Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.norbi
tag
válasz retesz147 #13669 üzenetére
Szerintem áldozz rá több pénzt, és vegyél ilyet -> xbox 360 wireless controller, vevővel. Véleményem szerint ennél jobb kontroller nincs. (véleményem szerint) Igaz, hogy az ára borsos, de hosszú évek gyilkolása után sem lesz baja, tapasztalatból mondom!
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
DJGABI
addikt
válasz retesz147 #13669 üzenetére
valszeg működik 64bit alatt is. de az analóg karok lehet nem olyan pontosak mint az eredetin (csak 4 irányú), ravaszok sz*rok (sőt ahogy nézem LR/RT csak gomb ezen), játékok nem támogatják, inkább tegyél hozzá picit. használt origi: [link] 5.5k
itt érdemes olvasgatni: [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
csaby9
tag
válasz retesz147 #14342 üzenetére
Nekem van egy majdnem ijen amit linkeltél, bluedio n1 karácsonyi akcióban vettem 2000ft körül. A tescos olcsóknál nagyságrendekkel jobb, előtte egy sony ericsson gyári fülest használtam azt a szintet nem éri el de szerintem simán vállalható kategória. Sonyhoz képest a mély hangok nem annyira jók, hangerő és minden más jó. Több telefonnal is próbáltam elsőre gond nélkül kapcsolódik, bluetoth kapcsolatot tartja rendesen nem dobálja el. Ritkán használom ezért aksiról nem tudok sokat mondani kikapcsolva heteket is kibír. Hát kb ennyi ha esetleg van valami kérdésed szivesen válaszolok ha tudok.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
Zolás
addikt
válasz retesz147 #14342 üzenetére
Pont ilyet vettem tesómnak lgG3 telefonhoz, imádja. Jól is szól, és a töltöttségi szintet is mutatja neki a telefonon. Napi szinten 2xfél órát használja, az simán megy. Majd megkérdezem merítette e már le, de még csak a héten kezdte el használni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zirowe
nagyúr
válasz retesz147 #14956 üzenetére
Nekem van bluediom, sajnos elég hulladék a hangja.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz retesz147 #14956 üzenetére
nem tudom, hogy aktuális-e még, de én ilyen bluetooth sztereó fülest vettem
elég jól szól, nagy basszus, jópár órát bír folyamatosan (eddig kb 3-4 órát nyomtam le vele egyfolytában, és nem merült le)[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz retesz147 #46320 üzenetére
őőőő, most vettem észre hogy az első amit linkeltél QC 3.0
ezt választanám, ha már nem lenne pár db"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DJ. Ru$y
félisten
-
retesz147
addikt
válasz retesz147 #48179 üzenetére
Vagy esetleg tudtok hasonló árban, hasonló desig-t ajánlani?
Ami fontos lenne, az ébresztő funkció (reggel rezegjen a csuklón), óra kijelzés (Mi Band ezért esett ki).
Találtam párat, csak nem tudom melyik a megbízható, esetleg, aki rendelkezik hasonlóval, akár privátban is meghallgatom a véleményét.
köszi!Xiaomi 13 eu dev...
-
DJGABI
addikt
válasz retesz147 #48186 üzenetére
mert nincs olyan hűdenagy választék, vagy legalábbis elég egyértelmű a helyzet. ha van pénz, meg droid akkor valami wear cucc. ha szifon akkor egyértelmű, de akkor gondolom nem itt kérdeznéd.
a zárt rendszeres (u8 és társai) meg teljes droidos (4.x meg mtk6572t belegyömöszölnek) megoldások is biztos jók valamire, de még a wear-eseknek se valami tuti az akkuideje, nem hogy az utóbbi, gányolt cuccoknak (gondolom én).<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz retesz147 #48234 üzenetére
hmm ezek az MTK2502-esek már tudják a csuklófordításra ébresztést, csak menjen be 10 alá az áruk, még talán engem is érdekelne
az utolsó 2 teljes droidos. aztán hogy ez előny-e vagy hátrány egy óránál az passz. de biztos jobban testreszabható/több app van rá mint a zártakra. csak gondolom akku idő megsínyli.mibandből szerintem nem nagyon fogsz találni színes ledeset.
-
DJGABI
addikt
válasz retesz147 #48244 üzenetére
ja, akartam is hozzátenni hogy ha kapsz is, akkor max annyiért amennyiért már 1S is van persze ha ennyire kell a színes led...
nekem ez tetszett még: [I5 Plus] kb miband, csak kijelzővel. + tudja már ez is a gesture controlt
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz retesz147 #48499 üzenetére
Nekem volt az 1-ből 2 db is és sajna csak 0.5A adott le mind kettőde azonkívül minden szuperúl működött. Rendeltem mégegyet belőle mert eladtam az előzőeket. Én úgy oldottam meg a navigálásnál a dolgokat, hogy van egy jó 2 A leadó powebankom. mellesleg meg rendeltem egy ilyet köztes megoldásnak. majd referálok mit lehet kihozni belőle.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz retesz147 #48502 üzenetére
keress több helyen rá és a véleményeket olvasgasd, ott leírják, hogy merre hány lépés. De szerintem egy ilyen öszvér megoldásnál már kétséges az a 2 A szvsz csak 1 A lehet.
Ezt találtam[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
twi452
senior tag
Még be lehet dobni a körbe a xiaomi roidmi-t is
a transmitter számomra megfelelően teljesít
elvileg az egyik porton 2.1A megy a másikon 1
a gyakorlatban.. passz még nem mértem -
sunone
aktív tag
Autós töltő +transzmitter témában a xiaomi roidmi -t ajánlom, kolléga tartóstesztje alapján kíváló darab
twi452 :-)
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
még 1x beírok, hátha tegnap valaki nem olvasta..... (bocs)
Van ezzel a transmitterel valakinek tapasztalata? gondolom ugyan az, csak márkajelzéssel...
Sajnos a visszajelzések nem csak pozitívak...Xiaomi roidmi valszeg nem kompatibilis, sajnos.....
Xiaomi 13 eu dev...
-
bul07
nagyúr
válasz retesz147 #48614 üzenetére
Ő biztos úgy küldi, kettesével rendeld mert úgy árengedmény is van, vagy két különbözőt vagy egyfajtából kettőt
Alis rendelésem még nem jött meg így őt nem linkelem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DavidQ
tag
válasz retesz147 #48662 üzenetére
Nekem sima fehérledes vagy, de gondolom az összesnél így működik:
1-2. Hívásnál addig rezeg, amíg csörget a hívó (/fel nem veszed).
Értesítésnél kettőt rezeg és villog. (de 3rd party appokkal ezt lehet módosítani)
LED és rezgés egyszerre történik: kb. 1 mpig rezeg és világít, utána 1 mp szünet, és újra3. Ébresztésnél addig rezeg amíg ki nem nyomod az ébresztőt, szintén 1mp rezgés 1mp szünet (folyamatosan).
4. 3db ébresztést lehet beállítani az ingyenes MiFit appban, de ezt is ki lehet kerülni 3rd party appal.
Egyébként én nem használom ezt a funkciót. Ha a telóm saját ébresztő alkalmazásában állítok ébresztőt, arra is ugyanúgy rezeg (bár lehet hogy csak Xiaomi telóknál műkszik ez, de ebben nem vagyok biztos).Nem minden kínai szirszar szar!
-
huliganboy
addikt
-
mirci18
addikt
válasz retesz147 #49740 üzenetére
6-700 ft általában gazdaboltokban annyi hogy egy botra kell felerősíteni.
Ehhez hasonló[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest