Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
Munkatársam nokia e72 symbianos telefonról váltott iphone se készülékre. Hogyan tudja a legegyszerűbben áttölteni a névjegyzéket?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
Timyyy
őstag
Köszi a válaszokat. Megszoktam már hogy mindig le vagyok maradva ilyen téren, mert csak a régebbi telókat tudtam megfizetni, ezért sose foglalkoztam ilyen olyan frissítésekkel mert tudtam hogy a telefonom már elavult.
Most meg olyan furcsa, hogy a legújabbat birtoklom, igaz már csak napok kérdése, de legalább elmondhatom hogy ilyen is volt. Akkor majd rá is pattintom amint kiadják!Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Júliusban vásároltam egy i7 Plus-t! Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve! Lumia 1020-ról váltottam és nem csalódtam, pedig a kamerától féltem, hogy gyengébb lesz.
Igazából az elmúlt napok App Store-os hülyeségétől eltekintve eddig semmi érdekességet nem csinált.
De visszaolvasva a fórumot elgondolkodtam, hogy tegyük fel ha elhagyom a telefont és nincs nálam a hitelesített eszköz, amiről be tudok lépni icloudba, akkor hogy találhatom meg a telefont??? Mert ugye arra küldi a hitelesítő kódot. Ilyenkor meg van lőve az ember? Le sem tudom tiltani a készüléket?
A másik észrevételem a kamera beállítások véges és kicsi tárháza. 1020 után elég kevés lehetőség van beállításra (vagy csak nem találom). Pl. zársebesség, kontraszt, stb.... A fényerő az természetesen megvan. Illetve írta valaki, de nem értem, hogy az i8 függőleges kameraelrendezése miért lesz jobb, mint a jelenlegi i7 Plusnak?
Na meg olvastam, hogy az akku 500 teljes feltöltést és lemerítést bír. A kérdésem az lenne, hogy mennyire gáz ha esetleg nem tudom teljesen feltölteni a készüléket és úgy használom? Többnyire megoldott a teljes feltöltés, de az idő szűke miatt már előfordult, hogy nem tudtam megvárni a teljes feltöltést.
-
agabe
addikt
válasz djstavross #167256 üzenetére
Nem számít ha nincs teljesen feltöltve, sőt a legjobb lenne a Lithium Ion akksiknak ha állandóan 60-80% közötti tartományban lennének, de mivel ez nem reális használat kb az a lényeg, hogy ne merítsdd le teljesen, és ha lehetőség van rá akár 40% körül már kerüljön töltőre, ha nem megy akkor 20%-nál, és így hosszú lesz az élettartama.
Az 500 ciklusba az számít ha a teljes kapacitás elhasználódik és feltöltődik, de az mindegy, hogy hány részletben azaz ha naponta 30% használsz és 30% töltesz akkor 3nap alatt sem használódik el 1 ciklusnyi az 500-ból. -
csacsi67
addikt
Ha megnézed Pc-röl az iCloud.comot ahoz nem kell hitelesitő kod hogy azt a funkciot elérd.
-
30z.Samu
félisten
válasz tuzpenge #167245 üzenetére
Ott nem csak a RAM miatt nyílik meg lassabban, hanem a proci miatt is. A 6-osban is még 1GB RAM van és lényegesen gyorsabb, mint a sima 5-ös. Ettől függetlenül simán használható a mindennapokban, mert nekem is volt 5-ösöm és 10.3.3 volt rajta. De még azzal a sebességgel is megváltás volt az a telefon.
Sic Parvis Magna
-
vasi89
addikt
válasz 30z.Samu #167262 üzenetére
Ja én sem értem itt ezt a frissítés ellenességet. Mintha mindenki hardcore user lenne, közben meg a felhasználók 80%ának az 5s teljesítménye még 10 évig elég lenne. Most nem az itt aktív tagokra gondolok, hanem úgy világszinten. Anyámnak is mindig a legfrissebb ios-t rakom az 5s-re. Teljesen jó, főleg amire neki kell. Nincs se fb-ja se instagramja de arra is elég lenne. 4 éves telefon, ahhoz képest bőven jó amit tud.
-
30z.Samu
félisten
válasz vasi89 #167263 üzenetére
Nekem is volt 5S-em, arról váltottam SE-re. Az 5S sem volt lassú..vagy legalább is bőven nem volt azon a szintem, hogy szívem szerint a falhoz vágnám. Bőven használható kis telefon volt, csak jó áron tudtam eladni az 5S-t és véleményem szerint az SE sem volt rossz árban. Így váltottam, de nem bántam meg, mert ezzel alsó hangon két évig nem lesz gondom. Viszont én 5S-re már nem tenném fel az iOS 11-et.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Noxy
veterán
A Find My iPhone beállítása és használata
Visszaolvasva nem kell minden elhinni, ilyen esetben a hitelesítő kóddal kapcsolatban.
Bárki iPhone-ról bejelentkezhetsz a Find My iPhone App-ba azzal az ID-l, amit az elveszett iPhone használ.
Amúgy sok esély nincs rá, hogy megtaláld, mert vagy kikapcsolják, vagy kilökik a SIM-t. De a semminél több.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
A kijelző nekem személy szerint nagyon bejön és különösebb bajom a kamerával sincs és vízszintesen tartva meg értelme is van ugye. Én inkább azt mondanám, hogy még többet alakíthattak volna az X modellen, mert szerintem az nem fog évente jönni!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
buci30
addikt
válasz ittakary #167211 üzenetére
Ezt én nem értem
Mi a baj a pluszos kamerával? Nekem nem volt plusz így valószínű tényleg nem vagyok képbe de csak érdekel mire írtadAmúgy nekem semmi bajom a kamerával mert logikus fektetve fotózok ha csak nem instagram napi kép mert oda az álló kép a logikus. Nekem tetszik is a kijelző meg főleg így én tuti cserélek majd megint
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Csabifater
tag
(L:/dl/upc/2017-09/11/34190_fm0zlvcybctrpjnb_img_1807.jpg)[kép](/L)
Sziasztok!
Ma ezt az emailt kaptam, ha rányomok a linkre az apple id met kéri. Szerintetek átverés lehet?[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Csabifater #167273 üzenetére
Szerintem igen, legalább is nekem gyanús.
(#167274) Bokez: AppStore-ból jelentkezz ki, majd vissza. Angol lesz, ne lepődj meg. Majd orvosolják.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Topikgazda
válasz Csabifater #167276 üzenetére
Elég megnézned az url-t, hát mi az? "hecko-beckersa.co.za? Biztos hivatalos Apple url, nemde?
-
yimm
aktív tag
válasz Csabifater #167276 üzenetére
Szerintem adatlopó oldal.
-
Noxy
veterán
válasz Csabifater #167280 üzenetére
Én ilyen helyen a fuckyouhorse@google.com meg a suckmydick szavakat szoktam beírni.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tylerddd
veterán
Biztos én nem értem, de pont ez az, amit nem tudsz bekapcsolni, ha a kétlépcsős megy. Hiszen az elveszett módot az icloud.com-ról kapcsolnád be, ha a kétlépcsős nem lenne, de a kód az icloudba való belépésre a telefonra megy, ami meg elveszett vagy ellopták, nincs nálam.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz adise #167284 üzenetére
Na szóval: ha PC-n belépnék az icloud.com-on, akkor a kétlépcsős miatt kiküld a telefonra egy kódot, amit be kell pötyögni a PC-n, majd be tudok lépni. Ha nincs meg a telefon, akkor hogy lépek be akárhonnan is az icloud oldalára, h kezelhessem a find my iphone-t és az elveszett módot, hiszen a kódot a telefonra küldi?!
-
agabe
addikt
válasz tylerddd #167285 üzenetére
Az icloudban a kereses funkcioba kod nelkul is be tudsz lepni.
Kuld kodot a telora, meg keri is az oldal, de anelkul is be lehet lepni a keresesbe bal odalon lent.
Nezd meg, es utana nem kerdezel ra ujra ...igaz nem irtak le, hogy a kodkeres mellett is be tudsz lepni kod nelkul, de azert probalkozni nem art[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
A korábban megvásárólt IGO Navigation (Európa térkép, Európa 3D csomag, Európa biztonsági kamárák csomag, Magyar közlekedési információk, Prémium geográfiai csomag, Voice Guidance Packege) teljes csomagot korábban megvásáróltam az amerikai App Store-ban. Új eszköz beszerzése után újratelepítettem a csomagot és meglepődve tapasztaltam, hogy a csomag teljes összege újból levonásra kerül a számlámról.
Hol lehet reklamálni az ügyben ha kétszer vonnak le valamit (IGO Navigation) az App Store-ban?? Rohadtúl nincs kedvem kétszer kiadni közel 100 dollárt...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
tylerddd
veterán
válasz agabe #167286 üzenetére
Jó irányba haladunk, ha valóban van ilyen funkció, de én "bal oldalon lent" semmit nem látok az icloud.com-on és egyéb lehetőséget sem a keresésbe való külön belépésre.
@ adise Olvasd el kérlek az előtted szóló kommentjét, aki megértette, mi a probléma! Egyébként beléptem, látom, h lehet telefonszámot és üzenetet megadni. Ha viszont ide nem tudok belépni, akkor ezt nem tudom megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tylerddd #167296 üzenetére
Jé ott volt bal oldalon lent.
Amúgy ha az otthoni gépeden akarod megkeresni az elveszett telefont majd ha egyszer elveszik, akkor a belépés után ha rákattintasz arra most, mikor megvan még a telefon, hogy megbízok ebben a gépben / böngészőben, akkor kódot nem fog többet kérni azon a gépen, csak az id-t és a jelszót.
-
tylerddd
veterán
válasz lugosi #167297 üzenetére
"a belépés után ha rákattintasz arra most, mikor megvan még a telefon, hogy megbízok ebben a gépben / böngészőben, akkor kódot nem fog többet kérni azon a gépen, csak az id-t és a jelszót."
Ez így nem igaz, nálam ennek ellenére random időközönként kódot kell írnom PC-n Chrome-ban. Sőt, iTunes is sokszor rákérdez erre, annak ellenére, h korábban már "megbíztam" a gépemben.
@ Noxy Soha nem értettem azokat az embereket, akikkel akárhol összefutok itt PH-n, tízből kilencszer f***oskodó, tahó (elrejthető) hozzászólásokkal járulnak hozzá a közöshöz, amiknek semmi közük az adott témához. Ha ennyire tisztában vannak mindennel, akkor minek vannak itt?! Neked mi a véleményed róluk?
@ agabe "Kuld kodot a telora, meg keri is az oldal, de anelkul is be lehet lepni a keresesbe bal odalon lent." Ezen átsiklottam elsőre, alapjáraton nincs ott ez a lehetőség, csak ha kódot kér.
@ 30z.Samu Annak, aki foglalkozott már ezzel, biztosan. Gondolom te még soha nem jártál így, h valami nem ment át elsőre?!
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest