Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz Gsx-rr #63019 üzenetére
Mp3tag Tag Editor, de win intézőben ha kijelolod a fájlokat, alul az állapotsávon az album címkébe azt írsz amit akarsz
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz Gsx-rr #63297 üzenetére
köszi!
#63298) Xero: Max 45-50k-t szánnék a telóra, használtan fogom venni, megbízható embertől innen hardverapro-ról. A 4S gondolom jóval drágább ennél
Am baromira nem ismerem még a telót, csak olvasgattam róla. Emiatt is kérdeztem rá a poweramp-os dologra. De így már világos
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
bigdady
nagyúr
válasz Gsx-rr #63319 üzenetére
Díjmentes frissítésként tölthetik le telefonjukra a Vodafone-os iPhone-előfizetők az iGO primo szoftvermotoron futó Vodafone Navigation Hungary legújabb verzióját.
Ennek melyik pontját sérted meg? Nincs kikötve hogy szolgáltató valtasnál le kéne törölni.
Le lehet tölteni. Aktiváláshoz nélkül útvonal tervezésre jó csak.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Gsx-rr #63348 üzenetére
Nem is lehet hivatalosan forgalmazni ilyet...
Nem véletlenül nem nevezik már nevén ebayen sem, hanem 8pin to usb cable néven emlegetik Lightning cable helyett.Ártani nem árt a telefonnak, csak az utángyártott töltőkkel kell vigyázni, a kábelekkel akkora gond nem lehet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
arkades
senior tag
válasz Gsx-rr #63746 üzenetére
Fene tudja. Én pl. csak azért vettem iPhone-t, mert nem értek a rom főzéshez, meg a hasonlókhoz. ( nagyon jó döntés volt) 4- éve használom ugyan azt a 3GS-t és még soha semmi bajom nem volt vele. Persze nyilván a többségnek nagyobbak az elvárásai egy telefonnal szemben.
Каждый дрочит как он хочет.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #63750 üzenetére
Szerintem, ha jól működik egy app, akkor arra felesleges frissítést várni. Más a helyzet, ha bughalmaz programról beszélünk.
Windowst sem kell naponta frissíteni, eldöcög a végtelenségig frissítés nélkül is.Többen azt panaszolták i5-el kapcsolatban, hogy túl könnyű, könnyen kiesik a kézből emiatt. Engem az is zavar, hogy nagy a telefon, ha bumper-t rakok rá, akkor még nagyobb lesz, még inkább nem fér be a táskámba.
Tudom, ízlések és pofonok.
⭐ Stella
-
joey04
titán
válasz Gsx-rr #63762 üzenetére
beta 1 óta használtam, és még a véglegest is nyúztam egy darabig. nem bántam meg a váltást közel 5 év szifonozás után sem. ismertem az androidot nem volt újdonság, tisztában vagyok a hátrányaival, de inkább ez, mint az ios 7. pfej. Ha Forstallt visszaveszi az Apple és gatyába rázza a rendszert, akkor azonnal visszaváltok. de ez a "veszély" sajnos nem fenyeget.
63766: miután váltottam, úgy gondoltam már nem aktuális, nincs napi kapcsolatom a rendszerrel arra fejlődik amerre akar és androidos userként egyébként is csak provokációnak hatna.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #63760 üzenetére
Páromnak van 1 éve 4S 16GB, szóval tudom milyen iOS6.
Most vettünk neki egy második 4S 8GB-ost munka telefonra, azt már iOS7-el kaptuk.De nem akarom, hogy rólam szóljon a fórum, csupán annyit akartam elmondani, hogy 4S igen is jó telefon valamint a felhasználók 30+%-a nem is telepítette még iOS7-et.
Ragnar95: Ezen cikk alapján lehet. Vagy csak akkor lehet ha ugyanennek a telefonnak volt valami bejegyzése a gépemen?
Tömött sorokban álltak 4S megjelenésekor, az akkori árakon is vették a telefont elég szép számmal. Most 120k-ért adnak 8GB-osat (páromnak 80k-ért vettük T-nél)
joey20: Nexus-t vettél?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #63774 üzenetére
Ennek a hírnek a hozzászólásaiban is van igazság.
És még sorolhatnám: " If you google iOS 7, the fourth most commonly searched word that follows it is the word "Sucks"."
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #63777 üzenetére
Nekem sima i4 16GB van, azzal is bőven használható most már. Az első frissítés utáni akakdozások mára megszűntek a további optimalizálásoknak köszönhetően. Szóval max a külcsín ami ellen szólhatunk arról meg, hogy tetszik-e vagy sem felesleges vitatkozni.
Szóval sztem használható bőven a sima 4-en is és nem bánom, hogy frissítettem mert cserébe sok nagyon hasznos extra tudással gazdagodott a kezelőfelület ami nagyban megkönnyíti a mindennapos használhatóságát a telónak.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest