#68028) tboy93 válasza Joe63 (#68023) üzenetére


tboy93
nagyúr

En is igy vagyok vele. Ami jo, arrol irok, ami szar, azt meg nem fogom magasztalni azert a par pontert cserebe :U

(#68029) cadtamas válasza Zola007 (#68026) üzenetére


cadtamas
tag

A feleségem a kinesio tape-s.
Megkérdeztem.
A nasara nem nyúlik eléggé (kb. 120%) a moveon meg 160-180%-ra nyújtható, az aptonia-t még nem próbálta.
De ahogy ismerem, ki fogja próbálni. :D

(#68030) Tomi0703


Tomi0703
őstag

Sata kábelt kintről rendelt már valaki? Van bejáratott eladó vagy bolt? Ja, olyan kéne aminek az egyik vége legalább 90 fokban elfordul [link], mert húgomnak olyan fos helyen van a sata csatija az alaplapon, hogy nem lehet bedugni a VGAtól a simát.

[ Szerkesztve ]

(#68031) daniel2121 válasza Janos250 (#67925) üzenetére


daniel2121
senior tag

köszi

(#68032) tboy93 válasza Tomi0703 (#68030) üzenetére


tboy93
nagyúr

Rendeltem occso noname sata kabelt ebayrol talan 1 eve, mukodik tokeletesen. Link mar nincs, de szerintem annyira nem tudsz melleloni :)

(#68033) Joker88 válasza Tomi0703 (#68030) üzenetére


Joker88
őstag

szerintem ezt itthonról is megkapod, valamelyik PC-s boltban, nem hiszem hogy annyival drágább lenne a hazai piacon...

In loving memory of Garrett Lockhart

(#68034) dugesz77 válasza Silent77 (#68022) üzenetére


dugesz77
őstag

Én is jókat szoktam derülni egy-két negatív kritikán. A vízibombából nyáron két ilyen zacsival eldobáltunk a kertben. Marha jó buli csak meg kell ígértetni a gyerkőcökkel,hogy utána segítenek összeszedni a gumidarabokat.
Xtar VC4 töltő most a C4RU kóddal 19,59$ vehető meg. 25 alatt még nem nagyon volt és ajánlott töltő.

[ Szerkesztve ]

(#68035) anorche1 válasza Joker88 (#68033) üzenetére


anorche1
őstag

+1, ez is egy olyan dolog, amit nem érdemes külföldről.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#68036) zsiz válasza dugesz77 (#68034) üzenetére


zsiz
őstag

Tudom, mindkettő ajánlott, de mégis.. Ezt vagy a Lii-500-at érdemesebb megvenni? Vannak régi ni-mh akkujaim, rájuk férne egy kis frissítés/regenerálás. Szeretném megtudni a valós kapacitásukat is. Később 18650-es lítium akkumulátorokat is töltenék majd vele. Melyiknek jobb/hasznosabb/informatívabb a kijelzője?

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#68037) Silent77 válasza zsiz (#68036) üzenetére


Silent77
veterán

Akkor mindenképp Liitokala. Xtar nem tud frissítést.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#68038) Tomi0703 válasza Joker88 (#68033) üzenetére


Tomi0703
őstag

Errefelé rohadtul drágák a PC-s boltok. Kb olyan árban mennek a cuccok, hogy egy filléres valamit is jobban megéri valami hazai áruházban szállítással együtt megrendelni. Azért kérdezem van-e valami külföldi. :D

(#68032) tboy93: :R

(#68039) Donki Hóte válasza zsiz (#68036) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Ha NiMh akkukat akarsz refreshelni, akkor csakis Voltcraft IPC1 töltőt szabad venni!

Nekem van LiitoKala Lii500, meg Voltcraft IPC1 is. A Lii500 cskis egy menetben frissít, vagyis egyszer feltölt, aztán egyszer lemerít, aztán feltölt és vége.

Az IPC1 viszont annyiszor merít és tölt, ahányszor az akku több töltést tudott felvenni, mint az előző menetben fel tudott venni. Aztán ha már nem emelkedik a kapacitás (tehát az utolsó menetben nem vesz fel több töltést a cella, mint az utolsó előtti menetben), akkor zárja a menetet.

Viszont az IPC1 meg csak AA és AAA méretű és 1,2 V feszültségű cellákat kezel, 3,7 V-os Li akkukat nem, tehát szerintem egy magunkfajta power usernek mindkét töltőre szüksége van :R

[ Szerkesztve ]

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#68040) AeSDé Team


AeSDé Team
őstag

Sziasztok!
Asztali géphez keresek egy mikrofont, többnyire csak skypeolni.
Előny ha nem túl halk a bevitt jel, és a körülöttem lévők beszélgetése is áthallatszik a másik oldalra.

Van ilyen ajánlat valamerre? :)

(#68041) Bambuszpro válasza Tomi0703 (#68030) üzenetére


Bambuszpro
tag

Szerintem egyszerűbb és gyorsabb is ha itthonról rendeled. Keress valami magyar webshopot esetleg a környékeden valahol aprohirdetést.

[ Szerkesztve ]

Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.

(#68042) Dzsolo


Dzsolo
senior tag

Sziasztok,

Gyerkőc szeretne egy bluetoth-os hangszórót, Aurabox-ot nézegettem, ugyebár fontos, hogy világítson ennél már csak az lenne fontosabb számára, hogy lebegjen :) Esetleg van valakinek tapasztalata a linkelt eszközökkel?

(#68043) pajszer91 válasza ablack (#68025) üzenetére


pajszer91
tag

Igen, a mostani is olyan, hogy megemeli, de már hangos az egyik ventilátora. Közben találtam itthon olcsóbban, árukereső tele van notebook hűtővel.

(#68044) nimfas válasza Dzsolo (#68042) üzenetére


nimfas
addikt

szép ára van... 30k :)

(#68045) Dzsolo válasza nimfas (#68044) üzenetére


Dzsolo
senior tag

Ne is mond.... a Divoom-ot elvetettem, olvastam egy tesztet, csak a LED panel ami érték benne más nem. Jelen pillanatban, nem tudom mit rendeljek :(

(#68046) nimfas válasza Dzsolo (#68045) üzenetére


nimfas
addikt

The order came in three weeks, works fine and creates a very impressive futuristic effect. These are the minuses: 1. I have a feeling that the played-back music is distorted occasionally 2. The supply plug is not suitable for Europe. It would be vey useful to have an adapter enclosed based on the ocuntry of destination. I had to purchase one. 3. the chomium edge of the base is full of scratches. Looks like this product was already used by someone else. 4. There was only chinese user guide with the product. I downloaded the English version from the web, what helped me to assemble, pair/set and use the speaker.

Itt azt írja az egyik vevő, hogy torzít is.... 30k-ért ne torzítson ;]

(#68047) Dzsolo válasza nimfas (#68046) üzenetére


Dzsolo
senior tag

Vetem egy BlitzWolf® F1 IPX4-est, nem fog villogni de legalább szépen szól, állítólag :D

(#68048) Cheesy


Cheesy
őstag

Dekornak való "lightcube"-ot rendelt már valaki közületek?
Gyakorlatilag egy kocka alakú áttetsző anyaggal borított drótváz, amiben van egy/néhány LED.
Hangulatvilágításnak.

www.vakbelmutet.hu

(#68049) Donki Hóte válasza nimfas (#68046) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Ne torzítson, és ha már lebeg, akkor a Halálcsillagra hasonlítson :P

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#68050) zoltan6


zoltan6
őstag

Bevált usb-s DVB-T tunert keresnék,ami tuti működik win10 64 bites rendszeren,(van hozzá driver)nem kell semmi extra,sima egyszerű. :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.