Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz lugosi #177301 üzenetére
Annak tűnik ahhoz képest mintha nincs főleg hogy pulzál is.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
hemaka
nagyúr
válasz spawn21 #177281 üzenetére
Ez inkabb halozati problemanak tunik, pont ezt csinalta a Telenor, amikor promozta a korlatlan netet es boldog boldogtalan fent logott a halozaton.
Speedtest szerint semmi extra, a sebesseg es a ping is rendben volt, de kozben meg a weboldalakat nem toltotte be, vagy csak sokadik nekifutasra...[ Szerkesztve ]
-
alex73
tag
válasz CharlieDrop #177279 üzenetére
Erről már itt irtak
https://szifon.com/2014/01/01/gyakori-kerdesek-a-jailbreak-az-apple-szemszogebol/amp/ -
Noxy
veterán
Még lehetne sorolni, hogy mit hagytál ki.
Pld biztonság terén az iCaughtu Pro
Jelkódzár beállítása esetén sem lehet kikapcsolni a készüléket, letiltja a kikapcsoló gombot.
+ ajándékba lő egy szelfit a tolvajról és a GPS koordinátával együtt levelet küld az előre megadott emailcímre, vagy SMS-t küld a megadott tel..számra, etc...A FT meg tel.. hívásszűrésre a iblacklist
Pld ha nincs hívóazonosító (CallerID) blokkolja a hívást, vagy a beállított paramétert hajtja végre.(Nincs válasz, foglalt, hangposta) és a többi.
Ja, és egyik program sem ingyenes. Ezeket még a Cydiaban is meg kell vásárolni.
Nehogy azt higgye valaki, hogy onnan csak fel kell warezolni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
alex73
tag
válasz CharlieDrop #177279 üzenetére
Kiegészítésként az operációs rendszerek esetében létezik az user admin superadmin (root) jogosultság. Tehát ennek birtoklása nem warez { A Super admin felhasználó a rendszer legerősebb felhasználója. A Super admin olyan felhasználó, aki a Super Administrators felhasználókhoz tartozik, és más dolgok között ez a felhasználó végrehajthatja a karbantartási feladatokat (például a séma korszerűsítését, biztonsági mentési adatbázisokat stb.), A beállítási rendszert és így tovább.
A Super admin felhasználó más felhasználók és adminisztrátorok számára is beállíthat jogokat / engedélyeket.}
Na már most egy vicces Windows XP is van rendszetgazdai jogod vagy egy linuxon, os2 war-on, BSD - n, beos-on, QNX, szoláris, stb... Mivel a telefon is oprendszer fut úgy aztán ott is tiszta dolog az admin, és rendszergazdai jog. -
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
A héten megveszem az iphone 7-et. Szerintetek ez mennyire megbízható hely? [link]
Azon gondolkozok igazából, hogy vegyek-e innen egyet (esetleg +1év szoftvergaranciával), vagy esetleg hardverapróról. Van is, ami pl még aktiválatlan, istyle-tól lett vásárolva [link].
Honnan érdemes szerintetek? Vagy van vmi egyéb megbízhatóbb bolt, v bármi, amit ezek helyett inkább javasolnátok? Árban nyilván kb ekörül szeretnék venni. -
nagyúr
válasz csacsi67 #177317 üzenetére
Ilyet még nem is láttam milyen, hogy néz ki... mostmár tudom.
Jó nagy szívás az már biztos...
Gondolom valahol "leesett a kamionról" aztán széria szám alapján az üzlet letiltatta apple-nél, amelyiktől ellopták.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
K1nG HuNp
őstag
válasz FollowTheORI #177319 üzenetére
Ha az apple letilt valamit akkor nem egy paintel szerkesztett képet basznak be háttérnek.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
domojko
senior tag
-
Adams15
aktív tag
válasz WhiteAngel89 #177323 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor eldőlt.
Véletlenül rosszra válaszoltam, sry[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz WhiteAngel89 #177323 üzenetére
Jó az ilyeneket nézni, mivel az értelme = a nullával, ha azt is lefotóznád hogy mivel konkrétan hogy volt használva, úgy hogy az idejét is kiírja akkor lenne egy kis értelme. Úgy mint itt pl.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Iphone 5S-hez van ajánlott eladò, aki logo-val árul komplett hátlapot/házat? Esetleg ami valakinek bevált? Nehéz a cseréje?
-
newmoonlight
senior tag
Sziasztok! A fiamnak (16 éves) szeretnék venni egy iPhone-t, de ingadozok a 6 és a 6s között. Melyiknek van nagyobb értelme? 16 vagy 32GB? Továbbá van ötletetek, hogy (szolid áron) hol lehet a fekete előlapos (hátul szürke) változatot kapni?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Arcképgyáros
válasz newmoonlight #177331 üzenetére
6-ot már semmiképp!
SE vagy 6S-t vegyél és egyértelműen a nagyobb tárhelyest.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz newmoonlight #177333 üzenetére
+1 a SE és a 6S-nek, használt vonalon gondolkodsz?
-
Scrake^;DD
aktív tag
-
newmoonlight
senior tag
válasz B-L-A-C-K #177334 üzenetére
Új 6s-re gondoltam. (Hogy őszinte legyek, fogalmam nincs, hogy az SE miben tér el ettől.)
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Scrake^;DD #177335 üzenetére
Az egy dolog hogy 143 ezerért nem vennék már 6S-t, de ha már reklámozzuk akkor már inkább az MM-be majdnem hasonló áron mint onnan.
newmoonlight: SE kisebb, olcsóbb, és nincs benne 3D Touch, más mindenben szinte ugyan az.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz newmoonlight #177336 üzenetére
Kisebb.
Black: Te használod a 3D touch funkciókat? Nekem nem jött át, nem is használom szinte semmit.
[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
válasz Scrake^;DD #177335 üzenetére
Köszi! Erre kellene valami előlapi (üveg) fólia is? Azt honnan és milyet?
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz newmoonlight #177339 üzenetére
Nem kell semmi sem kell csak javasolt rátetetni egyet, hogy védje. Igazából bármelyik telefonos boltban kapsz rá üvegfóliát és tokot is. Nem vészes az ára 1500 körül van itt nálunk üvegfólia + felrakás a telefontok meg változó 1000-3000 forintig vannak de aliexpress meg ilyenek pár száz forint. Milyet-re a válasz hát őszintén engem nem érdekelnek rárakatok valami olcsót és kész. De egyébként 100 féle üvegfóliát kaphatsz rá, 3d-s meg mindenfélét vagyonokért ezekben nem vagyok jártas.
(#177337) B-L-A-C-K , nem reklámozok, rákerestem és ezt dobta ki legolcsóbban és megbízható boltként.
[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
newmoonlight
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
Ragnar95
félisten
Üvegfólia kijelzőre mindenképp ajánlott, hátlapra szerintem fölösleges, főleg ha tokban van a telefon. ebayről éri meg a legjobban rendelni, ha EU-n belülről rendeled, 1héten belül megkapod és nem kell az 5-10x-es felárat kifizetni, amit a boltok felszámolnak érte.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MODERÁTOR
Én például ezt a tokot rendeltem meg és nagyon tetszik:[link]
20 éve a Prohardveren
-
Timyyy
őstag
Ma frissítettem az itunest, azóta nem ismeri fel a telóm, olyan mintha rá se lenne dugva a gépre. Teendő?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest