Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz zoltan6 #133466 üzenetére
Megjött a Schwarzkopf fésű tokkal együtt, nem egy törékeny darab (amitől tartottam), hanem teljesen normális. Le a kalappal, ennyiért ajándék volt.
"nincs rá lezsóidő"
-
Ciccuka
veterán
válasz Real_Necro #135976 üzenetére
Az melyik volt? A joybuy-os se színváltós.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz spileraaa #135994 üzenetére
Érdemes nézegetni a Banggood-ot 2 hetente kb. le szokták akciózni valamelyiket (BlitzWolf QC3.0) vagy lepontozhatod ha vannak pontjaid.
Úgy tűnik megint raktak ki most akciósat
BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18WCabrio 3-at rendeltél?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
jjeahh
nagyúr
válasz Cabrio #136004 üzenetére
Joybuy mindent ilyen szép lila csomagban küld? Nekem is ilyenben jött ma egy Ugreen kábel.
Más: ha már joybuy, rendeltem tőlük 8-án 3 kék Xiaomi fogkefét és egy rózsaszínt, a kékeket még akkor feladták és azt írja, hogy "In Transit"... a rózsaszín mellett viszont azóta is azt írja, hogy "Processing", ilyenkor mi a teendő? Vajon miért nem küldték még el?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz DJGABI #136007 üzenetére
Ez elég király szerintem, legalább azonnal tudom honnan jött a csomag, nem kell keresgélni. Most is éppen több tucat csomagom van úton, 6 különböző kínai áruházból, már össze vagyok zavarodva mi jön és honnan
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mr.Csizmás
titán
ha már töltők? ez minek a rebrandje lehet? Blitzwolf? CONNECT IT Fast Charge CWC-4010-BK
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz instantwater #136011 üzenetére
Érdekes lenne tudni, hogy melyik videóban látható boltból vásároltunk már az alin keresztül
"nincs rá lezsóidő"
-
dugesz77
őstag
válasz Donki Hóte #136015 üzenetére
20 perce töltöm a tabletem vele az 1,8A vesz fel jelenleg 43 fokos a háza a legmelegebb területen.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Olcsó E27 Ledek. Flicker free mind. 7-18Wig rendeltem melegfehéreket, mindegyik jól világít.
Haotiancheng
Can mei jia -
farkas-j
őstag
válasz Ghard #136020 üzenetére
Csak megjegyzem, ennyiért lehet kapni itthon pl. V-TAC "izzót" 2 év vagy Samsung LED-del 5 év garanciával, ráadásul 3 féle színhőmérsékletben. Sok városban van MixVill így a postaköltséget is meglehet úszni. Nálunk az egész család ilyenre állt át. Volt már meghibásodott "izzó" és korrektül cserélték.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Elemental
addikt
V-tac nagyon silány minőség. A Samsung chipes akár jó is lehet, de a simák hullanak mint a legyek.
-
farkas-j
őstag
válasz Elemental #136023 üzenetére
Olvastam a LED fórumban panaszt a V-TAC-ra, de nekem sokkal jobban bevált mint a Kínából rendeltek. Nálunk, a testvéreméknél, a sógornál a két nagyszülői házban csak V-TAC LED "izzók" vannak. Ezek száma közelít a 200db-hoz. Csak nálunk itthon a GU10-ből 28db üzemel. A legidősebb V-TAC LED "izzó" már elmúlt 2 éves. Eddig összesen 7db-ot kellett gariztatni. Ez a Kínából rendelthez képest nagyon jó arány, ráadásul a meghibásodott Kínaiak zöme a kukában landolt. A GU10-esekből tudtam csak néhányat megjavítani. A Philips, Osram stb 4-5szörös áron van, semmivel sem jobb a fényük. 2-3 V-TAC biztosan kiszolgálja egy nagy márka idejét, különösen úgy, hogyha elromlik gariba cserélik és újra indul a garanciája. Ráadásul a 2db E14 3W-os V-TAC LED "izzómon" kívül egyik sem vibrál 50Hz-en. Én a jövőben is V-TAC-ot fogok venni-használni, amíg az ár/érték aránya ilyen jó.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
senior tag
Netac U903 128GB-os pendrive szerintem egész korrekt ~5000 Ft-ért, és JoyBuy-ról gyorsan ide is ért, kb. másfél hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Ha már led körte izzó . Osram megint akciós a Lumenet-nél. A múltkor vásárolt 10+ égőkből 1-5 2 év körül még egy sem halt meg. Vagy ez vagy az IKEA nál.(abból is van már 5 éves és semmi baja)
-
Czimby
addikt
A vtac témához annyit fűznék, hogy 10-én volt 2éve, hogy vettem 15db nem Samsung ledes égőt 10/12w vegyesen kb fele-fele. Most küldtem gariztatni a második turnust még a gariidő lejárta előtt 15/15 mind meghalt 2év alatt. Erről ennyit, legközelebb Osram lesz alig drágább és lehet van mögötte tervezés, fejlesztés nem csak összehányták...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Ferike81
senior tag
válasz Czimby #136032 üzenetére
A 12W-os egy hulladék széria volt az tuti. Egy sem élte meg a 2 éves gariidőt. Kicserélték és mondták, hogy ne is vigyek csak 10 vagy 9W-ost helyette. Nekem is nagyon sok van, már Kínából én sem rendelek. De ez itt off. Itt bővebb infó.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
AndrewTdi
addikt
válasz Zsoleszhun #135856 üzenetére
-
beg
veterán
Vtac, lumenet IKEA szálat ezennel ünnepélyesen elvágottnak tekintem.
Itthoni ledes téma mehet a ledes topikba.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
w.miki
veterán
Kukorica LED égőt szeretnék külföldről rendelni.
UFO lámpa alá menne be, elég pici a hely, de kell a nagy fényerő.
Eddig ez volt: 5736 SMD E27 15W LED Corn Bulb 156 LED
1 év alatt tönkrement. Tudnátok ajánlani helyette valamit? Mérete maximum: 44 x 115mm.
Most ezeket nézem: 4020 140 led, 5736 165 led
Ez az ami még befér a búra alá. Milyen LED típust nézzek?
Köszi (#136043) varmi2. Ott is van több fajta: SMD2835, SMD5736 (Bár talán csak a 2. fér be.)
(#136042) Mr.Csizmás : itthon nem találtam ilyet[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
8
senior tag
válasz w.miki #136041 üzenetére
Többet is rendeltek már hasonlókból a környezetemben, sajnos kivétel nélkül mindegyik villog-vibrál, kisebb-nagyobb mértékben, ha nem is újan de pár hét használat után. Egyik sem vált be. Mindegyik aprón/szelektívben végezte (pincébe, stb ahol csak rövid ideig kell van akinek jó lehet)
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz dugesz77 #136000 üzenetére
Csak nehogy így végezze egyszer csak az éjszaka közepén vagy mikor nem vagytok otthon... nagyon jól működik, aztán egyszer csak mégsem... és akkor majd lehet örülni, hogy mennyit "spóroltál" rajta
[ Szerkesztve ]
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 10.500Ft! Privát üzenetben küldöm
-
GIJoe
addikt
válasz w.miki #136041 üzenetére
felejtsd el a kukoricát, amikor izzik, 90 fokos, te meg lezárod burával, filamentet kell venni, az 30 fokos, többször lemértem mindent, hőmérsékletet, fogyasztás, fényerőmérővel, az eredmény ua.... Az edigital keresőjébe beírod Osram LED, és csak köpik ki egymás után, az akciós ledeket...
na meg a kukorcia 80 lumen / watt, a filament 120, esetenként 130 lumen/w ez a LED lényege tk!
Ott a lumennet, szakwebhsop keress rá filament...[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Abból az Expansys töltőből nagyon sokat megvettünk anno. Ez volt az első amiről hallottam,hogy behalt. Ez a felhasználás végett nálam vagy 1,5 éve ment 0-24 ben. Ez is biztonságosan halt meg. Nem gyulladt ki nem vitte el a rádugott cuccot. Nem hiszem ,hogy lenne bármilyen más márkás/drága adapter amiből a nagy számok törvénye alapján ne halt volna be pár darab. Maximálisan egyetértek vele,hogy az 1-2$-os vacakokat nem szabad megvenni plusz szerencse,hogy még az Ugreen-t, Xiaomit, Baseus-t és többi nagyobb nevet Kínán belül sem merik még másolni.(talán egyedüli kivétel a xiaomi PB volt) Ezt a töltőt( MDY-08-EI)sok helyről meg lehet venni akár itthonról is csak kintről olcsóbb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest