Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92924) norberto_th


norberto_th
aktív tag

Felvettem a Telekommal a kapcsolatot, de fingja se volt arról hogy ez a korlátlanság hogyan is működik pontosan, mi szerint méri a rendszerük, szervercímszerint, vagy mi szerint. Kb 3x elmondtam neki hogy nem a videókat nézegettem hanem sok képet, direkt teszt jelleggel. Ha azt mondják hogy mindent ki kell lőni, (nem csak appok, hanem icloud szinkron, jegyzetekkel meg mindennel eggyüt magyarul nullára butítani a telefont) akkor biztosan lemondom az összes előfizetést jövőre. A földig ne kelljen már lebutítani a telefont, mert az vicc kategória. Nekem akarta megmagyarázni hogy a stories-t se nézzem, mert videók (egyébként meg képek IS) azért hülyének ne nézzenek már. A hírfolyamon egy videóba botlás elkerülhetetlen, át is görgettem gyorsan, még ha tölt is be belőle, nem ugyanannyit mint amennyit a teljes 5 nap alatt forgalmaztam a képekkel eggyütt.
Az még nagyobb vicc lesz ha (ugye a videók nem tartoznak bele a korlátlanságba) a videóknál átvált a rendszer és akkor méri már a képeket is. Így nincs értelme az egésznek, azért kíváncsi lennék a működésére ennek. Szóval egyelőre erősen nem ajánlottak az új netcsomagok. Én direkt teszteltem először és nem rogyásig insta, vagy facebook, még jó hogy kifejezetten emiatt váltottam csomagot, meg persze a 2GB miatt. Amíg a 2GB-ból van addig tart a korlátlanság, ezzel is tisztában vagyok. Azért elég hamar lerázott a semmivel! A telefon méri az adatforgalmat, és pontosan ugyanannyit vont le a 2GB-ból, kb 19-nél kellene jánom, ehelyett 1.3.
Félreértés ne essék, nem ez a világ legnagyobb problémája, de én kifejezettem nem szeretem ha hülyének neznek, illetve elég sokan ezért is váltanak az új csomagokra.

[ Szerkesztve ]

 iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S /  Music

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.