Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73001) Sanki válasza MADcat (#73000) üzenetére


Sanki
addikt

Mármint mire is gondolsz? :)

[ Szerkesztve ]

(#73002) MADcat válasza Sanki (#73001) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Oda nem szabad csomó kaját bevinni, nem?

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#73003) beg válasza MADcat (#73000) üzenetére


beg
veterán

Cöhh. Légy vele boldog. :)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#73004) Ciccuka válasza kmarci25 (#72964) üzenetére


Ciccuka
veterán

Osram Night Breaker kiváló, bár egy kicsit drága
Van belőle Laser fantázianevű modell is

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#73005) Sanki válasza MADcat (#73002) üzenetére


Sanki
addikt

Ennyit találtam ránk vonatkozva, igaz ez 2010-es: "Ha a küldeményben kávé, vagy tea illetve ezek kivonata, esszenciája található, akkor az ÁFA fizetési kötelezettség alól csak 500 gramm kávé, vagy 200 gramm kávékivonat- és esszencia, illetve 100 gramm tea vagy 40 gramm teakivonat- és esszencia mentesül."

(#73006) maestro87 válasza Sanki (#72992) üzenetére


maestro87
őstag

Nekünk nemrég egy Herbária filteres csalán teából is bogarak keltek ki, ki tudja mi kelne ki egy kínai teából. :DDD
Azt hiszem többet sem fogok csalán teát inni. :U

(#73007) Sanki válasza maestro87 (#73006) üzenetére


Sanki
addikt

A fehérje ízesítésű tea már csak ilyen. ;]

(#73008) AlyrArkhon válasza Atomgeszi (#72930) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

A letezo legnagyobb is kicsi lesz, csaxolok. En is vettem, hasznalhatatlan, de lehet hogy varrok majd ra sajat gumiszalagot, csak hogy kiprobaljam

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#73009) Mr.Csizmás válasza maestro87 (#73006) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:F :Y

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#73010) cris78 válasza maestro87 (#73006) üzenetére


cris78
őstag

Kínai teából kis sárkány vagy kici Silent77 :DD

Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217

(#73011) Chimpy


Chimpy
tag

Január 5-én rendelt RGB szalag ma jött meg: link :D
Bár benéztem, mert nekem csak sima fehér fényű kellett volna, de legalább hamar itt volt :) Most rendelhetek hozzá vezérlőt.

(#73012) spidersoft válasza Sanki (#72999) üzenetére


spidersoft
senior tag

Előre szólok: nem vagyok szakértő, nem ismerem a teákat (leszámítva nyilván a boltban kapható Lipton-Milford-Twinings-Dilmah-stb. vonalat), és nem rituáléként fogyasztom a teát, hanem folyadékként. Ennek ellenére már párfélét kóstoltam, de az igazi, normális teát nem ismerem (nem volt még dolgom nagy tealepénnyel, nem ittam olyan helyen teát, ahol az első forrázatot leöntötték róla, vagy egyáltalán: bármilyen szertartást betartottak volna a csészében és alátéten kiadott forróvíz-zacskóscukor-filter édeshármast leszámítva. Ez is olyasmi, mint a hifi: ha olyan márkád van, amit mindenki ismer, akkor jó eséllyel nincs is hifi készüléked :D

Valami hasonló ebayről rendelt miniatűr puerlepény-utánzatot már kóstoltam kétfélét (utánzat, mert nyilván nem puer, azaz lehet, hogy hasonlóan készül, de azért csak ipari cuccok ezek, meg ennyiért nyilván nem azt adják, amit a teaértők puernek hívnak). *Ízre és állagra* teljesen rendben voltak: erős teaaroma, nem vad keserű, hanem zamatos, ízes. Szépen ázott (nem úgy, mint pl. egy p!ckw!ck, hogy először kék lesz tőle a víz...), szép egészséges tealevelek nyíltak belőle (ha néhol belekóstol a bogár, az csak annyit jelent, hogy nincs agyonpermetezve... attól az a levél még okés), nem törek állagú hajófenék-söpredék, mint az itthon árult divatmárkák. Semmi mellékaromát nem éreztem, mint sok lildös Lord Nelsonon (valahogy mindnek hal-, cigicsikk és/vagy szennyesruha szaga van...), Sir Mortonon (olyasmi íze van, mint kéne, csak kicsit matt, meg kicsit fűszagú...), Lipton piramis teák (maga a tea finom, de a piramis műanyag ízét én érzem a teán -- mostanság, mióta van kínából bombillám, minden filterest úgy kezdek, hogy kiszórom a tasakból :D ) stb. Nagyobbacska inggomb mérete ellenére, ha csak egy-egy csészével fogyasztanál belőle, és nem kannában főzöd, érdemes ezt is úgy bontani, hogy a maradék nagyjából egyben maradjon (erre a "nagyok" spéci kést használnak... láttam már ilyet képen :D ), mivel kb. három filternyi egy lepényke (nyilván ha kannában főzöd, akkor is érdemes széthúzni a préselményt, hogy a belsejében lévő leveleket is hamar átjárja a víz). Hogy milyen környékről származik, mivel kezelték az ültetvényt, milyen eljárással dolgozták fel, az itt nincs kiszólva... viszont a nagyoknak meg nem vagyok hajlandó elhinni, hogy mindent olyan odaadással és tisztasággal készíttetnek, ahogy én csinálnám magamnak (pl. nem mernék rá megesküdni, hogy a liptonnak szánt cserjéket a légszennyezés kikerüli, és a friss hegyi szellő kizárólag nekik fújdogál), szóval egál ;] Akad olyan is, aki szerint teljesen rendben vannak a kínai teák, meg olyan is, aki szerint nem annyira -- ki kinek hisz, egyéni joga.

Tea tudtommal rendelhető, de 100g fölött ártól függetlenül fizetni kell az ÁFÁt (jó lenne, ha valaki megerősítene/cáfolna, mert nem vagyok nagy törvényismerő), és 100g tea kábépont 20db ilyen lepényke :)

Egyébként van tea topik is :))

Ha olyasvalakinek van közelebbi tapasztalata ezekkel a kis lepényekkel, aki érti is a teákat, annak én is várom a véleményét! :R Sajnos még tesztet sem találtam magyar nyelven a neten róluk...

(#73002) MADcat: "Oda nem szabad csomó kaját bevinni, nem?" -- ami nekem vesszőparipám, és nem vagyok hajlandó megérteni: kindertojás! Nem lehet bevinni kindertojást! Megtalálják nálad a vámon, és kindertojáscsepmésszé kiáltanak :W

[ Szerkesztve ]

(#73013) Silent77 válasza cris78 (#73010) üzenetére


Silent77
veterán

Sok kici Silent77 szaladgál. :D

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#73014) beg válasza spidersoft (#73012) üzenetére


beg
veterán

Egyébként van tea topik is

Ennek rendkívül örülök. :)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#73015) Sanki válasza spidersoft (#73012) üzenetére


Sanki
addikt

Köszönöm ezt a tartalmas hozzászólást, én sem vagyok szakértő, csak szeretném kipróbálni. :K
Esetleg linked van az említett vételről?

Köszi a fórumos linket, átolvasom azt is. :R

A 100g-ról linkeltem egy jogszabályt, 2010-es, nem tudom mennyire érvényes még.

(#73014) beg: bocs, már itt se vagyunk. :DDD Mondjuk ott nem nagy aktivitás van, ahogy látom.

[ Szerkesztve ]

(#73016) MADcat válasza spidersoft (#73012) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

"(#73002) MADcat: "Oda nem szabad csomó kaját bevinni, nem?" -- ami nekem vesszőparipám, és nem vagyok hajlandó megérteni: kindertojás! Nem lehet bevinni kindertojást! Megtalálják nálad a vámon, és kindertojáscsepmésszé kiáltanak :W"

Azon csodálkozom, hogy a forgalmazó ezt még nem tudta kilobbizni a törvény beszüntetését.... Hatalmas piac..

[ Szerkesztve ]

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#73017) spidersoft válasza Sanki (#73015) üzenetére


spidersoft
senior tag

Sajnos linkem nincs, nem én rendeltem, csak kaptam két darabot. Egy biztos: kinézetre (amennyire megállapítható) ugyanez volt: ilyen nagyon vékony papír, ilyesvalami nyomat rajta, ilyen alakú présszerszám... szerintem az összes eladónál ugyanaz lehet, és mivel nagyon sokan árulják, szerintem nem lehet túl mérgező, sok év alatt, ennyi embertől már kiderült volna :DDD (#73014) beg: bár nem nekem posztom megítélni, de szerintem ezzel még ontopic vagyunk ($0.21/5g tea=kb. 500Ft/40g (filteres), 1300Ft/100g (átlag szálas dobozos), ami drágább, mint az olcsó filteres, de nem drágább, mint az olcsóbb szálas -- bár az tény, hogy mérsékelten kütyü...), de az előző hsz. nagyon hosszú lett... ebayes terméket elemeztem benne, mégha alis is volt az indító link :B Bocs a floodért. A továbbiakért rákérdezünk a teás topicban, hátha megpörög egy kicsit :U :R

[ Szerkesztve ]

(#73018) beg


beg
veterán

"Egyébként van tea topik is"

! :)

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#73019) agent_k válasza Sanki (#72992) üzenetére


agent_k
őstag

Én vettem már! Semmi baja és nagyon finom.

(#73020) Beni2360 válasza Breki (#72952) üzenetére


Beni2360
félisten

Ránézésre, ötven év konyhai tapasztalat után ez csak szvsz jó minőségű kemény sajtra jó, mert a mostani puha sajtok felkenődnek belül és szedheted állandóan szét. Rövid a reszelési távolság.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#73021) xy2003 válasza Imy (#72971) üzenetére


xy2003
tag

Nov 11 meg 22 és dec 29.-ei ma jöttek egybe,gondolom a két novemberi vagy a vámnál vagy a postánál pihizett..

(#73022) huliganboy válasza Beni2360 (#73020) üzenetére


huliganboy
addikt

50 év? :Y

[ Szerkesztve ]

(#73023) rellif


rellif
senior tag

Esetleg növény rendelős topik nincs :F
Vagy ezekre is behozatali tilalom van?
Pl. ilyesmikre gondoltam

[ Szerkesztve ]

(#73024) RufuszX válasza Atomgeszi (#72986) üzenetére


RufuszX
senior tag

Roidmi2-ben nem fogsz csalódni. Nekem minden gond nélkül teszi a dolgát és jól is tölt.

(#73025) dugesz77


dugesz77
őstag

Ha már konyhánál tartunk valaki rendelt már kintről elektromos csíráztatót(ilyesmire gondolok)? Csíráztatni való magot rendeltem már párszor azokkal nem volt gond.

(#73026) Sanki válasza rellif (#73023) üzenetére


Sanki
addikt

Van 1-2:
Kertész topik
Szobanövény topik

#nincsharagbeg ;]

(#73027) Beni2360 válasza huliganboy (#73022) üzenetére


Beni2360
félisten

Bocs elírtam, fiatalítottam magam, ahogy utána számolok első önálló ebédet 1961-ben főztem.az meg már igen csak 56 év. :U

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#73028) MADcat válasza Sanki (#73026) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

van fikusz topik is :Y

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#73029) huliganboy válasza Beni2360 (#73027) üzenetére


huliganboy
addikt

Ne viccelj már kérlek!! Minden elismerésem! :K

[ Szerkesztve ]

(#73030) DavidQ válasza MADcat (#73028) üzenetére


DavidQ
tag

Fikusz Kukisz? :DDD

Nem minden kínai szirszar szar!

(#73031) DeFranco válasza Beni2360 (#73027) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ez a baj a ph-val hogy mindenki hozzászólhat mindenhez egy fikarcnyi tapasztalat nélkül...

;]

(#73032) cris78 válasza MADcat (#73028) üzenetére


cris78
őstag

Tuti van wombat topik is :D

Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217

(#73033) poczabence


poczabence
tag

Hello Srácok!

Új töltő és hozzá USB kábel vásárlásán gondolkodom. Nem szeretnék olyan kábelt, aminek a vége bárhogy bedugható, ezért Ugreen kábelre gondoltam. Visszaolvasva (jó) pár oldalt, nem tudok dönteni, ezért kérném a segítségeteket.

Ugreen USB kábel(ek):

[USB 1] vs. [USB 2]

Melyiket érdemes? Bármelyik vehető?

Töltő(k):

Nekem nem kell feltétlen több portos, ezért 1, vagy 2 portos töltőket választottam.

[BlitzWolf® BW-S6 QC3]

Sajnos jelenleg nem rendelhető, szóval talán ez kiesik. Érdemes rá várni?

[BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0]

Korábbi ajánlott töltő. Választhatom ezt is, vagy érdemes a QC 3-as verziót venni?

[Ugreen QC3]

Mi a vélemény az Ugreen töltőkről? Nyugodtan vehető ez is vagy vegyek inkább egy BlitzWolf töltőt?

Köszi a segítséget! :R

Üdv. Bence

[ Szerkesztve ]

(#73034) Met válasza poczabence (#73033) üzenetére


Met
nagyúr

Nekem a US134 van.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#73035) rellif válasza Sanki (#73026) üzenetére


rellif
senior tag

Köszi!... igaz nincs nagy élet arra felé :O

(#73036) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Van most ajánlott, jó minőségű led "körte" Csájnából? Olyan, ami még tartja is magát, nem olyan, hogy "tegnap vettem és jó a fénye"...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#73037) Golyo69


Golyo69
senior tag

Hali!

Xiaomi Piston 3 -hoz ajánlott eladó van?

Ez vajon eredeti?

Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG

(#73038) Vertigo18 válasza Golyo69 (#73037) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ez biztosan nem az... :(

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#73039) tlala


tlala
addikt

Nekem most érkeztek meg a november 4-én és 5-én rendelt cuccaim.
Szóval kitartás! :))

(#73040) Feketelaszlo válasza Sanki (#73015) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Yunnan tartomány termelői teáit szokták ajánlani nemzetközi fórumokon. Bár én még nem rendeltem bizalmatlanság miatt (bár EU-konform bevizsgáltnak írják az oldalon) - meg mert ennyiért már itthon is egész jó dobozos tealeveleket kapni, de ha beleássa az ember magát a témába, előbb-utóbb mindenütt visszaköszön ez az oldal, mint echte kínai teát forgalmazó kereskedő.

Itt meg egy bólogató Donald Trump figura egész jó áron, csak hogy biztosan ne legyek offtopic.

(#73041) air válasza Golyo69 (#73037) üzenetére


air
nagyúr

Banggood, Gearbest

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#73042) knoxhu válasza air (#73041) üzenetére


knoxhu
senior tag

(#73043) Golyo69


Golyo69
senior tag

Köszi

Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG

(#73044) DeNi91


DeNi91
tag

Sziasztok!

Spemallról melyik shippinggel érdemes rendelni? Tablet miatt kérdezem, melyik az amivel megjön levámolás nélkül? Vagy akár GB-ről vagy BG-ről van ilyen szállítási mód, ami esetleg drágább, de ilyen esetre jobb? :U

Régebben nézegettem spemallról telefont, de már elfelejtettem melyiket ajánlották.

Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#73045) AlyrArkhon válasza knoxhu (#73042) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

Gearbest talan most jobb, ha hangerot is akarsz allitani, a haromgombos kell, ahogy nezem az most 8 korul van. Nyilvan nem egy piston3, de nekem nagyon tetszik a legolcsobb is.

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#73046) Criminal017 válasza DeNi91 (#73044) üzenetére


Criminal017
őstag

Spemallról ÁFA feletti értékű cuccot csakis EU Expressel, azzal nincs pluszköltség.

(#73047) nababika


nababika
aktív tag

Hátha mást is érdekel. Mobil telefon kamera távirányító. [link] Máshol 3-4 dollár.

(#73048) Real_Necro válasza Feketelaszlo (#73040) üzenetére


Real_Necro
veterán

Kivancsi lennek itthoni teafozesi szokassal mit valtana ki egy echte kinai fogyasztasa hosszu tavon.
En amugy ritkan fogyasztok sima fekete teat (meg ugye az itthoni kommersz izesitettek nagy resze az). Aki bele akar merulni, ajanlom neki elso korben a Darlington boltjait meg az oolong teakat. ;)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#73049) zzola válasza Silent77 (#72974) üzenetére


zzola
félisten

A krumpli főző zsák tetszik, meg is rendeltem, köszi! :)

(#73050) daver88 válasza knoxhu (#73042) üzenetére


daver88
aktív tag

Ez szerintem "butított" verzió, az eredeti 3-as kiadás Link1 Link2 már nem kapható sehol (jelenleg)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.