Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Nagyon gondolkodom,hogy átváltok az IOS rendszerre. Azt még nem tudom milyen telefont veszek mert az elsősorban ár függő de az érdekelne,hogy lehetséges-e valahogyan átköltöztetni a névjegyeimet a WP-s telefonomról?Arra lennék még kíváncsi ,hogy tudom-e használni az MS fiókom naptárát és az email fiókját, vagy teljesen új eszközöket kell használnom?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Nagyon gondolkodom a váltáson WP- ről IOS-re. Korábban már kérdeztem a névjegyzék és a naptár átvitelét, ez úgy tűnik működik. Ami még érdekelne, hogy van-e app az ms office fájlok megnyitására és a ondrive használatára.
-
kisapa
senior tag
Most készülök iphone-t venni, de a topikot olvasva kezdek elbizonytalanodni. Legalább annyi problémáról olvasok mint a wp-vel kapcsolatban. Ehhez képest viszont sokkal drágább.
-
kisapa
senior tag
Két nap óta egy iphone 6 tulajdonosa vagyok. Még barátkozunk de megtörtént a csoda. Találtam olyan app-ot az eddig WP-n használtak közül ami nem létezik IOS-re. Erről lenne szó.. Nyilván van valami ennek megfelelő erre a telefonra is csak meglepett. Mellesleg tegnap jelezte,hogy frissítsek IOS 10-re. Szerintetek érdemes? Fog működni rendesen?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Ma végre sikerült elmennem és kicseréltetnem a sim kártyát nano méretűre. Minden szép és jó tudok telefonálni meg internetezni is, csak a bejövő híváskor nincs csengő hang. A beállítások/ hangoknál be van állítva a csengőhang csak rezgés. A hangerőt is maximumra vettem és ott hallom is a hangot. A ne zavarj mód nincs bekapcsolva és a beállítások/értesítések/telefonnál minden engedélyezve van. Mi lehet a probléma? Azt elfelejtettem mondani, hogy iphone 6-os a telefon és iOS 10-re frissült tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz Kicsirics77 #147936 üzenetére
Meddig kell nyomva tartani?
-
kisapa
senior tag
válasz Kicsirics77 #147938 üzenetére
Sajnos még mindig csak rezeg.
-
kisapa
senior tag
válasz Kicsirics77 #147941 üzenetére
Bocs de azt sem tudtam,hogy mi az a gomb a hangerő felett. Most már jó.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Meg lehet azt oldani ,hogy a magán telefonszámok ne is csöngjenek ki? Azokra a hívókra gondolok akik nem küldik a hívószámukat. Kerestem de sehol nem találtam.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Az MS fiókom névjegyeit szépen szinkronizálta de a hozzá tartozó fényképeket nem látom. Meg lehet ezt oldani valahogy?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy iphone6-osom és szerettem volna képeket másolni róla bluetooth-on keresztül. A párosítás sikerül de amikor csatlakozni akarok azt írja, hogy nem támogatott. Mi lehet a gond.Az okosórát és az autó kihangosítót tudom használni.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jó appot ami kijelzi az akku töltöttségi szintjét? Emellett jó lenne ha mutatná az előző töltés idejét, a hátra lévő időt és az akku állapotát.
-
kisapa
senior tag
válasz -Ben- #148721 üzenetére
Azt már bekapcsoltam de nagyon apró számokat ír. Sajnos már öregszem és nem látom jól. Olyanra gondoltam ami grafikusan kijelzi az állapotot. Plusz dolognak olyan statisztikai elemeket gondoltam ,hogy mennyi ideje volt utoljára töltve, kb mennyit bír még a következőig, ill. átlagos idő egy töltési cikluson belül.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Pár hónapja vettem egy i6-ost eddig semmi különösebb problémám nincs vele, egy apróság viszont hiányzik nekem. Ezt is mint az előző WP-t lenyitható flip bőrtokban használom. Azt szeretném elérni, hogy amikor lenyitom a tokot ne a fekete kép fogadjon hanem a feloldás előtti háttér oldal amin már látszik az óra és a dátum is. Ezzel megspórolnék egy gombnyomást mondjuk a főgombbal. Megoldható ez valahogy?
-
kisapa
senior tag
válasz norberto_th #150067 üzenetére
Érdekes mert nekem is gondom van csak én mobil egyenleget nem tudok feltölteni két nap óta. Szintén OTP
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Letöltöttem a battery life alkalmazást és abban láttam,hogy lehet tesztelni a proximity sensort. Működik is csak azt nem tudom mire lehet még ezt használni. Az például jó lenne ha ezzel elő lehetne hívni a készenléti háttérkép oldalt, ahonnan már csak egy ujjlenyomat ellenőrzés és fel is van oldva a telefon.
-
kisapa
senior tag
Erre esetleg valaki?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Frissítettem a telefonom és most ha telepíteni akarok a store-ból kéri a jelszót. Korábban elég volt csak az ujjlenyomatomat leolvastatni, de nem találom hol lehetett beállítani. Azt nem írtam, hogy i6-os a telefon és a 10.1.1 van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Végre megvan a 10.2 nekem is és ki tudtam kapcsolni a főgomb nyomva tartásnál a hang vezérlést.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Elnézést ha nem teljesen ide illő de van egy problémám. Van egy i6-os telefonom. Egy héttel ezelőtt küldtem valakinek egy üzenetet egy kép melléklettel ami nála nem jelent meg rendesen. A probléma az, hogy ma tudtam meg, hogy azóta minden nap ugyan abban az időben újra megpróbálja elküldeni. Ezt hogy tudnám leállítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest