Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisapa
senior tag
válasz Janika--1982 #325607 üzenetére
Majd lesz.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, miből derül ki, hogy egy apple watch eredeti-e vagy nem.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Létezik az, hogy az új 16.1-es ios miatt nem szinkronizálja az időt az okosórám? Nem eredeti apple watch.
-
kisapa
senior tag
[link] Erre valami ötlet?
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a hívás szűréssel kapcsolatban. Hogyan tudom azt beállítani, hogy amikor a telefonom kapcsolódik a carplay-hez akkor csak a kedvencekben szereplő számok csörögjenek ki. Már sok mindent kipróbáltam de nem akar működni. Érdekes módon ha a fókuszban a vezetést bekapcsolom manuálisan akkor működik de ha a carplay-el automatikusan kapcsoltatom be akkor viszont nem.Mit csinálok rosszul?
-
kisapa
senior tag
válasz nord_ #236959 üzenetére
Köszönöm ezt a “segítő” szándékú hozzászólást. Egyébként rákerestem de amit találtam nem volt egyértelmű. Biztos velem van a baj de azt hittem egy fórum azért van, hogy segítséget kérhessünk és nem csak azért, hogy eldicsekedjünk milyen drága mobilokat veszünk. Na mindegy én léptem.🙁
-
kisapa
senior tag
válasz lugosi #236792 üzenetére
Ezt a wifi hívás dolgot nem értem. Mi történik olyankor. Nekem is van egy olyan gondom, hogy egy ideje a hálószobában ahol éjszaka a telefonom is van nagyon gyenge a térerő. Gyakran előfordul, hogy reggel amikor előveszem a telefont azt írja, hogy nincs szolgáltatás.A wifi jel maximálisat mutat. Ha bekapcsolnám a wifi hívást az megoldaná? Egyébként telekomos vagyok de a net az inviteltől van ha ez számít.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy iphone8-am 14.3 rendszerrel. A frissítés után egy kicsit össze vissza kezdett működni a telefonom. Elég gyakran kapok olyan értesítést, hogy volt egy nem fogadott hívásom pedig nem is csörgött. Ma olyat csinált, hogy nem kapcsolódott az autó rádiómhoz ami korábban működött még egy órával előtte is. Eltávolítottam a párosításból és most már nem is lehet ismét párosítani, pedig mind a kettő eszköz azt mutatja, hogy látja a másikat. Ez most hardver hiba lesz vagy ha visszaállok a korábbi 14.2-es verzióra azzal jó lesz.
-
kisapa
senior tag
válasz herdsman12 #235649 üzenetére
Erről lenne szó. [link]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen tokot. [link] Azóta időnként előfordul ,hogy egyszer csak kapok egy sms-t nem fogadott hívásról.Nem tudok rájönni mitől van .Már próbáltam kikapcsolni a VOLTE-t és a 4G-t is de nem segített.Ezzel nagyjából egy időben lett frissítve a 14.3- ra is. Lehetséges, hogy a tokban lévő mágnes zavarja a bejelentkezést vagy egyszerűen a telefonom döglődik? Egyébként kb 1 éves i8-am van.
-
kisapa
senior tag
válasz CharlieDrop #234780 üzenetére
Igen jó esetben egyszer. Ha mondjuk este 10 és reggel 6 között nem szoktál jellemzően hívásokat fogadni azt automatikusan megcsinálja.Sőt még azt is be tudod állítani, hogy esetleg a kedvencek(mondjuk családtagok) akkor is kicsörögnek.
-
kisapa
senior tag
válasz herdsman12 #231147 üzenetére
Ez rendben is lenne de akkor miért szerepel háromszor egy kontakt ha csak a icloud van kijelölve, és miért van az, hogy a webes felületen egy idő után hibával leáll és az addigi módosításokat nem is menti el. Most azzal próbálkozom, hogy a telefonon kikapcsoltam a szinkronizálást az icloud-al és a kontaktokat is eltávolítottam a telefonról. Ha sikerül a webes felületen rendbe tenni akkor megpróbálom ismét engedélyezni mert sajnos biztos van olyan ami csak ott van elmentve.
-
kisapa
senior tag
válasz herdsman12 #231141 üzenetére
Az igaz, hogy kettő fiók van beállítva de ha a csoportoknál csak az icloud van kiválasztva akkor is sok olyan van ahol 2-3-szor is megjelenik egy név. A szerverrel is lehet valami gond mert hiába kapcsoltam ki a wifit a telefonon egy idő után hibával leáll a webes felület és el sem menti az addigi módosításokat. Most úgy próbálom meg, hogy időnként abbahagyom és később visszalépve megnézem megmaradt-e a változtatás.
[ Szerkesztve ]
-
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Van egy olyan gondom a telefon kontaktok között sok az ismétlődés. Van olyan amelyik négyszer is benne van. Van erre valami app ami biztosan rendbe teszi és nem is lopja el az adatokat? Esetleg ha az icloud.com-on egyenként kitörölgetem a felesleget mikor szinkronizálja le a telefonra?
-
kisapa
senior tag
válasz davidkiss90 #229676 üzenetére
Nekem is kéne mármint ilyen feleség.
-
kisapa
senior tag
válasz MasterMark #226815 üzenetére
Én nem ezt tapasztalom. Persze az is kehet, hogy amíg megfelelőnek tartja a korábbi forrást nem vált át a jobbra.
ui: Bocs nem olvastam végig a későbbi hsz-ek.[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Bocs ha túl láma a kérdés de meg lehet valahogy oldani, hogy a telefon mindig a legerősebb wifire kapcsolódjon?
-
kisapa
senior tag
-
kisapa
senior tag
válasz eduba #216764 üzenetére
Nem azokra a biztonsági kódokra gondolok mert azokat tudom.Oda egy négy jegyű számot vár a telefonomé 6 kártyáé pedig 3 jegyű tehát valószínűleg nem az.Kártya hozzáadásakor szokott küldeni a bankba egy négy jegyű kódot de mint említettem az már régen volt és nem tudom előkeresni.Ha végképp nem jutok semmire akkor eltávolítom a kártyát és ismét hozzáadom csak az sajnos napokig el tarthat.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Telefont váltottam 6s-ről 8-ra. Látszólag minden sikerült a visszaállítással csak most vettem észre, hogy a fizetési módnál hiába látom a kártya adataimat megerősítést kér. A biztonsági kódot honnan kellene tudnom hiszen az már elég régen volt. Az icloud.com-ra belépve frissítettem az adatokat de a telefonon továbbra sem történt változás. Jelenleg azért lenne fontos mert egy alkalmazásból szeretném eltávolítani a hirdetéseket de így nem tudom kifizetni.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! 6s-ről költöznék 8-asra. Az automatikus mentés be van kapcsolva a régin. Ha jól gondolom elég beállítani az 8-ast új telefonként és bejelentkezni az id-mel. Innentől kezdve minden appot és beállítást megcsinál.A korábban letöltött csengő hangok is meglesznek?
-
kisapa
senior tag
válasz burgatshow #215289 üzenetére
köszönöm ez hasznos oldal.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy használt telefont. Hol tudom megnézni, hogy mikor került forgalomba? Amelyik oldalt ismerem ott csak a feketelistát mutatja.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A 6s-em már nem bír ki egy napot sem ezért elgondolkodtam, hogy akkut cseréltessek-e vagy inkább vegyek egy jó állapotú 8-ast. Találtam egy olyat aminek 99%-os az akkuja. Az meddig bírná?
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Most kellett újra raknom a windowst. Az icloud eléréséhez fel kell telepítenem az itunes-t vagy lehet szinkronizálni a fényképeket anélkül is?Bocs már közben rájöttem, hogy butaságot kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A frissítés után érdemes már visszakapcsolni 4G Volte-t?
-
kisapa
senior tag
válasz Gaaabeeesz #208193 üzenetére
Persze lehet, hogy túl van értékelve de ha már benne van igazán működhetne.Mellesleg nem ez az egy új funkció ami nem javított a felhasználás minőségén sajnos.
-
kisapa
senior tag
válasz ILLDisPozed #208190 üzenetére
Ha nem is örülök legalább belenyugszom, hogy nem csak nekem nem működik. Pedig jó lett volna.
hemaka: Én naponta egyszer töltöm mert általában kibírja estig. Ezért is lenne nekem ideális a funkció ha működne. -
kisapa
senior tag
Sziasztok! Valakinek működik az optimalizált töltés? Hány alkalommal kell töltőn hagyni a telefontreggelig, hogy megtanulja én reggel 6-kor szeretném 100%-on az akksit? Egyenlőre ugyanúgy feltölti már este 10 körülre.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne az új op rendszerrel kapcsolatban. Az első, hogy tudom kikapcsolni azt a karikát a képernyő közepén amikor elindítok egy alkalmazást. Én nem akarok egeret használni. A másik az ismeretlen számok átirányítása. Hiába kapcsoltam be nem a hangposta jelentkezik hanem foglaltat kap a hívó. Szűrés szempontjából az lenne jó ha hangpostára menne mert ha fontos úgyis hagy üzenetet és azt meghallgatva el tudom dönteni, hogy visszahívom-e.
-
kisapa
senior tag
válasz mr.tamasbiro #204416 üzenetére
Vissza lehet venni a nagy arcból. Ez nem beszólás volt hanem vélemény de már látom nem bírod a kritikát.
-
kisapa
senior tag
válasz mr.tamasbiro #204348 üzenetére
Bocs de ha 240-280 ezret nem sajnálsz kiadni egy telefonra akkor az a 10-20 ezer sem fog megrengetni.
-
-
kisapa
senior tag
válasz MasterMark #200991 üzenetére
-
kisapa
senior tag
válasz MasterMark #200986 üzenetére
Akkor van esély rá hogy működik. Nem szeretnék beégni vele a boltban.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok. Lenne egy buta kérdésem az apple pay-el kapcsoltban. Az iphone 6s-nek hol van az nfc érzékelője? Azért érdekel mert vettem egy ilyen tokot amiben benne van a vezeték nélküli töltő vevője ami ugye jó esetben kettő fém tekercs. Ez nem árnyékolja le az nfc-t?
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
Sziasztok. A Waze navigáláshoz használ mobil adatot?
-
kisapa
senior tag
válasz Csabroncka #183920 üzenetére
Szerintem a levelek megnézése, telefonálás, esetleg egy kis facebook nem számít komoly proci használatnak. Én telefonon soha nem játszom megjegyzem már máshol sem. Most például az történt, hogy tegnap este amikor letettem a telefont még 52% volt reggel amikor ránéztem már 27%-on állt.
-
kisapa
senior tag
válasz Csabroncka #183904 üzenetére
Nekem ugyanolyan használat mellett most már naponta kell töltenem. Ez nem is lenne probléma csak néha elfelejtem mert hozzászoktam,hogy elég volt 2 naponta. Hozzáteszem a telefon még nincs 1 éves és 6s-ről van szó.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Nem tudom mi okból de mostanában ha készítek egy fotót azzal egy időben csinál egy pár másodperces videót is. Mit állítottam át véletlenül?
-
kisapa
senior tag
válasz Coc@s #180931 üzenetére
Igen T-s telefonról van szó. Most még hűségidőm van az előfizetésen de ha lejár váltani szeretnék viszont a telefonom csak fél éves és azt nem cserélném le. Azt a módszert olvastam már amit linkeltél de ha lehetséges nem szeretnék mentés visszaállítást csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz herdsman12 #180923 üzenetére
Azt nem tudod, hogy az sms után mennyi ideig lehet másik kártyát berakni? Én már kb 1 hónapja megkaptam az sms-t de másik kártyám nem lévén még nem tudtam kipróbálni.
-
kisapa
senior tag
válasz TheBikerider #178437 üzenetére
Próbáltam másik app-al is pl. a google és a sygic programjával is. Mivel a saját hangszórón sem szólal meg ezért én telefon beállításra gondolok csak nem tudom hol keressem.
-
kisapa
senior tag
válasz TheBikerider #178435 üzenetére
Ha rá van kapcsolódva a autó kihangosítóra akkor annak a neve is ott van de egyikkel sem szólal meg.
-
kisapa
senior tag
Sajnos még mindig ezzel küzdök. Valami más tipp mert amit kaptam az látszólag rendben van.
-
kisapa
senior tag
Ezzel kapcsolatban kérdeznék még mindig. Azt vettem észre, hogy nekem a telefon hangszóróján sem szól a navigációs hang. A hangszóró biztosan jó mert a zene és a rádió is rendesen működik, nem is beszélve a telefonálásról. Mi a fenét kéne bekapcsolnom ,hogy megszólaljon?
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz molnarpeter #178276 üzenetére
Olvasgatom a rádió leírását és itt arról írnak, hogy a spotify internet rádió hallgatásra használható.
-
kisapa
senior tag
válasz molnarpeter #178276 üzenetére
Zenét még nem hallgattam vele de van egy olyan opció is, hogy bluetooth audió és ott látja a telefont.
leslieke: Lehetőleg vezeték nélkül szeretném megoldani.[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz molnarpeter #178274 üzenetére
Egy kenwood bluetooth kihangosítós rádió.
-
kisapa
senior tag
válasz TheBikerider #178272 üzenetére
Sziasztok! A Waze nevű appot szeretném használni de nem tudom kitenni a hangot a bluetooth-os kihangosítóra. Egyáltalán lehetséges?
-
kisapa
senior tag
válasz lugosi #177137 üzenetére
"Pont ez volt az egyik szempont. Nekem munkára alkalmatlan volt. Java alapon tudok egy szerverre csatlakozni ami Mac-en nem megy!" Ebből nekem az jön le, hogy gyakorlatilag napi rendszerességgel használná azt a programot ami csak windows-al működik. Nyilván el kell gondolkodni azon, hogy mire használja többször.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest