Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz havri1 #27257 üzenetére
Mikor írtál nekik, és melyik formában?
Én tegnap reggel írtam nekik a webes formon (contact us), ahol azt ígérik, hogy 24 órán belül válaszolnak, de még nem jött semmi reakció. Pedig az okot is megadtam: after-sale - product arrived defective.
Én mindjárt küldtem linkeket gdrive-ra feltöltött videókhoz.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz nelsonmanian #27615 üzenetére
Eachine, és nincs hozzá külön.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz lsebestyen #28205 üzenetére
Csak egyet?
-
air
nagyúr
Én 2 H8-at rendeltem, de még nem kaptam levelet.
-
air
nagyúr
válasz Bence123 #28590 üzenetére
"ott pedig azonnal meg kéne jelennie a pénznek"
Csak abban az esetben, ha volt egyenleged a PayPal számládon, és abból fizettél.
Ha úgy fizettél, hogy a PP számlád mögött egy bankkártya vagy bankszámla van, és onnan ment a pénz, akkor az oda is fog visszamenni, nem a PP egyenlegedre.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz trol75 #28718 üzenetére
A töltést nem a töltő szabályozza, így nem tudod tönkretenni az eszközeidet.
A töltőknél az áramerősség azt mutatja meg, hogy maximum mekkora áram leadására képes.
Sőt, ezek igazából nem is töltők, csak adapterek. Csak egy trafó, semmi más.
Rendes Lipo töltő több cellás balance funkcióval az iMax B6-nál kezdődik, de az más célra való.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Vennék olyan USB-s töltőfejet, amin legalább 3, de inkább 4 aljzat van.
Aukey és Blitzwolf mellett van esetleg olyan "noname", amit ajánlanátok?
20-30 dollár az nálam már az a határ, amit sokallok egy ilyen eszközért.
3500-4000Ft ameddig hajlandó vagyok elmenni. Persze ha a drágábbak minőségben és megbízhatóságban is többet nyújtanak, akkor átgondolom a kérdést.
Szóval, ti mit javasoltok?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz madarasz92 #29058 üzenetére
Köszi, de sajnos éppen nincs.
-
air
nagyúr
válasz madarasz92 #29076 üzenetére
Napok óta figyelem. Miért tuti, hogy lesz?
Lehet esetleg előrendelni?[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
A HVG-nél szoktak megjelenni olyan írások, hogy kell "okosan" tölteni az akkumulátort, és milyen fogyasztáscsökkentő alkalmazások ajánlottak(!) Androidra!
Nem értem miért nem maradnak a kaptafánál. Gazdasági cikkeik hitelesnek mondhatók, de a tudományos rovat tiszta "tücsök és bogár". Peterdi is megirigyelné.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz sultansmith #30576 üzenetére
Általában 1 vagy 2.
Oda van írva: Offer 2PCS. Ez például 2 darab.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Van még rajtam kívül valaki, aki még várja a $2-os H8 Minit?
Vagy már mindenki megkapta?[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz CR2025 #31049 üzenetére
Biztosan csak én nem értem.
Hogyan dugod be a PC-be, ha a csatlakozóba kell bedugni a kártyát, ami egyébként USB aljzat kéne legyen, ha ez egy OTG adapter?
Mitől OTG ha nem USB aljzat van rajta, hanem dugó, hogy be tudd dugni a gépbe? Mire jó egy plusz kártyaolvasó egy telefonba?[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #31057 üzenetére
Tehát ezen olyan csatlakozó van, ami dugó és aljzat is egyben, sőt ott még SD kártyát is tud olvasni? Jól értem?
Nekem SD kártya olvasóként nem kellene, de egy OTG adapterre már régóta szükségem lenne.
Vagyis lényegében egyenértékű egy hagyományos OTG adapterrel?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz werszomjas #31771 üzenetére
Ez a xiaomi piston jobb mint a MOL-nál most kapható Sony?
(#31774) dantre
Még nekem sem jött meg.
-
air
nagyúr
válasz nelsonmanian #31792 üzenetére
Akkor azt ne ebay-ről vegyél szerintem!
A szemed fontosabb mint pár ezer forint. Nekem ilyen van. Nagyon jó.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz DougButabi #31838 üzenetére
"elérték a céljukat, mert most is erről beszélgetünk..."
Szerintem egy normális kereskedőnek nem az a célja, hogy beszéljenek róla, hanem, hogy vásároljanak tőle.
Aki ezt alapból akadályozza és korlátozza az egy idióta.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Én még mindig arra várok, hogy legyen 4 portos Aukey a Getone-on.
Legutóbb $9.9+0 postával volt, de jó ideje csak a 3 portos van, $9.9+$3 postával.
Nehezen számom rá magam a kevesebb portos drágábbra, de ha nem jön a másik akkor muszáj lesz.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz peestheee #32459 üzenetére
Ez pont olyan mint egy magyar üfsz.
Vagy egy klasszikus jut róla eszembe: "Hitelszámla-kezelés, Nina beszél, egy pillanat. Hitelszámla-kezelés, Nina beszél, egy pillanat.Hitelszámla-kezelés, Nina beszél, egy pillanat..."Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest