Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
"A kisüzleti díjcsomagok esetében a szabály úgy szól, hogy a levél (az augusztusi számlával megy) kézhezvételétől számított 15 napon belül bonthat. Mivel a postázás nem egy napon valósul meg (mint a sajtóközlemény kiadás), ezért itt a szeptember 1-ei dátum lett meghatározva, abba biztosan mindenki belefér."
Na látod, ez így már teljesen világos.
Több ismerősöm beszámolói és a saját tapasztalatom alapján írtam le elégedetlenkedésemet.
A Vodafone 8 napig korlátlanul engedett bontani, a készülék kötbért is elengedte. Az méltányosság volt.
15 nap a tarifa hüséges bontásra-módosításra a törvény szerint volt érvényben."Aki ad,az nyer"
-
pomk
őstag
Nem szerettem volna személyeskedni, ezért írtam általánosságban mindent. De ha már így rákérdeztél, igen, erről a hirdetésről van szó.
Ha már itt tartunk Zippzarmobile.hu-ról halott már valaki? Véleményt nem nagyon találok neten senkitől.
-
legenda
nem véletlen, nem nagyon vásárolnak az emberek ilyen üzletben, pláne drága készüléket nem!
a szolgáltatós telefon megvásárlása ott is rizikó, ráadásul úgy 0% áfa, tehát "használt" készüléket veszel - amúgy kíváncsi lennék rá, hogy a szolgáltatós jótállási jegy mellé, miként passzol a bolti 0% áfás számlájuk -, és sufnis gsm bolti garanciával szintén nem javasolt telefont venni![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pomk
őstag
válasz egykori #19707 üzenetére
Ha már idézel, ne csak egy mondatot idézz!
"Ha már itt tartunk Zippzarmobile.hu-ról halott már valaki? Véleményt nem nagyon találok neten senkitől."Azt hittem, egyértelmű lesz, hogy az idézet 2. mondata az előtte lévőre vonatkozik, és nem az előtte lévő bekezdésre utalok vissza. Lehet, hogy félreérthető voltam, elnézést!
-
tylerddd
veterán
RelaxNet netcsomag miért nem vehető igénybe mobiltelefonos netezéshez?! Elég trének tartom, h nekem az Eco mellé a GoNet L-ben az 500MB, 2000Ft, az előbb említett csomagban a 2GB ugyanennyi. Tudom van rá hűség, de ha 2GB-t kapnék 2k-ért, még alá is írnám. Egyáltalán miért drágább a mobiltelefonokhoz létrehozott csomagok?! A működési elve ugyanaz, nem?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
legenda
válasz tylerddd #19709 üzenetére
mobiltelefonos netezéshez - meglévő havidíjas díjcsomag mellé - is mehet a relaxnet m (és l), de amit te nézel, az konkrétan aranytárskártya relaxnet m, ami csak különálló (új) sim kártyán vehető igénybe, illetve az aranytárskártya relaxnet l szintén!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pomk
őstag
Ha jól tudom, jelenleg egy Flotta 3-as csomagban vagyok. Katolikus egyházas csomag, így talán jobban fogjátok tudni. 2013.01. hónapig van hűségem.
Evvel az előfizetési csomaggal teljesen meg vagyok elégedve, nem szeretném leváltani. Kivéve, ha jobbat, hasonló tudtok/nak ajánlani, amiben lenne mobil net a telefonomra.
Kérdéseim a következőek:
- Létezik olyan előfizetési csomagot, amiben van mobilnet és hasonlóan kedvező kondíciókkal rendelkezik,
mint ez a flottás csomag?
- Ha nem, akkor tudtok-e valami mobil netes csomagot ajánlani a jelenlegi flottás csomagom mellé? Max. 2.000 Ft/hó-t szánnék rá.
- Ha lejárt a hűségidőm, mi a teendő? Meg hosszabbodik a hűségidő? Ha igen, mennyivel? Ha nem, akkor mit kell
tennem, hogy továbbra is ezt tudjam használni?
- Ha olyan csomagot ajánlotok, ami nem ez a flottás csomag, hanem valami teljesen új, akkor csak 2013.01.06. után tudok váltani?Köszi!
-
cris78
őstag
Ha a my-tmobil-ban elkezdek tarifacsomagot váltani akkor ha esetleg kötbér köteles lenne akkkor figyelmeztet rá? Konkrétan régi Eco-ról mennék Eco XS-re.
Most láttom a Go!Net-nél átírták az apróbetűst. Idáig az volt, hogy az adott díjcsomag, most meg csak annyi, hogy Go!net. Gondolok itt ha váltok másikra akkor járna a kedvezmény, de így szerintem végkép bebuktam....Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
pomk
őstag
válasz egykori #19713 üzenetére
A telefoncsere most aktuális téma nálam, és még egy darabig az is lesz.
Kicsit sokkalom a szolgáltatóknál kínált árakat, és megpróbálok költséghatékonyan üzletet kötni.
Első körben több hirdetést is megtekintettem, majd jött a zippzar, majd a legutolsó itt átbeszélt téma. Eddig egyik sem bizonyult biztonságos befektetésnek. -
egykori
őstag
Ne gondold, hogy egyedül vagy e kelepcében.
Én is telefoncsere előtt állok, és várok, gyűjtögetek, mert a szolgáltatónál többet nem veszek telefont. Inkább a független, legális, számlás, garanciális telefont veszem meg, még ha egy későbbi időpontban is sikerül.
Itt vannak az utóbbi idők eseményei, megvették sokan a nagy akcióban a készülékeket, és most alaposan megemelték a különböző díjakat, csak éppen menekülni nem tudnak, mert a hűségnyilatkozat köti őket.
-
Nietzsche_
tag
Kérdéseim a következőek:
- Létezik olyan előfizetési csomagot, amiben van mobilnet és hasonlóan kedvező kondíciókkal rendelkezik,mint ez a flottás csomag?
Létezni létezik, de ezek jelentékeny részébe nem egyszerű a belépés (munkakörből eredő igazolás, munkáltatói, stb....)- Ha nem, akkor tudtok-e valami mobil netes csomagot ajánlani a jelenlegi flottás csomagom mellé? Max. 2.000 Ft/hó-t szánnék rá.
GoNet L, aktiválás hónapjában és azon felül két teljes hónapig 990-et fizetnél, utána lenne 2000 HUF az ára (500 MB-s nem túlforgalmzható internet (ha kihasználtad, akkor csak lelassul))
- Ha lejárt a hűségidőm, mi a teendő? Meg hosszabbodik a hűségidő? Ha igen, mennyivel? Ha nem, akkor mit kell tennem, hogy továbbra is ezt tudjam használni?
Nem fog hosszabbodni - ugyanúgy ketyeg tovább. Maximum, ha szeretnél akkor készülékvásárlással hosszabbodik csak majd a hűségidőd.
- Ha olyan csomagot ajánlotok, ami nem ez a flottás csomag, hanem valami teljesen új, akkor csak 2013.01.06. után tudok váltani?
Nem, tarifahűség itt nincs, szabadon átválthatsz - természetesen, ha flottáról van szó, akkor a megfelelő jogosultság igazolás mellett - hiszen semmilyen tarifahűséget nem írtál alá.
-
Nietzsche_
tag
válasz cris78 #19712 üzenetére
"Gondolok itt ha váltok másikra akkor járna a kedvezmény, de így szerintem végkép bebuktam...."
Nem igazán értelek. ha a GoNet promócióra gondolsz, akkor az semmilyen összefüggésben nincs a Gonet alap-pal, vagy a gonapinettel. A kettő független egymástól.
Ha úgy érted, hogy aktiváltál egy kedvezményt és bármilyen más módosítás miatt ezt elbuktad, akkor célszerű inkább egy másik típusú gonet csomagot aktiválni, mint amit korábban próbáltál
Ezért ne válts át semmiképpen szerintem ECO XS-re, mert ECO-ra nem válthatsz vissza! (időközben lezárásra került a díjcsomag) - jobbak a percdíjai (főleg hálózaton belül).
Ha meg mindenképpen váltásban gondolkodsz, akkor válts inkább Mozaik XS-re, abban van internet is (200 MB és nem túlforgalmazható), nem kell többé fizetned havi szinten a hívószámkijelzésért és még egy plusz opciót is ingyenesen választhatsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
válasz Nietzsche_ #19719 üzenetére
Köszönöm a válaszaid!
1. OK, akkor ez felejtős.
2. OK, ezt ajánlották mások is, csak gondoltam ti hátha tudtok jobbat.
3. Azt nem értem, hogy ha lejárt, akkor mi ketyeg tovább? Ha lejárt, de Én továbbra is ebben a flottás csomagban szeretnék maradni, akkor kell tennem valamit vagy sem.
A készülék vásárlással csak akkor hosszabbodik a hűségidőm, ha részletre veszek egy készüléket és ez mellé vállalok tarifahűséget?
4. OK. Úgy néz ki, a jelenleginél jobb kondíciót nem tudok/tudtok sima "telefonos" előfizetésre, uh vszínű maradok ennél + GoNet L mobilnet. -
addikt
válasz Nietzsche_ #19720 üzenetére
Ezért ne válts át semmiképpen szerintem ECO XS-re, mert ECO-ra nem válthatsz vissza! (időközben lezárásra került a díjcsomag) - jobbak a percdíjai (főleg hálózaton belül).
...öööö...izé... ezért a mondatért sem dicséret járna a főnöktől...
Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
válasz dedike #19722 üzenetére
most mit izélsz... Tényadat, amit a vak is lát, ha kiteszem elé a díjszabást... Nem frekventált terület egy másik féllábú netes csomagra terelés, hanem akkor inkább már a Mozaik díjcsomagok szépségeinek az előtérbe helyezése a domináns feladat...
A hang alapú bevételek csökkennek a telekommunikációs szférában sajnos-nem sajnos így az adatforgalom-központúság és az okostelefon-éra, ami a felüdülést jelenti/jelentheti.
Bár ez szuverén vélemény és nem kategorikusan kijelenthető. A legtöbbeknek egy két perces beszélgetés telefonon még mindig többet jelent, mint egy fél órás face-csevej.
-
Nietzsche_
tag
3. Azt nem értem, hogy ha lejárt, akkor mi ketyeg tovább? Ha lejárt, de Én továbbra is ebben a flottás csomagban szeretnék maradni, akkor kell tennem valamit vagy sem.
A díjcsomag marad, de hivatalosan aláírtál egy nyilatkozatot még a szerződés aktiválásakor, hogy milyen esetben kellene neked bemenni és választani a flottás helyett egy lakossági díjcsomagot. (... ha elveszted a flottára való jogosultságot, kilépsz az adott munkahelyről, aminek a jogán kaptad a kedvezményt stb-stb-stb)
A készülék vásárlással csak akkor hosszabbodik a hűségidőm, ha részletre veszek egy készüléket és ez mellé vállalok tarifahűséget?
A hűségidő mindkét esetben hosszabbodik. Ha egy összegben gondokodsz akkor viszont célszerű ránézni, hogy mennyi az ár-differencia az egy, ill. a két éves hűség között (nem szokott túl nagy lenni).
-
pomk
őstag
válasz Nietzsche_ #19724 üzenetére
3. Nem munkahely jogán kapam, hanem kellett egy "ajánló levél" egy katolikus hivatalos személytől. Volt ilyen, így megkötöttük ezt a flottás csomagot.
De még mindig nem tudom, hogy 2013.01.06.-a után mit kell tennem ahhoz, hogy ebben a flottás csomagban maradjak?
4. OK. -
zoli62
addikt
Ma voltam T-Pontban, szomorú, hogy nálunk még 4G sehol.
-
cris78
őstag
válasz Nietzsche_ #19720 üzenetére
A hivás,sms dolgot nem nagyon használom. Így a tarifa váltással árban ott lennék az emelés után,ahol most vagyok.
1430-as forumtárssal kitárgyaltuk,hogy hűségem van a go!net m-re. Azt beszéltük,hogy akkor még úgy volt kiirva ha váltanék L-re akkor járna a,kedvezményes havidíj két hónapig. De átírták az aprobetűst... lehet itt lesték le a kis kaput? :-)Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
hr2
őstag
Üdv.
Domino RelaxNet M /4050Ft/
Nem számítógépen, hanem telefonon szeretném használni.
Tudom e? -
1430
senior tag
Menni fog a telefonálás is, ha hangalapú Domino SIM-re aktiválod.
bopeti98 #19742
Ne keverd! Ha egy sima Domino hívószámra aktiválja, attól még a díjcsomagja szerinti díjon tud majd telefonálni!pomk
A készülékvásárláskor vállalt hűség gyakorlatilag csak egy szerződésbontási tilalom. Ha letelt, akkor nem lesz semmi változás a szolgáltatásodban, csak ez a tilalom szűnik meg, (vagyis kötbér mentesen meg tudod szüntetni a hívószámod).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Teo70
tag
Sziasztok.
Ha volt Go Net M csomagom a domino mellé és 4 hónapja nincs az egyenlegemen pénz, tehát nemtudják vonni a havidíjjat (nemhasználtam a telefont) akkor ha rakok rá pénzt, értelemszeruen levonják a 4000-ret a 4 hónapért? mert közbe ugyan nem volt szolgáltatás ( nemvonták a pénzt=nincs net)
Mik a kilátások?
köszi
-
pomk
őstag
Köszi a választ, de nekem még mindig nem tiszta, hogy 2013.01.06.-a után mit kell tennem ahhoz, hogy ebben a flottás csomagban maradjak?
Ha vásárolok új készüléket, vagy a flottás csomagom mellé szeretnék egy GoNet M-es mobilnetet, az mennyiben befolyásolja ezt az egész herce-hurcát? -
Vangelis
félisten
Alma gépeket már nem lehet venni trémobilnál?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Totheground
addikt
A T mennyiért függetlenít már nem hűségidős mobilokat?
10k előfizus és 20k kártyás esetben.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs