Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70301) Zeki válasza akyyy (#70300) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nem ismerem a működését, nem lassítós netnél van, pl Domino Surf 150 megája ha elfogy, jön ez.

(#70302) Aryon87 válasza Zeki (#70297) üzenetére


Aryon87
félisten

Kosz a tippet. Face, messenger, instahram, viber es skype kivetelevel mindennel kilottem a mobilnetes opciot. Kivancsi vagyok milyen lesz a februari ciklus.

Ismerosnek ifosa van, nala mi lehet a gond? Kb 2 het alatt fogy le a 2gigas netje a nagy semmire.

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#70303) kali válasza Aryon87 (#70293) üzenetére


kali
legenda

szia,

a készülék a háttérben forgalmaz (szinkronizál/frissít) - a rendszerbe alapban integrált alkalmazások, vagy akár utólag telepített külsősök - , amiatt fogyhat keret, erről a szolgáltató vagy adott adatcsomag/bővítő nem tehet.
a készülék/oprendszer/külsős alkalmazások típusának a függvénye is, hogy mennyire lehet ezt szabályozni, valahol egyszerűen és részletesen, máshol meg az előttem is említett tűzfal csak a biztos megoldás.
(ifosa - ilyen nincs, ezt ne erőltesd, ha lehet) iphone esetén a legegyeszerűbb és alapban legjobban szabályozható az adatforgalom, beállítások -> mobiltelefon / mobil adatforgalom használata; itt látható, hogy mik kapnak mobilinternetet, csak egy pöccintés minden kapcsolóra, mi mehet ki a netre így és mi nem. azonos helyen, a wifi asszisztenst kapcsolja ki.
én viszonylag sokat netezek mobiltelefonon (most épp iphone 6s plus van), leginkább ilyen fórumos böngészés és néha facebook, sokszor nem is használom így ki az 500 MB + 1 GB adatkeretet, néha csak a fele körül, mert a telefonon minden olyan frissítés és szinkronizáció csak wifi útján van engedélyezve, ami nem fontos és/vagy sürgős állandó jelleggel, mobilinternettel is.

bajaki; A Fun S Aranytárskártya, és A lezárt Mix díjcsomagok féltörthavi számlázásúak jóváírással.

Féltörthavi számlázás jóváírással: a havi díj az igénybevétel első hónapjában a használat első napjától a hónap utolsó napjáig időarányosan számlázódik, míg a használat további hónapjaiban minden megkezdett hónapra a teljes havi előfizetési díj fizetendő. A fel nem használt kedvezmény / egyenleg az ügyfél számláján jóváírásra kerül az alábbiak szerint: abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában kevesebbet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomagváltás időpontjától számított időarányos egyenleg kerül a számláján jóváírásra. Abban az esetben, ha az ügyfél az igénybevétel utolsó hónapjában többet forgalmazott, mint amennyi a díjcsomagváltás időpontjáig időarányosan járt volna, úgy ebben az esetben a díjcsomaghoz tartozó fel nem használt egyenleg kerül a számláján jóváírásra.

forrás; link

[ Szerkesztve ]

(#70304) Aryon87 válasza kali (#70303) üzenetére


Aryon87
félisten

Koszi az infot. Feltettem ezt a tuzfalas appot, kivancsi vagyok mennyire segit.

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#70305) kali válasza akyyy (#70298) üzenetére


kali
legenda

szia,

a 30 MB és hasonlóan kis adatkeret mondhatni csak jelképes mennyiség, arra tökéletes, hogy adott konstrukcióhoz az olcsóbb bővítőt lehessen aktiválni, mert így aki keveset beszél és sok internet kell neki, annak nem kell a drágább, nagyobb adatkeret melletti sok lebeszélhetőséget is tartalmazó díjcsomagot használni, hanem a legolcsóbb mellé aktivál olcsóbban nagy adatmennyiséget tartalmazó bővítőt és pont megfelelő lesz számára
az általad írt napinet (195 ft/10 MB) nyilván csak annak opció, akinek elvétve kell minimális adatmennyiség és ezért nem éri meg neki hosszabb távra adatcsomagot/bővítőt bekapcsolni, de az nem is ketyeg folyamatosan, egyszer aktiválódik, viszont ha elfogy a 10 MB, akkor a későbbiekben mindig kéri adott napon sms útján az újbóli aktiválást, elkerülve így, hogy az előfizető figyelmetlenségből komoly számlát csináljon magának.
azt nehéz eldönteni más helyett, hogy kinek mennyi adatforgalomra van szüksége, de ha kevés telefonálás van és amellé kell valamennyi adatmennyiség, akkor a legolcsóbb move xs (e-pack 1990 ft, teljesen lebeszélhető, sms-re is mehet) + valamelyik netplusz bővítő, adott esetben az olcsóbb kategóriát (még töb netre van szükséged?) kell nézni itt; link

Aryon87; sokat, ha a tűzfal megfelelően beállításra kerül, bár mint korábban is írtam, a telefon rendszerében alapban adott opciók által is teljesen jól szabályozható.
azonos helyen, mutatják is az opciók, hogy mennyi adatot forgalmaztak, így külön is kiszűrhető, melyik eszik feleslegesen sokat.
alul nullázható a számláló.
nincs mit!

[ Szerkesztve ]

(#70306) bajaki válasza kali (#70303) üzenetére


bajaki
őstag

Uh, köszi, ezt meg nem találtam volna. Tehát ha átcsúszok fizetek, de jóváírjuk időarányosan a megmaradt részt. A számlán jóváírt összeget mire tudom felhasználni? Mert mire az ott megjelenik addigra nem lesz befizetendő számlám a tervek szerint. Egyenleget tudok belőle tölteni másik kártyás számra?

(#70307) MrZidi


MrZidi
tag

Üdv
Remélem tudtok segíteni ha a telekomba beviszem a készüléket ők felár ellenében függetlenítenék a telefont? A választ előre is köszönöm. 😊

ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535

(#70308) Teko001 válasza MrZidi (#70307) üzenetére


Teko001
őstag

Igen, amennyiben lejárt a hűség, 15ezer forint.

(#70309) ivaxov válasza akyyy (#70300) üzenetére


ivaxov
csendes újonc

Ez a NapiNet szolgaltatas es a Domino tarifaknal hasznaljuk ezt a netbovitot (kiveve Surf). Ara 195ft/10MB/nap. Dominoskent, ha netezel, a legjobb dijcsomag a Surf es versenykepes a 29/39 forintos percdijakkal, 890ft/30 nap idoszaki dijert.

Ha olyan a dijcsomagod hogy van benne valami net, akkor +1GB 1590ft/ho, +5GB 3290ft/ho. Ezek 4G-sitik az interneted.

A Move XS a legkisebb csomag es valoban keves adat van benne, de vannak korlatlan tematikus adatopciok, amikkel ki tudod bekkelni a dolgot (pl. Kozossegi oldalak: 890ft/ho).

Fentebb kerdezte valaki - prepaidrol postpaidre valtasnal most havidij kedvezmeny van adott T-Pontokban (ott dolgozom, tudnillik). Ha nem veszel telefont es nem volt a multban tartozasod akkor altalaban eloleg nelkul megy a dolog (a rendszer es/vagy az ugyintezo kerhet mast, persze).

A tulzott netfogyasztas nalam is elojott (a szokasos masfel giga sem volt eleg, ugy, hogy kb navigaciora hasznalom), egy tuzfal megoldotta a problemat.

Remelem tudtam segiteni. ^^

Have you tried turning it off and on again?

(#70310) blackmajesty válasza ivaxov (#70309) üzenetére


blackmajesty
aktív tag

Annyi kiegészítést azért tennék, hogy a domino surf csomagban is aktív a napinet, ha lefogy a 150mb. Kivéve, ha felteszel valami bővítő opciót.

(#70311) ivaxov válasza blackmajesty (#70310) üzenetére


ivaxov
csendes újonc

Ha nem tiltod le, mert akkor csak keresre aktiv.

Have you tried turning it off and on again?

(#70312) Bailey


Bailey
senior tag

Sziasztok!

Adott egy Dominó 5 kártya amire lett 5000 forint töltve. Jött sms hogy kaptam 50 hálózaton belüli percet és 200MB netet, de ezt is írja: a bónusz adat felhasználásához net szolgáltatás szükséges.
Ez azt jelenti hogy kell lennie valamilyen aktív net csomagnak is hogy használni tudjam? Mert az nincs mivel jelenleg külföldön vagyok és csak 2 napra mennék haza, akkor terveztem ezt használni.

[ Szerkesztve ]

(#70313) davao válasza Bailey (#70312) üzenetére


davao
tag

Szia!

Aktiváld a NapiNet szolgáltatást (0 FT) és így le tudod forgalmazni a 200mb-ot :)
Ha elfogy a 200mb utána a NapiNet 195Ft / 10 mb.

(#70314) Bailey válasza davao (#70313) üzenetére


Bailey
senior tag

Köszi, az lesz. :)

(#70315) Zeki


Zeki
nagyúr

Na végre egy jó lépés!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elrendelte a kékszám-szolgáltatás hazai megszüntetését, mert sokan panaszkodtak rá.
A legtöbb gondot az okozta, hogy a hívás díját a szolgáltató sokszor az előfizetőkre hárította. Ezért a hatóság úgy döntött, hogy idén június végétől jövő év végéig fokozatosan kivezeti a kék számokat a rendszerből.
Az erről szóló rendelet életbe lépése után, 2016. január közepétől már nem igényelhető új kék szám, a már használatban lévő számok azonban a szolgáltatás megszűnése, azaz 2016. június 30-a után egy átmeneti időszakban díjmentes szolgáltatás számként, azaz zöld számként továbbra is használhatók maradnak. Az átmeneti időszak után a számokra kiadott engedélyeket a hatóság 2017. december 31-ével végleg visszavonja.

(#70316) taip válasza Zeki (#70315) üzenetére


taip
senior tag

Úgy tűnik, másoknak is feltűntek az anomáliák, nem csak nekem...

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#70317) kali válasza bajaki (#70306) üzenetére


kali
legenda

az előre fizetett csomagok esetén van csak olyan, hogy számátadáskor elvész a fel nem használt összeg.
leforgalmazás, levásárlás, domino egyenleg feltöltése...stb.

Bailey; szia, arra figyelj, hogy a bónuszok a feltöltés időpontjától számított 14 napon belül használhatók fel.

[ Szerkesztve ]

(#70318) tylerddd


tylerddd
veterán

Kolléganőm kapott SMS-t a T-től, h lejárt a hűsége és ha nem ír alá újabbat, akkor valami 3000 forintos kedvezményt nem vehet igénybe. Aláírná ő, de új telefont most nem akar venni. Ha aláírja, akkor a kedvezményes telefonvásárlási lehetősége elveszik, vagyis, h olcsóbban és akár részletfizetésre hozzon ki telefont?!

Köszi!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#70319) Bailey válasza kali (#70317) üzenetére


Bailey
senior tag

Köszi, azt tudtam.

(#70320) taip válasza tylerddd (#70318) üzenetére


taip
senior tag

Nekem ez így csúsztatásnak, vagy félrevezetésnek tűnik. Szerintem pár dolgot tisztázni kellene:
- Mennyi volt a havidíja a hűség alatt?
- Mennyi lesz a havidíja, ha nem köt hűséget?
- Mennyi lesz a havidíja, ha hűséget ír alá?
- A 3000 Ft-os kedvezmény mihez (melyik változathoz) képest értendő?

Csak mert így simán mondhatják, hogy bocs, de a havidíjkedvezmény miatt már készülékkedvezmény nem jár.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#70321) tylerddd válasza taip (#70320) üzenetére


tylerddd
veterán

Szerintem az lesz, h felhívja a szolgáltatót vagy bemegy hozzájuk. Azért kérdeztem rá itt, hátha van egyszerű magyarázat rá.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#70322) _Moriarty_ válasza tylerddd (#70318) üzenetére


_Moriarty_
aktív tag

Gondolom Next díjcsomagban van, én is most kaptam e-mailt ugyanerről.
Lejár a díjcsomag hűségideje és ha nem lesz meghosszabbítva, akkor magasabb áron kapja a szolgáltatást (ami az én esetemben is 3000 Ft Next S Atk 5490-8490 Ft).
A gondom nekem is az, hogy nem tudom, ha most hosszabbítok, akkor mennyi ideig nem vehetek telefont? Éppen most vettem egyet és nem a szolgáltatónál.

(#70323) Intel fan11


Intel fan11
őstag

üdv! Mobil számlám ezután csoportos beszedéssel szeretném fizetni! Bankomnak adtam felhatalmazást rá! Szolgáltatót is meg kell keresnem vagy, hogy működik ez? Asszem Otthoninál csak banknál adtam meg felhatalmazást! Csak nem emlékszem pontosan!

Battletag: hojszi#2983

(#70324) hitchins válasza Aryon87 (#70293) üzenetére


hitchins
őstag

Ha belenéz az adat forgalomba ott meg kellene nézni mi használta le a keretet és arra az appra kene ránézni.
Ha pl a netezés akkor a Chromeban pl be lehet állítani tomoritest és az eleg sokat spórol.

(#70325) taip válasza _Moriarty_ (#70322) üzenetére


taip
senior tag

Megnéztem a honlapot és azt látom, hogy pl. Next M esetében a hűség nélküli ár 13900 Ft, 2 év hűséggel 10990 Ft. Feltételezem, hogy a 3000 Ft-os különbség innen jön, erre gondolhatott a kérdező.
Ugyanakkor van külön ár aszerint, hogy készülékkel vagy anélkül rendeled. A fenti a készülék nélküli ár, készülékvásárlás esetén +4000 Ft-tal drágább. (Mondjuk akkor miért is olyan kedvezményes? Na mindegy...)

Majd ha jön valami szakértő, majd megerősít vagy megcáfol, de el tudok képzelni egy olyan változatot, hogy ha időközben mégis arra vetemednél, hogy készüléket veszel, akkor az lehetséges, de onnantól kezdve 4000 Ft-tal drágább az előfizetés és onnantól kezdődik (újra) a 2 év rablánc.

Intel fan11: Elég csak a banknak felhatalmazást adni. Ugyanakkor ennek tapasztalatom szerint elég nagy az átfutási ideje, nem tudhatod, mikortól fogják ténylegesen vonni automatikusan.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#70326) Aryon87 válasza hitchins (#70324) üzenetére


Aryon87
félisten

Az mar jo ideje be van kapcsolva. A telefon szerint meg a felet se hasznalta el a netcsomagnak, es mar ugy van korlatozva.. Ez a furcsa.

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#70327) bajaki


bajaki
őstag

NetPlusz M-hez csal 1800-as LTE jár?
Tegnap bekapcsoltam a Fun S csomagom mellé, de egyelőre nem láttam, hogy 4G-n lettem volna.
Egy vidéki kisebb városban vagyok, ahol térkép szerint kellene lenni 4G-nek. (Kiskőrös) Gondolom itt nincs 1800-as LTE.

"Kínált sávszélesség (le/feltöltés): NetPlusz S-M esetén megegyezik a hang díjcsomagban foglalt adat felhasználására
vonatkozó sebességgel (illetve csak hang díjcsomag esetén 10/2 Mbps), NetPlusz L-XXL esetén pedig 150/50 Mbit/s.
Minden havidíjas díjcsomag mellé igénybe vett NetPlusz adatdíjcsomag/opció LTE1800 hálózat igénybe vételére teszi
képessé a díjcsomagot. Így az adott díjcsomagban foglalt teljes adatforgalom leforgalmazható a 4G/LTE1800 hálózaton."

(#70328) kali válasza bajaki (#70327) üzenetére


kali
legenda

amelyik csomag 4g/lte képes, az mind a három frekvencián/csatornán működik; 800/1800/2600 MHz és 20/3/7 csatorna, de ehhez persze a készüléknek is kezelni kell mindegyiket.

Aryon87; a netes csomag szerinti fordulónap és a készülék mérése szerinti intervallum stimmel?
manuálisan kell nullázni a telefonon a fordulónapon az adatforgalmat, ellenkező esetben eltérés fog mutatkozni.
fontos még megjegyezni, hogy a szolgáltató 10 kilobyte kerekítéssel dolgozik, a készülék viszont nem, így emiatt is lehet eltérés a szolgáltató és a készülék által mért adatmennyiség tekintetében.
itt kell megnézni, látni fogja, hogy mi mennyi adatot forgalmazott.

a

beállítástól és használattól függően, nem feltétlenül a böngészős tömörítés fog megoldást jelenteni, ha nem az viszi a nagy adatmennyiséget.

[ Szerkesztve ]

(#70329) _Moriarty_ válasza taip (#70325) üzenetére


_Moriarty_
aktív tag

Én felhívtam őket és igen, a 3000 Ft differencia ebből adódik.
Megkérdeztem és azt mondták arany szintű ügyfélként, ha a hosszabbításnál nem veszek telefont, akkor azt bármikor megtehetem. Nincsen időkorlát, hogy x hónapig nem vehetek készüléket.

Más téma: ha valaki duplán fizet ki egy számlát, akkor vagy kéri a visszautalását, (ami 30 napos határidő) vagy jobban jár, ha a következő számlája összegéből levonja és csak a különbözetet utalja. Nekem ezt tanácsolták.

(#70330) istnag válasza Aryon87 (#70326) üzenetére


istnag
addikt

Rosszul van megadva a fordulónap.

(#70331) Aryon87 válasza kali (#70328) üzenetére


Aryon87
félisten

Na ezt nem neztem meg. Este lecsekkolom. Fordulonap 7.en van?

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#70332) taip válasza _Moriarty_ (#70329) üzenetére


taip
senior tag

Ez így logikusan hangzik, csak az nem tiszta, hogy akkor készülékvásárlás után mennyi lesz a havidíj.

A duplán befizetett számlát sajnos valamiért nem számítják be automatikusan, szóval ha csak egyszerűen kevesebbet fizetsz a következő hónapban, akkor azt hiányként fogják számolni.

Amikor nekem ilyen volt, akkor nem volt elég, hogy külön kellett kérni, hanem az ügyintéző azt mondta, hogy csak abban az időszakban kérhetem, amikor már kibocsátották a számlámat, de még nem járt le a fizetési határidő. Ha már befizetted, akkor ők úgy veszik, hogy pont nullán vagy, nincs miből jóváírni, várd meg, míg lesz nyitott számlád. Szerintem ez jó nagy marhaság, de az ügyintéző ragaszkodott ehhez a verzióhoz, nem tudtam elérni, hogy vegye fel a rendszerbe, hogy majd ha lesz újabb számla, akkor vonják le belőle. :W

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#70333) kali válasza Aryon87 (#70331) üzenetére


kali
legenda

akinek, illetve amelyik csomagban egyedig fordulónap van, annak/ott más és más - a rendszer sorsol egy véletlenszerűt -, a my telekom felületen, vagy a telekom alkalmazásban lehet ellenőrizni a pontos dátumot.

(#70334) bajaki válasza kali (#70328) üzenetére


bajaki
őstag

iPhone 6, szóval mennie kellene. :U

[ Szerkesztve ]

(#70335) ANDROID???


ANDROID???
addikt

Esetleg van aki kapott kupont és nem fogja felhasználni?
Privátban.

(#70336) Chebbie


Chebbie
tag

Sziasztok!

A következőt szeretném megtudni: novemberben lett 4G-s telefonom, ami micro sim kártyákat kezel, emiett simcserét kellett kérnem. Ez meg is történt, ingyen cserélték stb. De nem tudom, hogy ez a SIM 4G képes e, mert még nem volt mobilnetem előfizetve azóta. Ezt meg tudom nézni valahol esetleg? Mert most ezt találtam a T honlapon, de potyára nem akarok újat kérni. Valahol ki tudom deríteni, hogy amire kicserélték a kártyámat az 4G képes-e?

(#70337) kali válasza bajaki (#70334) üzenetére


kali
legenda

a telefonon engedélyezve az lte?
beállítások -> mobiltelefon -> hang és adat -> lte

Chebbie; szia, havi díjas előfizetés esetén 4g/lte képes, domino esetén nem biztos, nézz rá a kódjára, ha találsz 3d/nfc jelölést, akkor igen, ellenkező esetben nem.

[ Szerkesztve ]

(#70338) Chebbie válasza kali (#70337) üzenetére


Chebbie
tag

Ezt találtam: CSERE DOM SIM 3FF 3D HLR 60

(#70339) tylerddd válasza _Moriarty_ (#70322) üzenetére


tylerddd
veterán

Felhívta az ügyfélszolgálatot és azt mondták neki, h ha aláírja, de nem vesz telefont, akkor később is él a kedvezményes ár ill. részletfizetési lehetőség készülék vásárlása esetén.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#70340) bajaki válasza kali (#70337) üzenetére


bajaki
őstag

Persze, engedélyezve van.

Bementem a T-hez, kártyacsere megoldotta a dolgot, most már jó. :C (1 éve volt egyébként cserélve, nem gondoltam volna, hogy ezzel lesz gond)

Most egyelőre maradok akkor a Telekomnál. 190 Ft-ért teszek egy próbát a NetPlusz M-mel, megnézem milyen a környéken az 4G lefedettség, ha jó, akkor maradok valószínűleg és váltok NetPlusz L-re. Az M nem igazán éri meg az L mellett.

Ha azt akarom, hogy a következő fordulómtól NetPlusz L-em legyen, akkor mikor váltsam át? 15-én van a fordulóm, ha 16-án átváltom az jó lehet, akkor már csak a NetPlusz L-t kell kifizetnem arra a hónapra?

(#70341) holozis_HUN válasza ivaxov (#70309) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Tudod nekem linkelni a Surd csomagokat? Mert ahogy hirtelen ránéztem nem találtam, mobilnettel nem akarom feltúrni a T-mobil honlapját :) Légyszi :B

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#70342) balint82 válasza taip (#70325) üzenetére


balint82
senior tag

Nagyon nagyon csúnyán bünteti a T a készülékvásárlást, ha nem ATK csomagra veszed... (NEXT S +1500x24; NEXT M: +4000x24).

Google Pixel 4a

(#70343) kali válasza Chebbie (#70338) üzenetére


kali
legenda

az 4g/lte képes.

bajaki; az egyedi fordulónap csak az adatkeretre vonatkozik, a számlázásra nem, utóbbi a hónap első napjától az utolsóig tart.
magának a váltásnak ilyen tekintetben nincs jelentősége, mert egyszerre a kettő nem futhat, így a váltás napjáig a meglévőt fizeted, onnantól pedig az újonnan aktiváltat.
adatkeret tekintetében is okés a dolog, mert bár a havi díj időarányos (törthavi), de a töredék hónapra is megkapod a fordulónapig a teljes adatkeretet.

holozis_HUN; surf; link (már ha elírtad és erre gondoltál!?)

[ Szerkesztve ]

(#70344) _Moriarty_ válasza taip (#70332) üzenetére


_Moriarty_
aktív tag

Engem nem érint a készülékkel és készülék nélküli havidíj, mert Next S Atk esetében ugyanannyi, ahogyan néztem a honlapot. Ezt mondjuk meg sem kérdeztem.

"A duplán befizetett számlát sajnos valamiért nem számítják be automatikusan, szóval ha csak egyszerűen kevesebbet fizetsz a következő hónapban, akkor azt hiányként fogják számolni."

Remélem ez nem így lesz, mert erre direkt rákérdeztem, hogy nem fog-e hiányként mutatkozni, ha kevesebbet fizetek, azt mondta az ügyintéző, hogy nem. Majd figyelek a januári számlánál.

tylerddd: igen, nekem is ezt mondták.

[ Szerkesztve ]

(#70345) holozis_HUN válasza kali (#70343) üzenetére


holozis_HUN
veterán

igen ez az, köszi :)

És ha ezt aktiválom, akkor 890 forint helyett csak 1590-et kell fizetni, ha bővíteni akarok 1gb LTE-re? És akkor is aktiválódik magától, ha elfogy?

[ Szerkesztve ]

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#70346) bajaki válasza kali (#70343) üzenetére


bajaki
őstag

Értem. Bocsi a sok hülye kérdésért! Köszönöm a segítséget! :R

(#70347) SNor


SNor
tag

Azt szeretném kérdezni, hogy ha van 2 előfizetésem akkor lehet-e fő számot váltani, hogy a mostani fő szám előfizetését ATK-ra cseréljem? Most egyik számon sincs ATK. Illetve ATK-s előfizura csak telefonon lehet átváltani?
Köszönöm: N

(#70348) Aryon87 válasza kali (#70333) üzenetére


Aryon87
félisten

Azt hiszem vaklarma volt. Beleptem parom fiokjaban, es meglepodtem hogy csak 500mb csomag volt hozzarendelve. Lemondtam azt a csomagot, es megrendeltem helyette az 1gb valtozatot. 400ft+ a difi, meger annyit.
Kivancsi vagyok mi lesz ebben az esetben.

Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

(#70349) Zeki válasza holozis_HUN (#70345) üzenetére


Zeki
nagyúr

A Surf csomag alapból havi 890Ft, ami tartalmaz 150 mega netet. Ha több net kell, akkor lehet bővíteni, a még több netre van szükséged-et árakat nézve, amik megújulnak, ha nem mondod le, vagy van elég pénz még feltöltve.

(#70350) holozis_HUN válasza Zeki (#70349) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Legegyszerűbb szerintem, ha simán befizetek a 2600 forintos 1 gb 4g netre, nem jönnék ki sokkal olcsóbban, meg az zavar leginkább, hogy ha elfűgy a net, akkor napi neteket vesz magától..

El errar es humano y el perdonar, divino.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.