Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Újabb javító csomag érkezett.. azt is javították már ami nem is létezik..
De az létezhet hogy valamikor az aksi időt vissza állítják a ios 10.3 szintre?! -
Arcképgyáros
válasz Hardver Arc #176552 üzenetére
Kétlem, de bármi lehet.
-
Tibee86
nagyúr
Valaki használ 7/8-on gyári bőr/szilikon tokot piros színben? Most látom, hogy a Telekom webshopba raktak fel ezekben a színekben is.
-
-
Tibee86
nagyúr
-
sajog159
aktív tag
válasz 7Heads Drago #176531 üzenetére
Én egy alapelvben hiszek: nincs ingyen vacsora!
A többi bla.bla. -
bjergerking
tag
11.2 beta 6-ban javították már a lockscreen animáció akadást?
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #176558 üzenetére
Barnát én is vennék egyből ha lenne, de nem sok reményt fűzök hozzá, hogy elérhető lesz náluk.
Igazság szerint már nem tokozok mióta a lightning csati egy kis részén ledobta a festéket, nem hibátlan nem kell rá már vigyázni alapon, csak így télen annyira nem kellemes a hideg fém házat fogni. Rendeltem egy szilikont, 2 ezerért elfér a többi mellett. -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Ha már tokok.
Tudtok nekem javasolni valami vékony tokot amin lehet vezetéknélkül tölteni az i8-at, és amennyire lehet ütésálló?
Mindenképpen magyar boltból. -
B-L-A-C-K
titán
válasz tothjozsi96 #176560 üzenetére
Hogy igényelted a kuponokat ha személyesen kell elsőnek Coop törzsvásárlói kártya, amit csak üzletben tudsz kérni?
Én i7-re vettem 3-4 hónapja, akkor 14 980 Ft volt, amiből ugye lejött 10 ezer.
-
tothjozsi96
addikt
Van itthon Coop kártya.
Beírtam az űrlapon az adatokat, aztán úgy igényeltem a kupont.
Most 15,990 ft. -
B-L-A-C-K
titán
válasz tothjozsi96 #176565 üzenetére
Az úgy más, akkor f@sza, mindjárt kapod az email-t és rendelheted is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tothjozsi96 #176567 üzenetére
Nem lesz...
-
Peetey91
senior tag
Az iOS 11.2-ről mit tudni akksi téren? Aki használta a betat mit tapasztalt vele? Olyan, mint a 11.1.2 volt, nem vágja megint földhöz?
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Egy (nem PH-s) spanomnak a következő a nyűge:
"Bármit csinálok, használom a telefont. Játszom egy focis játékkal, messengerezem, képeket nézegetek, egyszerűen kikapcsol a telefon, elsötétül a kép ès elkezd forogni az a fehér kör középen, mint amikor kikapcsoljuk a telefont. Ez a folyamat 5-6 másodpercig tart, utána elkéri a jelkódot és utána minden megy. Az összes használatban lévő alkalmazást azonban bezárja. És ez a folyamat 2-3 percenként megismétlődik. Már nagyon idegesitő!"
iOS 11.1.2 van neki, iPhone SE-n
Köszi!
Artengo TR 990 Pro
-
csacsi67
addikt
-
daara
aktív tag
Nem úgy volt hogy az összes eddigi háttérkép benne lesz a 11.2 ben?👀
Meg hogy a feloldás animáciot nem javitják..[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Cyberbeni
addikt
válasz 7Heads Drago #176531 üzenetére
Ezzel nekem csak annyi a bajom, hogy 16k-el többet kéne fizetni a csomagért, mint a Telenoros korlátlan net csomagért és nálam korlátlan net = korlátlan beszéd/üzenet.
-
hemaka
nagyúr
válasz szabogabor10 #176582 üzenetére
So sad...
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Kérdés, szerintetek egy Iphone 5s meddig lesz támogatott? Még 1 évet ki akarok vele húzni, tehát 2019-be akarok venni mindenképp másik telót .
-
Dani82
senior tag
Tudok venni szerintetek valahol kulon biztositast iphoneX-re? A keszulek megvan, de szeretnek ra, ha elejtenem vagy vmi
-
megema
őstag
Ma arra keltem, hogy a régi Apple ID-m jelszavát kéri az i8, pedig semmilyen kapcsolata sem volt vele. Mégsét nyomtam, többször nem kérte. Az 5s-en korábban ezzel a fiókkal ment az App Store, de aztán az új fiókra váltottam, a régit pedig családi megosztásba léptettem.
Miért kérhette? Az 5s-ről iOS 11-es költözés funkcióval váltottam. Így is maradhatott olyan alkalmazás, ami még a régi ID-hoz kapcsolódik?
-
Noxy
veterán
válasz rootkiller #176575 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
BTminishop
aktív tag
üdv,
van valami érintő ceruza iPhone 6s+nak korrekt áron? Valaki használ hasonlót?
-
bjergerking
tag
Az ipsw.me oldal szerint az apple 5s-re meg alairja a 11.0.3-at, viszont itunes nem enged frissiteni mert hibat jelez. Most akkor hol tudnam megnezni, hogy alairja-e meg?
-
majestic
őstag
Használja valaki már Apple Heart Study-t? Telepítettem, végigmentem a beállításokon a telefonon és semmi...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
moya#no1
aktív tag
Srácok valakinek frissités után fekete lett az óra száma ? 6s en
X-en semmi gond ott megy fehéren az óraJust Ride KTM
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest