Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davee.
tag
Megjött a $0.99-es éjszakai fény. Küldtek mellé pár adaptert is. Valamit elnéztek.
-
mexel
veterán
Geekbuyingra lehet valahol találni olyasmi jó kódokat mint Gearbestre, vagy náluk nem divat annyira?
-
Timyyy
őstag
Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Kupon: GBZCM0100
Ár: 12.99$Real_Necro: 29,99-es kupon: GBFB026
-
törölt tag
Ma megérkezett egy piros okosóra, Wish-ről rendeltem még január 18-án, ajándékba lesz. Viszont az MP3 lejátszó még nem jött meg.
Valakinek van tapasztalata erről a termékről? Az akciókamerám akkufedelét sikeresen elvesztettem, és valahogyan pótolni szeretném, ez megfelelőnek tűnik. (AliExpressről rendelném.)
-
A214
aktív tag
Mostanság nem nagyon osszátok a kódokat.
Mi történt? Kínaiak nem akcióznak? 🤑 -
mrrr74
aktív tag
válasz
KamuMazsola #116022 üzenetére
GBFB021
privátban írtam tesztet is.
-
Breki
veterán
válasz
PainKiller13 #116027 üzenetére
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
gyors kerdes, tudja valaki hogy milyen hdd caddy kell a hp 250 g5be?
elore is kosznoom! -
kekigyu
aktív tag
Ajanljatok lecci olyan bluetooth fülest ami ezeket az igényeket kielégíti: agybadugos, futashoz is jo nem esik ki a fulbol, basszus legyen benne rendesen es a telefonalni is rendesen lehessen vele ( nincs tul messze a szajtol a mikrofon )
-
agroman
aktív tag
válasz
Donki Hóte #116017 üzenetére
nem az ali postazza hanem vagy az elado vagy egy nagyker, ha az elado csak egy dropshipper.
es az sem mindegy, hogy az elado egy kinai videki varosban adja fel vagy egy kereskedelmi kozpontban ahonnan rogton repulore tudjak rakni. -
KamuMazsola
őstag
Roidmi 3S-hez esetleg tudtok kupont? Már megszoktam, hogy inkább kérdezek, mert amint megveszem másnap betesz valaki egy jó kis kedvezményes kupont és csak szívom a fogam, mert pár dollárért nincs pofám lemondani és újra megrendelni.
-
martillo
tag
Kb egy hete irtam rola en is, fold egyaltalan nincs bekotve benne. Mi probaltuk megoldani de meg a forraszto on se tapadt meg rajta, bem tudtunk foldelest csinalni bele.
Csinaltunk videot is a belsejerol mikor szetszedtuk, ha erdekel vkit este be tudom linkelni.Szerk..: mivel nekem a xiaomi okos hodszabito/elosztohoz adtak, nalam a foldeles is szamitott.
-
spammer
veterán
ZT102 multiméterre nem tud valaki e-mailes $10-os árat, amiből még lehetne pontozni? Kupon van rá, de úgy már nem tudok pontozni.
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Kis infó GB-s eu express-ről:
Január 13-án rendelt eu express csomag tegnap este mozdult meg a DPD tracking oldalán, Angliában van. Pont egy hónap kellett ehhez, jövőhét hétfőre jósolja a kiszállítást.
-
-
Saccco
nagyúr
JJRC H67 email only $10.99
Hangszórót le kell dobni és kiváló alap FPV-hez. -
FingR86
őstag
lehet tényleg a beragadt novemberi rendeléseket akarják végre kiszórni, mert nekem pl a januári rendeléseim nagyon nem abban az ütemben jönnek. ahogy eddig hozzá szoktam.
-
DJGABI
addikt
válasz
TeeJay #115988 üzenetére
egyébként én is azt vettem észre, hogy aliról csomó cucc 2 hét alatt befut, de azért ott is vannak lassabb eladók is azért...
nekem tegnap a novemberi rosegal cuccok jöttek meg, már el is felejtettem volna, de pont a napokban gondoltam rá hogy hol lehet a fém lépegető púzzle
-
mobilizmo
addikt
A remény hal meg utoljára! Tegnap megérkezett egy nov. 24-i 0,7 $ rendelésem. Van egy nov. 26-i is, az 17 $, de így várok még egy hetet, mielőtt reklamálnék érte.
-
beci
őstag
Köszönöm mindenkinek a véleményt.
Azt hiszem ezen nem spórolok,beugrok Médiába és veszek egy minőségit. -
ace22
tag
Óvatosan nyisd ki és nézd meg a csatlakozásokat. Ilyen fajtából találtam olyan kivitel, ahol gagyi erintkezők úgy-ahogy adták tovább a nullát és a fázist, a védőföldet be sem kötötték. Tetejébe még lötyög is minden villásdugó, amit beledugsz.
De inkább vegyél kicsivel többért biztonságos kivitelt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Eladó iPhone 12 pro 128Gb
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (52)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest