Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67625) Soulfly842 válasza Deck (#67592) üzenetére


Soulfly842
addikt

Nem történik azért ez ilyen gyorsan,
Most történt bár héten belül a kimenő-bejövő tiltás?

Akkor még csak behajtó céghez kerül. A 180-ból gondolom egy tetemesebb rész a kötbér (és ha van, akkor később esedékes törlesztőrészletek). Ha egyeztetnétek a behajtással, akkor nagy valószínűség szerint megállapodás esetén még a kötbértől eltudnak tekinteni egyszeri méltányosságból, de fizetési könnyítés (ez esetben részletfizetés esetén) az időközben lejáró számlákat és törlesztőket szigorúan határidőre rendezni kell. ez esetben a lejárt határidejű szla-kat és a tárgyhavi számlát szokták a részletfizetési megállapodásba venni. Ha erről van szó, akkor célszerű a megállapodás, s annak betartása, mert ha behajtócéghez kerül, akkor ők már sarcolják az ügyfelet mindenféle illetékkel, kezelési költséggel is pluszba a tartozáson felül.

Abban az esetben szokott végrehajtási stádiumba lépni, ha több hónapos procedúra után sem tudja a Telekommal szerződő (a tartozást megvásárló) behajtó cég behajtani a tartozást. Ez esetben a Végrehajtóval lehet megállapodást kötni részletfizetési megállapodást illetően és akkor nem indítanak inkasszót (bérből történő levonást) ill. nem kezdeményeznek jogi folyamatot egyéb úton-módon sem. A végrehajtói költségek hosszan húzódó procedúra esetén sem kis összeget foglalnak magukba.

Kevés az információ, amit leírtál - ez alapján az egyeztetés a legcélszerűbb.

(#67559) whbear

Barringot te szerintem aktiválni az online felületen csak ügyintéző segítségével, mivel a barring szolgáltatást egy háttércsoport konfigurálja be.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.