Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz PainKiller13 #68971 üzenetére
Nekem ráér, ennyi pénzért várok rá, amúgy sincs rá szükségem, csak ennyiért nem lehet kihagyni. Jó lesz majd ajándéknak másmilyen alkalomból.
-
dugesz77
őstag
Ez az Orico usb3 kártyaolvasó most elég jó akcióban van. Ahogy nézem tényleg tudja az usb3 sebességet egy normális kártyával. Kezdek bízni ebben a márkában . Eddig rosszat nem vettem tőlük(kábel,hdd ház)
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #69000 üzenetére
ezeknél a QC-s töltőknél a QC-t ki lehet kapcsolni egyébként? szeretem lassan tölteni a telefont, ha lehetséges, az akku kímélése céljából
(nem tudom van-e elvi alapja, tekintsük ezt privát dilinek)
-
FingR86
őstag
2in1 dildo csavarhúzó
a szár több funkciós lenne ?[ Szerkesztve ]
-
-
maestro87
őstag
-
Fredo78
aktív tag
-
padi68
senior tag
válasz dugesz77 #68850 üzenetére
én 9.9-én csináltam, mert már ko voltam.... :-)
így már ok[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
cris78
őstag
A múltkor szóba került a feleségre lövő fegyver, itt egy alternatíva
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
andatti
senior tag
Nna, most nekem is sikerült valamit elrontani... Rendeltem 2 karácsonyfa izzósort. Az egyik jó, a másik nem. Nevezetesen ezt megszívtam.
Egyszer én csináltam hülyeséget, mert most nem szóltam, hogy eu plug-gal küldje... Ezt orvosoltuk, de ahogy bedugtam a konnektorba szikrázott és kigyulladt...
Persze tudom, hogy ilyeneket nem nagyon kéne rendelni, de elcsábultam. Kérdés, hogy mit csináljak, megreklamáljam-e, vagy hagyjam a pxxxa. (2000 Ft). /Az eladó top rated seller, de már kibontásnál és a dugvilla szerelésnél kiderült, hogy nagyon gagyi minőség a cucc/, nem tudom megéri-e reklamálni, mert pénzt biztos nem ad vissza, de még egy ugyanilyen sem kell...update: A kütyü kapcsolóján 110 V van írva, az ebay-en meg 220 V... Pfff
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz andatti #69023 üzenetére
Pl ezert nem szabad occo kinai izzosort fara rakni. Max lakast dekoralni, de persze ott is felugyelet mellett hasznalando.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
XtremLor
őstag
válasz Real_Necro #69029 üzenetére
Uhh ha mar karacsonyi dekor, probalta mar valaki ezeket a ledes laser projektorokat ? pl. [link]
Hasznalhato valamire?(#69031) bazsimano: Ertettem en!
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
beg
veterán
Minden évben rogyásig mondják a tűzoltók is, a tv bemondó nénik is és néha itt is felmerül: karácsonyfa izzót NE kínából. Vagy ha igen, akkor mellé egy komolyabb lakásbiztosítást és poroltót is rendelj.
Megéri az a pár száz/ezer forint?You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Feketelaszlo
senior tag
"Persze tudom, hogy ilyeneket nem nagyon kéne rendelni, de elcsábultam."
Utolsó mondatok halál előtt sorozatba jól mutatna. Attól függetlenül, hogy ebben az esetben 50+%-ban te voltál a hunyó, a hálózati feszültségről üzemelő eszközök rendelését javasolt az elektroműszerészek és villamos hobbisták terepének meghagyni. Nem kell ezen amúgy semmit szégyellni - benézted, de ez mutatja, hogy ugyanúgy mással is előfordulhat - s a kiskínai is küldhet mást, mint amit ír, ha a raktársöprés épp azt kívánja (úgy tűnik most épp azt kívánta).
-
andatti
senior tag
Ok. Ezt mind tudom, és mint látszik én rontottam el, amúgy meg kültérbe lett volna, hogy "lássák a szomszédok". (persze nem az én ötletem volt). Ezt sose értettem. Van kollégám, pont azt mondta, hogy ha nem látják a szomszédok, akor meg minek dekorálja az ablakot. (zárt udvara van...). Na, mind1. Részemről a témát lezártam.
-
Real_Necro
veterán
válasz XtremLor #69037 üzenetére
Kamu...
6W-os az egész.... házfalat így biztosan nem világítasz be vele, max kis méretű szobában (vagy budin) lehet vele ökörködni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz Feketelaszlo #69039 üzenetére
a hálózati feszültségről üzemelő eszközök rendelését javasolt az elektroműszerészek és villamos hobbisták terepének meghagyni
ööö... hányszáz biccwolf töltőt rendelt csak ma reggel másfél óra leforgása alatt a kollektíva?
amúgy teljesen igazad van, egyetértek. a töltő egyszeri kivételes eset volt, és ezt is csak azért vettem, hogy az irodában legyen valami backup töltési lehetőség, de folyamatos közvetlen felügyelet alatt és a családtól távol. egyébként én sem rendelnék soha az életben kínából olyat, ami hálózatról üzemel (lehet kövezni, magánvélemény). ide tartozik a nyudíjasok offline ebay szolgáltatójának (somogyi/homebysomogyi/sal stb. aliasok) teljes termékkínálata is egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz tboy93 #69045 üzenetére
ennek örülök, de nekem az számít biztonságosnak amit hazai- vagy legalább európai hatóság vizsgált be. ez milyen teszt ki tesztelte és miért?
de ilyen ebayes kínai rendeléseknél az is csak erős feltételes módban, mert ismerjük a kínaiak minőségmanagementjét.
"The charger was supplied by Banggood for a review."
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz DeFranco #69046 üzenetére
Nyugi, amit itthon veszel, abban is van kínai import, sokszor be sincs vizsgálva (vagy csak mintavételes módszerrel, azaz nem minden darabot), csak a hasznot is megfizettetik veled. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz Real_Necro #69043 üzenetére
Szomszed ragta a fulem hogy rendeljek neki, de akkor meg jo hogy kihagytam.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #69047 üzenetére
abból is megnézem mit veszek. tudom hogy ez sem teljes garancia, de úgy hiszem, hogy kisebb a szórás. én így nyugodtabb vagyok, nekem ennyit megér.
@tboy93: tök jó hogy van ilyen. tényleg. a privát dilim ettől független
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest