Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83912) k-adi válasza #78121280 (#83911) üzenetére


k-adi
nagyúr

Az egy dolog, hogy elsőre megpróbál átbaszni és már az új (és persze drágább, kedvezőtlenebb) csomagot adni, de ha visszakérdezel, hogy "hahó ez nem egészen így van, sőt olvastam is a TI oldalatokon ezt és ezt.." akkor ne hazudtoljon már meg és nézzen hülyének.
Legalább akkor legyen benne annyi, hogy ok, megpróbáltam jutalékot húzni rajta, nem jött össze, bumm... majd a következő barmon megpróbálom újra de ezzel akkor rendes leszek mert látom tájékozott. (bár alapból nem kéne indok miért legyen rendes, mindig annak kéne lennie....!!!)

-

Ugyanez a szitu, más cég. Meki: 5000ft felett vásároltam (több embernek) hamburgereket, menüt, majd rájöttem vásárlás után, hogy baszik szatyrot adni amikor min. 5 zacskóval+üdítőkkel állok előtte. Mondom neki, hogy ugye adsz nagy zacskót, mivel csak 2 kezem van? Persze nem ad, fizessek még 50ft-ot a szaros zacskóért, amikor épp pár másodperccel előtte 4 ember mennyiségű kaját vásároltam nála.
Na pár héttel rá később, másik pénztáros: szó nélkül adott, még ő kért elnézést

Szóval minden a hozzáállásán múlik. Persze biztos sokszor vannak díjcsomag változások, apróbb változások, sokszor nehéz követni, elhiszem. De legalább nézze meg a gépben, ami szinte semmiből nem áll neki.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.