Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Lehet olyan kütyüt kapni eBay-en amit ha bedugunk egy PC-be akkor az "továbbítja" a hangot 2 helyiséggel arrébb ahol rádióval be lehet fogni? Kb mint a kocsikban az FM transmitter, csak ez pc - radió között?!
Remélem érthető volt!Más: keresgettem az előbb említett dolgot és találtam egy ilyet. Ez tényleg azt tudja 1k-ért, hogy bedugom a telomba, és az autó rádiója fogja, mint a szivargyújtós változat? És még kábelt és szivargyújtós USB töltőt is adnak ezért a csillagászati árért cserébe?!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan átalakító, ami micro USB-ből Nokia végű töltőt csinál?
Van egy okostelom és egy régi Nokiám és unom már h két töltőt kell használnom
Ilyesmire gondolok, csak ócóbbéps: 10 in 1 töltőt meg nem szeretnék, mert annak meg túl sok a vége
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Bluetooth headset-et vett már valaki?
Nekem ezt dobta ki elsőre, ez mennyire lehet jo? A stereo és a mono között ki a különbség? A Color-nál az uccsó white az mit tudhat? Az egy mikrofonos füles?Más: Az hogy ennél az USB-s szivargyújtós töltőnél az van, hogy iPhone, attól még mást is lehet vele tölteni, ugye? 1 dolcsit megér ez, használható?
ui: nagyon rá lehet kattanni ezekre a kis sz*r dolgokra eBay-en
-
bugizozi
őstag
egyszer próbáltam ilyet, nem olyan mint a filmekben
ugye nyáron kellene de akkor kiveszed és egyből nagyon elkezd olvadni a meleg miatt meg hogy fogod a kezedtől, csöpög folyik mindenfelé, ha nem húzod le egyből akkor a pia is víz izű lesz...VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Ilyen létezik olcsóbban?
Van egy okostelom meg egy regi nokiám és unom már h minidg 2 töltő van nálam...Köszi!
-
bugizozi
őstag
3 héten belül megjött ez a "drága" plüss
-
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
1 - Babakocsira szerelhető egy madzsagon csüngő sok játékot lehet venni ebay-en? Milyen címszóval lehet erre rákeresni?
2 - 14" laptophoz szeretnék ilyesmi tokot...vett már vki ilyet?
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Anno még érdeklődtem bluetooth headset után, akkor ez volt az ajánlás, viszont egyszerűbb lenne számomra olyan, amit microusb-n kell tölteni. Most ezt néztem ki, ez mennyire lehet jo? Ki milyet vett?
Köszönöm!
ui: ez a tok jött meg nemrég lumia 820-hoz, jónak tűnik, majd ha odaadom a gazdájának, akkor megerősítem, hogy tényleg jo
-
bugizozi
őstag
válasz szabifotos #6273 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van, ezt bátran tudom ajánlani, ennyi pénzért szvsz jobbat nem kapsz
-
bugizozi
őstag
Szia!
Én egy TRANSCEND JETFLASH 790 USB 3.0 32GB-t vettem, ez most az ajánlott tőle.
-
bugizozi
őstag
válasz kmarci25 #10656 üzenetére
Igen, leellenőriztem, valós
És az olvasási sebessége is elég szépVCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
A dec 16-án rendelt tablet védő fóliát már a kezemben tartom. Nem rossz ahhoz képest hogy közben karácsony, újév stb...
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ez arra jó, hogy okostelos töltőt alakít ár olyanra amivel régi nokiát tudnék tölteni? [link]
Köszönöm!
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Rendeltem most ali-ról. Kifizettem, kiírta, hogy
Thank you for your payment! We have received your payment.
majd utána pedig azt, hogy:
Add your card to your Alipay Account in one step
kell ez nekem? Ez arra jó, hogy legközelebb nem kellene megadnom a kártya adatokat és ő eltárolja? Ha igen, akkor nagyon szívesen beírom legközelebb is, meg ne jegyezze nekem
Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest