Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz Degeczi #7997 üzenetére
"nincs jelentősége a Paypal védelem határidejének sem: annak lejárta után, akár hónapokkal később is visszaadják a teljes összeget"
Ez nem éppen így van.Ha kifutsz az időből és írsz nekik akkor jön az, hogy köszönik szépen, hogy szóltál de nem tudnak mit tenni, mert már lejárt a határidő. Volt ilyen nekem vagy 3-szor.
-
Gépötty
senior tag
válasz wwenigma #7999 üzenetére
Öööö...
Őszintén szólva én is rendelnék kintről pár levél LR44-et, mert az a két Energizer, amit tegnap vettem boltban 415Ft-ért, hazaérve elég kínainak nézett ki, ferdén volt felragasztva a bliszter. Én nem mondom rá élből, hogy hamis, de olyan helyen vettem, ahol egy csomó kínai tárgyat forgalmaznak, és ugye Gutenberg óta azt nyomtatunk a papírra, amit szeretnénk. Vagy az Energizer elemeket is a hajón gyártják idefelé jövet, és épp viharos volt a tenger.
A lényeg, hogy ha van sincerityhez hasonló tuti tipp elemre, engem is érdekelne.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
nagyúr
köszi akkor aldi lesz
-
Degeczi
nagyúr
-
Gépötty
senior tag
Jó is, hogy szóba került ez az elem-téma, ugyanis belekattintottam annak a levél 2032-nek a linkjébe amit megvettem, és azt látom a fejlécen, hogy "This listing was ended by the seller because there was an error in the listing." Az eladótól három terméket vettem egyszerre, kettőnél ugyanez a felirat fogad. A vásárlás másnapján jött üzenet a küldésről (igen, tudom mennyire kell ezt komolyan venni), de ennek lassan két hete, azaz már úton kellene lennie. De ez a felirat... Jelentheti ez azt, hogy nem is fogom megkapni, vagy ne foglalkozzak vele, és még ne vegyem meg ugyanezeket mástól is?
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
petipetya
nagyúr
Keresem ezt a Rimei borotvát, ezt találtam az ebay-en:
A kettő együtt összesen kb. 2700 Ft. De itt az ebay-en legalább nem ülnek szótlanul a pénzemen anélkül hogy ideböffentenének valamit.
Kérdés az, hogy van-e más oldal a dealextreme-n kívül, ahol ennél olcsóbb és ki is küldik a borotvát?
"nincs rá lezsóidő"
-
spidersoft
senior tag
Úgy látszik, hogy újra működik az élet Kínában, megérkezett a hitelkártya méretű freshnel nagyító. Nos, nagyít... Amikor vettem még ócsóbb volt az USD, de szerencsére már andalogni látszik visszafele.
-
nagyúr
válasz spidersoft #8013 üzenetére
nekem is ma jött meg
átlátszó szélűt kaptam a Jumbo Industrial-tól
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Gépötty
senior tag
válasz spidersoft #8015 üzenetére
Amiről lentebb szóltam, 0,99USD volt, és öt darabos levél. Mondjuk nem Energizella, mert úgy döntöttem, hogy inkább adok érte kevesebbet, és tudom mire számíthatok, minthogy néhányszor ennyiért vegyem meg ugyanezt, Energizer felirattal
-
spidersoft
senior tag
válasz kmarci25 #8017 üzenetére
Aminek nincs párja, az a "gyári" elem, tehát az, amit a készülékkel adnak. Mégha noname (vagy annak tűnő) elemek is, ezek jellemzően magas minőségnek megfelelő cuccok. Magára valamit is adó gyártó eszerint veszi meg és nem úgy, hogy kell egy legolcsóbb, nyilván egy lapostévében nem a két cerkaelem a súlyos költség, de ha túl olcsó lenne és pár ezreléknyi esetben belecsurgat a dobozba és lerágja a tévé felét, az már kellemetlen, és elég negatív reklám, a vevők szeretnek csámcsogni a gyártók sz.rrágóságán (ami nyilván igaz is, csak kevéssé nyilvánvaló helyeken vetik be, mert emellett nyilván zsiványok is). A gyárilag adott után az adott készülékbe tehetsz bármilyen márkás kisker forgalomból származó elemet, azzal meglepően kevesebbet fog elketyegni... legutóbb így volt ez anyám cukormérőjével: gyári noname elemmel elment vagy egy évet, utána mindegy volt, hogy ebayest vagy órásbácsitól vásárolt gyárimakszellt kapott, megette három-négy hónap alatt. LG tévém távirányítójához pl. gyárilag Rocket márkájú(?) koreai cerkákat kaptam, a tévé három éves, de még nem mutat gyengülést, kíváncsi leszek, hogy ha majd meg talál dögleni benne, akkor a következő páros meddig húzza...
-
nagyúr
válasz spidersoft #8015 üzenetére
Én 800-ért vettem 10db Maxell-t.
-
Jarod1
veterán
heyho megérkezett,:
-
spidersoft
senior tag
Vajon ez mennyire használható minőségű? Mondjuk otthoni felhasználásra kábé lehet pont elég... de hátha vett már valaki effélét ócsóországból
-
Laza...
addikt
válasz spidersoft #8022 üzenetére
Ami azt illeti, egy mikrométert azért én nem bíznék rá
Never give up!
-
spidersoft
senior tag
-
Flexy90
senior tag
válasz spidersoft #8022 üzenetére
Ma is tanultam újat! A kikapcsolható permanens mágnest
Amúgy az csak az állvány, ugye láttad? Persze így is olcsó!Xiaomi Fan
-
spidersoft
senior tag
válasz Flexy90 #8025 üzenetére
Fák. Télleg. Megint egy átszabós hírlevél! Az annyuk kenyerit!
Így műköszik a mágneses izé.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz petipetya #8012 üzenetére
De pengét miért ebay ről? Dorco nem biztos, hogy bejön neked. Százas boltok, helyi kis boltok tele vannak pengével. Ajánlom neked Astra super platinum ot. /zöld astra/ pengében.
Ha sörgős a borotva az extra metalban van. [link]
de százas boltban is van.Na visszaírtak. Küldjem vissza és ha kiderül, hogy selejt akkor visszaadják a pénzt. vagy fogadjam el a 10.68 coinst, dollárt és még kapok 5% os kupont. Cigánykodni tudnak ezek.
Úgy látom a beszerzési árat azért megtartják.
Pay pal vonjam be? Nem akarok ebbe a játszmába belemenni mivel nem azt kaptam amit kértem.
Van esélyem a pay pal al?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Gépötty
senior tag
válasz Flexy90 #8025 üzenetére
Miért? Neked apa nem magyarázta el a mágnest?
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #8026 üzenetére
Csak állvány ebayen van olcsóbban is... >.< télleg, milyen akciós
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Én elfogadnám a helyedben a coinokat, meg a kedvezményt. Akkor a végén nem egész egy Dollárodban lenne az izzók darabja (ha jól emlékszem), annyiért meg vagy eladod őket, vagy lesz a lakásba hanzsülatvilazsité
Szerintem.
(Hozzáteszem, hogy nekem van egy csomó olyan vágyam, amit egyelőre nem vettem meg, de csak az alkalomra várok, hogy végre megtehessem. Ilyen például az infra hőmérő, amivel hetente egyszer szemezek, aztán elhalasztom. Egy ilyen visszatérítés alapos indokot képezne a vásárlásra, és valószínű akkor tennék még hozzá egy keveset, hogy az 550-fokig kalibráltat válasszam).Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Értem én, de a realitás az, hogy mégis akkor járnál legjobban. Ha visszaküldöd, a postán mindjárt buksz három rugót (háromfelet?). Akkor ők megvizsgálják, és azt fogják mondani, hogy világít, nincs semmi baja. Közben dúdolgathatod ezt, mert aktuális lesz.
-
Jarod1
veterán
valaki vett már ilyen bt os fényképező kapcsolót?
-
szabifotos
senior tag
válasz szabifotos #7902 üzenetére
Na nem lettem előrébb az alis, Bluetooth adapteres ügyben. Az eladó elmondása szerint adott nekem kedvezményt mert 5,38 helyett csak 5,2USD-t fizettem. (De eredetileg is annyi volt kiírva )
Mindegy nem idegesítem magam. Máskor jobban vigyázok. Végülis kb. egy ezrest buktam a dolgon, (ha megjön a cucc) mert ebayen is 1000Ft körül van darabja. -
pumi1980
tag
Ezt az USB hubot ne vegyétek, mert valójában csak USB 1.1-et tud (az USB vid-je: vid_0e8f&pid_0016, ami: GreenAsia Inc. 4 port USB 1.1 hub UH-174 )
[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz pumi1980 #8045 üzenetére
Na, erre ki leszek váncsi, lassan meg kellene érkeznie. Nem sokkal azután, hogy megvettem, volt szó róla, hogy lehet ilyen is, de akkor már éppen túl voltam a vásárláson. Meglátjuk.
Ezt most vetted, vagy csak olvastad valahol?[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
válasz szabifotos #8044 üzenetére
Hát igen, tisztában van vele, hogy nem tudsz rajta fogást találni. Tanulópénz.
-
zoltan6
őstag
erről mi a véleményetek? tudhatja azt ami rá van írva?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz zoltan6 #8049 üzenetére
Csak US dugoval kaphato jelenleg, amugy jol nez ki, akár tudhatja is. Kell keresni neten tesztet ahol szetszedik, mi van benne
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest