Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz vasi89 #153343 üzenetére
ha már a hang előjött, alapban használom vagy 4-esen a hangerőt, de mondjuk reggel ébresztéshez lágyabb is elég lenne, mondjuk egyest. Jól látom, hogy az Alarm-hoz nem lehet külön hangerőt állítani igaz?
Amennyiben igen, nem szeretnék feltétlen 3rd appot használni, de van olyan tippetek ami tökéletesen működik, nem akad össze, szépen beleépül a rendszerbe és még hangerőt is lehetne benne állítani?iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
Lenne egy kérdésem:
Az egyik jó ismerősöm a netről vásárolt egy 6S 16GB-osat anélkül hogy szólt volna nekem. Meg se merte mondani, hogy honnan. Amikor megérkezett, bevitte egyből egy boltba, hogy tokot vegyen rá, de rá se ment a tok, mert kicsit meg van hajolva a teló. Én nem láttam, mert csak azután mesélte el, hogy szólt a boltnak aki futárt küldött a telóért és elvitte (eddig korrekt a történet).Utána egy hétig semmi majd beküldték valami hivatalos szervizbe a telót amit nem neveztek meg. Ahonnan visszajött, hogy semmi baja a készüléknek. Ha az iStyle-ból ()vagy egyéb általam ismert helyről) jött volna vissza azt mondanám, hogy rendben, lehet a tokos boltos nézett be valamit. De így mindig van bennem kérdőjel.
Az ismerős ezután nem akarta már ezt a telót, mert három hét eltelt, egy napot látta. Nem a pénzt akarta vissza csak küldjenek egy másikat. Erre az jött, hogy azt a szervizbe küldés előtt kérhette volna (amiről persze nem tájékoztatták).
Ha visszajönne a készülék én is majd ránézek, csak azért írtam ezt le hogy most még érdemes-e valamit tenni? Persze menjen a sunyiba, hogy nem szólt hamarabb, vagy állt volna el a vásárlástól azonnal, de hátha esetleg van valakinek ötlete ha már így bevásárolt.
A főkérdés inkább az lenne, ha mondjuk visszajön a teló és egyértelmű, hogy sérült, akkor mit lehet tenni? Ha beküldjük mondjuk az iStyle-ba direktbe és ott készítenek egy szakvéleményt azt már lehet Force-olni a gsmboltos felé nem?
Persze innentől gondolom szivatós lett (ezért is preferálom személy szerint az offline vásárlást mégha pár ezressel drágább is)
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz huliganboy #157666 üzenetére
egyszerűen lépjetek ki az adott készüléken az ID-ból (ahhoz is kell megint a jelszó). Az adatok nem fognak sérülni, azon a készüléken fog törlődni minden ahhoz kapcsolatos dolog.
-
-
Wajk
addikt
válasz B-L-A-C-K #159520 üzenetére
Nálam nem.
A SE nagyon kompakt, használtam egy rövid ideig 6S-t. De azért nem egy méret, nagyon nem. De persze ez már egyénfüggő. Mindent meg lehet szokni, de én véletlenül sem szeretném. Szeretem hogy kiemelkedő HW van egy ilyen kompakt méretben. Ráadásul komoly kihívó nélkül...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz B-L-A-C-K #159523 üzenetére
nálam az a rövid idő az 3 hét volt, de örömmel vágtam zsebre utána a kis "drágaságot". Tényleg jó a nagyobb kijelző, az természetesen nem kérdés. De az előnyök/hátrányoknál végül nálam az SE nyert. Amúgy nálam (is) a 6S méret a max. Még meg tudnék vele barátkozni úgy érzem, de most még nem érzem azt a több pozitívumot ami miatt bevállalnám a nagyobb méret adta hátrányaival. Ha az i8 6S méretben lesz, vezetékmentes töltés, dupla kamera és még olyan dolgok amire nem számítok és érdekel, akkor el fogok gondolkozni....
-
Wajk
addikt
-
Wajk
addikt
válasz galaxys80 #159788 üzenetére
így van
Én a Google Photost használom a képek/videók szinkronizálására és hibátlan...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz HUTCHDB #160650 üzenetére
ha volt már csatlakoztatva és aztán ütött be a probléma:
"I just tried again after removing the device from Bluetooth paired devices in iOS settings, and then it was able to finish updating the firmware. But I also kept tapping the button on the mi band. After it restarted I got the prompt to pair it again."ha még nem voltak összehozva, akkor ezt csekkold:
How to Connect Setup and Pair Mi Band 2 for iOS iPAd and iPhonesiPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Bull Boss #160689 üzenetére
én 20e vettem egy nagyon pöpec állapotút. Az mondjuk egy éves sem volt (Euroncs, 8GB-os verzió). 20e nél többet szerintem már nem ér a 4S, inkább az 5/5S fele érdemes nézelődni...
20e alatt viszont szerintem jó választás, 3-4 napot bír, elég jó kamera (8Mpx), 9.3.5-el is használható. A hasonló árkategóriában lévő más OS-es telefonokkal szemben mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz mucsiattila #160837 üzenetére
1. használtan vetted vagy újonnan?
2. van rajta fólia?
3. esetleg még töröld le a képernyőt és/vagy csekkold hogy tiszta-e.iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz DM-Fan #162279 üzenetére
ez szerintem elég egyén specifikus. Véleményem szerint az segíthet a döntésben, hogy mi a használati szokásod. Nekem spec telefon, kamera, akksi a pereferencia, másodlagosan tartalomfogyasztás, GPS, stb...
Amennyiben sokat böngészel, videót nézel és szeretsz játszani a telón, akkor a nagyobb kijelző jól jön majd. Az biztos. Hátránya a kezelés és a "tárolás". Ha inkább az enyémhez hasonlóak az igényeid, akkor nem fogod kihasználni igazán a nagy kijelző előnyeit, de a méretből adódó hátrányokat viszont megkapod 100%-ban.
Hátha ez segít egy kicsit...iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Clemi #162465 üzenetére
ez nem is igazán az ID-re, hanem inkább az ahhoz használt e-mail címre gondolnék. Amivel regeltél. Az nem valami széleskörűen használt mail véletlenül? A neten fellelhető e-maileket rá szokták ereszteni ilyen nagyobb rendszerekre hátha azzal van valamelyik fiók használva, stb...
-
Wajk
addikt
válasz Diokhan #162543 üzenetére
lentebb írtam, hogy valószínű egy olyan adatbázisban van az a mail, amiből próbálkoznak fiókokba belépni, pl iCloud. Azt te már ki nem veszed sehonnan. Jelszót módosított nemrég, és valószínűleg nem tudtak belépni a mailjébe, csak magával a címmel próbálkoznak.
Az nem fogja megoldani az ilyen próbálkozásokat ha jelszót módosít, mert az ilyen próbálkozásokhoz nem jelszó kell, csak az e-mail.
Véleményem szerint nem kell kukázni az e-mailt, de én az Apple ID-hoz egy másikat használnék. Erre próbáltam rávilágítani...
-
Wajk
addikt
válasz DonTuros #162870 üzenetére
10.3.2? valamit elrontottak volt róla pár cikk, a béta visszajelzések alapján a 10.3.3-ban már javították az ilyen szivárgást. A 10.2 jobban bírta nálam, azt hittem az új fájlrendszer miatt lett ilyen... khm. Remélem sikerül gatyába rázni.
-
Wajk
addikt
válasz Blackmirror #167216 üzenetére
Elkezdtek dolgozni az AppStore-on, pár fül már működik.. pl a Frissítések...
Erős voltam és nem jelentkeztem ki majd be, ezzel megkavarva a rendszert és elnyertem végül méltó jutalmamat
-
Wajk
addikt
Az ujj mozdulatok (Gesture) a többi készüléken is használhatóak (bekapcsolhatóak) lesznek?
like this:iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
aki eddig kihúzta az örülhet, újra működik az AppStore minden funkciója...
-
Wajk
addikt
válasz hunluki #171465 üzenetére
Én nem szeretném az iOS 11-et még, én ezen mentem végig...
röviden: felteszel egy beta profilt (TvOS), ami nem szed le semmit és nem tölti le az új iOS-t sem. Ha már nem szeretnéd ezt a korlátozást, csak egyszerűen törlöd a Beta profilt és újra jönnek a frissítések, ennyi.
(tesztelve)
-
Wajk
addikt
válasz domerator #172881 üzenetére
én is párszor majdnem ráfutottam, rányomsz, hogy Later aztán feldob egy Passcode ablakot amit ha nem olvasol el, ahhoz kér megerősítést, hogy éjszaka dobja fel a frissítést, elég k*cs*g, sztem...
+1 a TVOS profilnak szuperul működik...
-
Wajk
addikt
válasz bandigno #172888 üzenetére
Ki mondta, hogy ugyan az a kamera van az 6s-ben, mind a 7-ben? nagyon nem. Hátsó kamerában minimális az update, de pont a motorháztető alatt van a lényeg... ami igencsak hatással van a végeredményre. + a nonPlus verzióba is bekerült az Optikai képstabilizátor
első kamera (egyértelmű):
(i7)7 MP, f/2.2, 32mm vs (i6s) 5 MP, f/2.2, 31mmhátsó kamera:
(i7)12 MP, f/1.8, 28mm vs (i6s) 12 MP, f/2.2, 29mm(#172892) ittakary : OIS +1, de a másik felével nem értek egyet. A lencse rekesz értéke ugyancsak sokat számít
(#172893) bandigno inkább csak a beszélgetésbe pofáztam bele, nem neked lett szegezve konkrétan
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
i8S
Usage 9 hrs, 32 min
Standby 179 hrs, 53min
91%iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Bling95 #178890 üzenetére
Egyszerűbben a fólia okozta hibát lehet kiszűrni, érdemes erős fénnyel megvilágítani a szenzor környékét, hogy nincs-e rácsúszva kicsit a fólia és kicsit megpróbálni arrébb mozdítani.
Ha más nem a fóliát leszedni, alaposan áttörölni a készüléket és másik fóliát feltenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest