Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz 30z.Samu #166903 üzenetére
Na, annak örülök. Ugye írtam, hogy nálam is tervben van októberben egy csere.
Mondjuk egy 3D touch-ot belerakhattak volna még, vagy egy jobb előlapi kamerát, de igazából ennyi pénzért best buy így is.(#166904) B-L-A-C-K
Van lényeges különbség sebességben a 2 telefon között? Mikor kijött az SE, akkor minden telefont szarrá alázott, azért kérdezem. -
30z.Samu
félisten
válasz b.kov #166906 üzenetére
Most is elég gyors, a teszteken kb party-ban van a 7-tel. Mármint ami a felhasználói élményt illeti, mert ugye a 7-ben mégis csak egy erősebb hardver csücsül. 3D touch nincs, viszont Live képeket ezzel is lehet csinálni. Bár nem hiszem, hogy sűrűn fogom használni, ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Arellig
tag
Esetleg vki abban segiteni hogy ha van egy email fiokom ami ugynond megszunt de megis kene belole a 6000 email mi a megoldas? Nyilvan nem torolnem, de valahogy stand by uzemmod nincs? Vagy csak ugymond h tarolom ott a leveleket de nem kell se bejovo se kimeno kapcsolodas
Kosziii -
seadrone
őstag
sziasztok!
szemezek egy új hetessel, de mint megtudtam, jön ki a nyolcas pár héten belül.
szerintetek ez kb hány %-kal nyomja majd le a 7-es árát? mondjuk októberre, novemberre vagy decemberre?
gondolom nem egyből esik le az ára, ugye?köszi, addig is olvasgatom a topikot és figyelek
-
KOHO
senior tag
Megint mi van az AppStore-ral? Miért nem érhető el?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Parson
addikt
válasz Hegyirabló #166884 üzenetére
A telefon tudtommal nem szinkronizál semmit gmail-re. Ez a szinkronizálás csak egyoldalu, a gmail-röl az iPhone-ra. Pont ebböl kifolyolag az összes nevjegyet érdemes csak a gmail contacts alatt szerkeszteni és az ujakat felvinni.
Bár hallottam vmi olyasmit, hogy a szerkesztett nevjegyek valahogy frissültek a gmail fiokban, de én ezt ketkedve fogadtam. Tuti ami fix, én mindig csak a gmail contactokban csinálok mindent, és akkor nincs meglepetés költözésnél.Szerk.: Valszeg a fent leirt folyamat már javitva lett, csak én nem tudok róla - táláltam egy-két leirást rá, de nagyon ködös az egész egyelöre.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok, 4 éven át tökéletesre vizsgázott 5S-emet cserélném i7-re.
Kérdés, hogy a RED változat csak új színt jelent, vagy kapott valami plusz extra funkciót is?
Ill. még egy, láttam hogy szeptemberben jön a 8-as. Egyből lejjebb szokott ilyenkor menni a korábbi modellek ára? Megéri megvárni? Október első felében szeretném a cserét megejteni. (MitoGábortól fogom venni valószínűleg.)Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Ferelson
tag
Üdv mindenki!
Az app store miért váltott át angol nyelvre? És hogy tudom visszaállítani?Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
DJosef
őstag
Lenyeg, hogy a ceg szerint minden rendben van:
https://www.flickr.com/gp/152085076@N06/Zu9Hq1
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Huha81
tag
válasz univerzita #166924 üzenetére
Szerintem ne piszkald. Nalam total halott
-
muree81
újonc
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni. Pár napja megjelent egy fura dolog az Iphone SE készülékemen hívások közben. A csatolt képen látszik, hogy alul van egy szövegbeviteli mező. Megköszönném, ha valaki meg tudná mondani miként lehet onnan eltüntetni. Semmire nem jó,mert írni sem lehet bele, de viszont azóta nem sötétül el a képernyő hívás közben mikor a fülemhez rakom.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv:L
Üdv: Muree
-
ratosz
csendes tag
Sziasztok! Kérlek segítsetek. 5s készülékemben tegnap cseréltettem aksit. Viszont 50-52%-nál hirtelen kikapcsol, és jelzi, hogy dugjam töltőre. Amint ráteszem, bekapcsol és szintén 50-52%-ot jelez. Az új aksival lenne gond vagy softwares hiba lenne?
-
30z.Samu
félisten
Akinek még nem jó az App Store, jelentkezzen ki iCloud-ból, majd vissza. Nekem bejött ez a trükk, szifon.com-on olvastam.
Sic Parvis Magna
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ratosz #166928 üzenetére
Töltsd fel teljesen a telefont. Ne húzd le a töltőt róla. Home+Power gombok együttes megnyomásával indítsd újra a telefont (tartsd benyomva míg apple logo meg nem jelenik).
Ez újra kalibrálja a töltöttség-jelzőt. Ha ez után is csinálja, akkor valami gond lehet az akkuval.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
bnorci71
addikt
válasz Parson #166918 üzenetére
na ez új és megdöbbentő infó
én teljesen abba a tudatba voltam az új névjegyek a telefonról felkerülnek a guglibamost néztem gugliba a régiek vannak amit azóta felvittem az az iCloudba van
Na hogy lehet ezt fájdalommentesen összefésülni, nekem jó az iCloud is gondolom ha esetleg droidra váltok valaha oda is át tudom mentenihttps://iphonekozosseg.hu/2016/10/11/nem-szinkronizalodnak-a-kontaktok-ezeket-tedd/
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
metaldog
aktív tag
Ha az iphone 7-em 15%-ról 100%-ra 2óra alatt tölt fel az reális?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Parson #166918 üzenetére
"A telefon tudtommal nem szinkronizál semmit gmail-re. Ez a szinkronizálás csak egyoldalu, a gmail-röl az iPhone-ra."
Ez totál nem így van, és tudomásom szerint sosem volt így. A szifonozást a 3G-vel kezdtem, nem emlékszem hogy már akkor szinkronizált-e gmaillel vagy egy későbbi iOS verzióban jött ki (arra emlékszem, hogy az elején még nem natívan kezelte a Gmail fiókot mint most, hanem valahogy máshogy kellett beállítani), de az i4s idején már biztos hogy teljes volt az oda-vissza szinkron, vagyis a telefonon beírt kontaktot automatikusan szinkronizálta (és szinkronizálja jelenleg is) a Gmail fiókba, ha úgy van beállítva. Tehát amit írsz, alaptalan.
-
Parson
addikt
válasz lugosi #166945 üzenetére
Olyat ne irj, hogy alaptalan, mert ha alaptalan lenne, akkor nem irtam volna én sem.. Konkret példák sorát tudnám felhozni, amikor is csak egyirányú a müködés. De ez most lényegtelen, ha müködik mindkét irányba akkor az jó. Viszont ezesetben a megoldást irhatnád le nekem és a kollégának is, nem pedig csak azt hözöngve hogy ez igy nem igaz, ugy nem igaz, és már ekkor és ekkor is müködött és ezért alaptalan. Ez nem indoklás, hanem csak egy idelökött sóder. Ettöl a kolléga és én sem fogom tudni, hogyan kell beállitani ugy, hogy müködjön. Vagy ha épp be van állitva, akkor mitöl nem müködik.
Rövidre kötve a dolgot, saját magadnak mondasz ellen azzal, hogy:
'ha úgy van beállítva. Tehát amit írsz, alaptalan'ha nem úgy van beállitva, akkor meg nem szinkronizál, ergo lehet és van alapja. Ergo az elözö mondat Blödsinn.
A kérdés hogy nah akkor hogyan... (csak megsugom, hogy nekem most se szinkronizal felfelé).
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
törölt tag
Hali!
Adott egy iPhone 5S.
Az a problémám, hogy hiába van beállítva hang ha hívás vagy üzenet jön, a telefon csak rezeg. Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- Plazma TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Philips LCD és LED TV-k
- Kutya topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest