Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz ztibor #177987 üzenetére
A fakard azért nem ugyanaz. Vagy a mezei lemez. Persze, hogy elcsomagolva bármit vihetsz, csak a kolléga már a behozatalon fennakadt.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
ztibor
senior tag
válasz Digitalpimp #178001 üzenetére
gyakorlókardokról beszéltem, esetemben hajtogatott és kovácsolt szénacél vágókardról, aminek az akkori értéke 200k körül volt. Nem díszkardról volt szó.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz ztibor #178002 üzenetére
Ok, de azokban mi a "gyakorló"? És azzal mentek egymásnak? Akkor mindig veletek van tele a tv.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
ztibor
senior tag
válasz Digitalpimp #178003 üzenetére
azért gyakorló mert ezt használhatod sportra, suhintásra, vágásra, van éle, nem fog szétesni mint a diszkard ami egy suhintásnál eltörik és jó esetben a lábadba áll bele, rossz esetben valaki máséba
Egyébként a vágó kard pl vágásra jó És nem, nem velünk van tele a tv, pláne mert már nem is űzöm már a sportot, inkább a borsod melletti "úri"emberekkel, akik ugyanúgy megvehetik ezt az eszközt boltban -
jjeahh
nagyúr
válasz spileraaa #178005 üzenetére
+ A helyi "szokás" alapján gondolom egy halom macera, sorban állás, a vámos embör heti 2x van a postán, cseszeget, csak románul "tud" beszélni, cirkuszol, ha nincs a csomagban számla, kérdezgeti micsoda és mire használnám... csesszék meg . Remélem egyre több cucc lesz EU raktáron, mert sajnos nagyon sok olyan termék van, amit itthon nem is lehet kapni, vagy 10x-es áron van. Vagy remélem meg lesz oldva, hogy kapok mailt, hogy a csomagom a postán, online kifizetem az áfát, a vámkezelést és köldik tovább. Ez lenne a legkirályabb.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
spileraaa
senior tag
válasz jjeahh #178006 üzenetére
Romániában amilyen csiga lassúak erre meg bőven várhatunk hogy online intézés legyen
marad az amit írtál ( ha most vírus ideje alatt nem csinálták meg akkor szerintem egy hamar nem is lesz)[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Digitalpimp
senior tag
válasz ztibor #178004 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy csak suhintgatni, meg sportolni 200K-s kard kellene. A levegőt még a fakard is elvágja. És hol suhintgattál vele?
-
janakbacsi
őstag
Dashcam töltéshez keresek autóba legalább 3 méter hosszú micro usb kábelt, mert a szélvédőn lévő tükör mellé raknám, és a kárpit alatt kellene elvezetni valahogyan a szivargyújtós töltőig. Tudna valaki linkelni jó ár érték arányút?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Jahno
veterán
válasz janakbacsi #178009 üzenetére
USB hosszító kell, de azért 3 méter erős szokott lenni. Esik a fesz rendesen.
-
tobias40
veterán
A gyári kábel és egy usb-s szivargyujtó nem jó megoldás?
Milyen Dashcam?
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
A kamerához nem adtak?
-
digitalentum
csendes tag
Miért nem az autó biztosíték-paneljába kötöd egy - 12V to 5V micro USB - konverter közbeiktatásával? Nálam így lett megoldva. Az autó indításakor indul a kamera is. (Nem vagyok autóvill. szakértő.)
[ Szerkesztve ]
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
ztibor
senior tag
válasz Digitalpimp #178008 üzenetére
Mondjuk vágáshoz 100k alatt nem igen találsz kardot, valamint azt se hiszem hogy a bokken elvágná a gyékényt.
Na de ez már nagyon off még itt is -
-
janakbacsi
őstag
válasz digitalentum #178013 üzenetére
ez jó ötlet, köszi. akkor így fogom csinálni. itthon is lehet ilyen kütyüt venni? ez pl? csak rövidnek tűnik. [link]
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Czimby
addikt
válasz janakbacsi #178016 üzenetére
ITT a gyári 70mai szett a problémádra
Ráadásul ha a kamerád(pontos típust nem irtál) tudja a parkolás közbeni megfigyelést ezzel az is működik.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Ciccuka
veterán
-
Dr. Szilikát
őstag
-
Czimby
addikt
válasz zoltan6 #178022 üzenetére
ACC-n akkor van fesz ha bent a kulcs és el van forgatva legalább egy kattanasig.
Tehát ez a kapcsolt 12v.
A fix 12v meg folyamatosan ott kell lennie a másik szálon.Annyi a vicces, hogy egyes autógyártók így a másik meg úgy használja a színeket van akinek az ACC a sárga van akinél az a piros.
Szóval akinek egyik bekötéssel nem megy cserélje fel e két szint.
Nekünk a 70mai wide tükör kamera van, az ha jól van bekötve mikor kiveszed a kulcsot mondja is, hogy parkoló üzembe kapcsol.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
Beni2360
félisten
válasz zeon.hu #178029 üzenetére
DE én megint nyertem a 3 centes BG játékon hetedszerre. Nem tudom mit fognak szoli a bejövetelnél a csomagra
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
sinceritytől rendelnék USB Type-C pendriveot. Úgy emlékszem, hogy HK-ból jön, tehát az új szabályozás szerint lehet jobban megérné itthon megvenni, nem? Vagy van neki EU "raktára"?
-
Beni2360
félisten
válasz ztibor #178034 üzenetére
Eddigi 6 nyereményt eupline. Volt de most nincs is nyomkovetesi szám csak egy 10 jegyű szám sor 35933821xx
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gixxergabi
senior tag
delete
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
Egy 04.24-i rendelésem 06.14 óta a kicserélőben áll... Pedig ez még a "majdcsak ideér júli 1 előtt" megfontolásból rendelődött
-
Skillet
addikt
válasz Criminal017 #178033 üzenetére
Sincerity engem is érdekelne. De a cuccai általában sima borítékban jönnek, nem tudom azokat mennyire ellenőrzik. Viszont az a gyanúm, hogy még a sarccal együtt is jobban megéri tőle rendelni az ilyesmit.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
vince
őstag
Ha egy aliexpress küldeményem a posta.hu nyomkövetője szerint A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben állapotban van a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ helyszínen (két napja), akkor az már átment a vámkezelésen vagy még ezután fog? Nem centiztem volna ki ennyire, de az eladó rossz cuccot küldött, megreklamáltam és újraküldte június 10-én...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz ztibor #178043 üzenetére
Szuper
Olvastam valami olyasmit (talán itt a topikban), hogy ha július 1. előtt jelezzük a postának/vámhivatalnak, hogy van csomagunk, akkor azt a régi szabályok szerint kezelik. Erről van valami konkrét infó?"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz zoltan6 #178046 üzenetére
A fotón kettővel több kritérium kerül megfogalmazásra, mint amit leírtál:
– 2021. június 30-ig beérkezik a Nemzetközi Posta Kicserélő Központba az esetemben ez oké
– a VÁM elé állítás is megkezdődik eddig az időpontig erre várok
– a NAV engedélyezi a postai kézbesítést erre szintén várok"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Degeczi
nagyúr
válasz vince #178047 üzenetére
Állítólag a vám elé állítás percekkel szokta követni a kicserélő érkezés regisztrálását, így ha már napok teltek el, remélhetőleg sínen van. A NAV kézbesítés-engedélyezéshez pedig nincs kikötve, h annak is júniusban kellene megtörténnie, ez alapján át is húzódhat az ügy, a határozat júliusra (persze biztosat majd csak akkor fogunk tudni, ha meg is történt)
-
vince
őstag
válasz Degeczi #178049 üzenetére
A postnl nyomkövetője ugyanarra az időpontra vámot is vizionál:
26-06-2021 13:47 The item is being processed by customs
26-06-2021 13:47 The item is at customs
26-06-2021 13:47 The item has been processed in the country of destination
26-06-2021 13:47 The item has arrived in the country of destination"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest