Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
-
Zeki
nagyúr
Én meg ilyet vettem a gyerekeimnek, csak pirosban. Kinti ismerős hazahozta, így a posta meg lett spórolva. Mondjuk ahhoz képest milyen bazi nehéz, nem drága a posta.
Nagyon tuti cucc, ha kell, megy mint a villám.
Karácsonyra BB volt. -
kano
nagyúr
Megérkezett az elemlámpám. Az itt ajánlott eladótól vennék mondjuk 4db 18650-et és kellene nekem egy Litokala Lii-500 is. Tud valaki esetleg kupont rá? Ahogy nézem egy full pack kintről olyan 20 USD és Jófogáson pedig 6k.
Köszönöm! -
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #141927 üzenetére
Felraktam ezt a Mini Gameboy utánzatot tölteni és órákon keresztül csak töltött és töltött. Mondom már elég régóta tölt ezért megnézem. Hát nem túltöltötte a saját akkumulátorát. BL-5C akku teljesen felpúposodott. A hátlapot se lehet normálisan már rárakni. Nem hittem volna, hogy nincs benne semmilyen töltést szabályzó elektronika. A felét se éri ez a vacak, kukába való.
-
fujifilm1
senior tag
Szia,
Onnan lehet tudni, - nagy valoszinuséggel,- hogy
1. kiolvasod a MID -Manufacurer ID-t. (pl Samu manfid 0x00001b.)
2. méred a tényleges irási sebességet,
3. és ahogy irtad, a kapacitást kiméred: full teleirod encriptált adattal, majd visszaolvasod. Pl:f3read.A Samu Red EVO Plus 32 és 64Gb, a rosegalon eddig igazinak tunntek nekem. lássd a kommentjeimet
4.14USD és 9.99USD ért vettem akcioban. Annyit megért.Szoktam nézni itt a forumon hogy mindenféle kétes nevu cuccokat vesznek a forumrol 10-20-30% al olcsobban, Mi van a hosszutávú megbizhatosággal, meg az sd meghibásodás miatti fals készulék mukodéssel,és az adatokal?
Én biztos nem merném azokat venni. de ...papné. -
erdey_a
addikt
válasz
EXIEZ #142039 üzenetére
ilyet vettem a gyerekeknek karácsonyra. mondjuk black fridaykor jóval olcsóbb volt. nagyon jó, átmegy mindenen, lehet vele csapatni az udvaron. nekünk pont ez volt a szempont, hogy ne csak parkettán lehessen játszani.
egy akkuval valóban 15-20 perc a játékidő, 15 perc környékén érezhetően lassul, de addig jól megy. én 3 akkuval vettem, így azért majd 1 óra játék van, ami bőven elég. gyerekeket 30 percig köti le, a másik 30 perc apáé -
Exian
addikt
válasz
EXIEZ #142039 üzenetére
Van megoldás: egy halom pótakku. A drónok sem bírnak többet, sőt, csak a komolyabb példányok mennek 15-20 percet (pl DJI), az olcsó holmik 6-8 perc oszt' annyi. Több akku kell, ez főleg a megoldás. Persze biztos létezik autóban nagyobb akkus is, hiszen földön könnyebb megoldani, hogy nagyobb súlyt (több/nagyobb akkut) szállítson magával. A levegőben ez picit nehezebb.
-
EXIEZ
aktív tag
Vennék egy RC autót, gyors kérdés: Ezek tényleg kb 15-20 percet bírnak 1 töltéssel? Elég kevés ez, vagy erre van valami házi megoldás? ( Racing Time: 20mins )
pl ilyen:
-
Pubi78
csendes tag
Sziasztok. Van ajánlott jóáras lézeres távolságmérö? Köszönöm
-
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
JOYBUY-on egy nulla értékeléssel rendelkező eladó lehetetlenül olcsó áron kínál egy terméket, amihez egy neves gyártó termékének képeit tette fel, valamint anyagminőséghez is beírta a márkásnak megfelelőt. A termék nevében azonban nem szerepel a neves márka. Ilyenkor mi az ami "kötelezi" őt? A képek gondolom nem annyira, de a megadott anyagminőségre már azt gondolnám igen (ez még a termék nevében is visszaköszön)
Ha az ember berendel egy ilyet, és közben valami gagyit küldenek, akkor refund stb.? PayPallal lenne fizetve. 11$-ról van szó, csak nem tudom, érdemes-e bepróbálkozni vele. -
Zola007
veterán
ha van esetleg valakinek törött / hibás AWEI A880BL fülese, írjon egy privit
-
beg
veterán
-
TR007
csendes tag
Sziasztok,
Micro sd-t rendelnék. Van ebayen rengeteg, de már másodjára kellett refundot kérjek, mert fake kártya jött. Itt többször linkeltek nagy méretű kártyákat, de nekem 1-2-4 Gb kártyákra lenne szükségem, lehetőleg minél olcsóbban. Tudtok megbízható ebayes eladót, aki valós méretű kártyát árul?Köszönöm.
-
csodavas
tag
Sziasztok!
Májusban rendeltem ezt a Bluetooth-os erősítőt, azóta nagy megelégedéssel használtam sajnos a BT csatlakoztatási képessége valahol elveszett a múlt héten, aux vezetékkel csatlakoztatva továbbra is működik. Gondoltam jelzem, mert amikor megérkezett akkor írtam egy szösszenetet, hogy ajánlom. Ha valaki mostanság ilyet rendelne, akkor talán egy másik fajtával próbálkozzon.
-
-
-
dugesz77
őstag
Itt van pár ruhanemű 96-97%-os leértékeléssel
90,6%os eladó.. hát olyanoktól ebay-n már nem rendelünk.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
nem tudtok valahol holdfény lámpát olcsón?
Szemtelenül olcsón is jó, az se baj, ha kupon van hozzá, ha még esetleg pontozni is lehet, az előnyKöszi
-
-
Ghard
őstag
Eachine E33C 2.4G 6CH With 2MP Camera Headless Mode LED Night Flight RC Drone Quadcopter RTF - Black Mode 2 (Left Hand Throttle) szállítással együtt $20.54
kupon: quad35iPEGA PG - 9087 Extendable Bluetooth Controller Gamepad $16.99
kupon: GBENNEW12 -
Ghard
őstag
Waterproof Lawn Stage Motion Laser Light Star Projector - BLUE EU PLUG 20 PATTERNS 7.99 USD Kupon: GBLED122704
(#141968) Donki Hóte
Biztos a zapals-t is mi tettük tönkre. Meg az 1 dolláros kabátot árulók fejéhez pisztolyt tartunkA miért nem küldenek ide történet inkább a Sincerity postán eltűnő csomagokhoz és hasonló esetekhez áll közelebb. Vagy akik refundolják azt is amit rendben megkaptak. De erre szerintem még senkit nem biztattunk. Egyelőre ez a topik a jó árakról szól. A szegény elárazós kínai árusok megsegítése egy másik topik.
-
maestro87
őstag
válasz
petipetya #142002 üzenetére
Majd egy tesztet kérünk.
Egyébként ez szerintem egy Flyco borotva koppintása lesz.
Jó lenne találni valami Philips alternatívát, mert fater is most kapott egy 20 ezer forintos Philips-et, de szánalmas, hogy 8 órán keresztül kell tölteni és vezetékkel nem használható. -
sambenez
addikt
válasz
szabifotos #142003 üzenetére
Egy ilyen jött nekem innen, igaz akkor 5,15$ volt akciózva. Az eredeti volt.
-
dugesz77
őstag
válasz
szabifotos #142003 üzenetére
Egy 64-es már érkezett Rosen-ről ,azzal nem volt probléma (eredti jött és a sebesség is rendben volt)
-
petipetya
nagyúr
A Bangood-os Xiaomi borotvát senkinek sem adták fel 5500 Ft-ért? Gondoltam, 10.000 Ft alatt még megéri a pajesznyíró miatt, és ismét előrendelve a drágább áron, 2-3 nap elteltével már postára is adták...:
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- OpenWRT topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TP-LINK routerek
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus One - Kína már itt One
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest