Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Gsx-rr #144550 üzenetére
Akkor is el kéne tudnod küldeni, ha a másik fél nincs még iOS10-en, csak a fogadó fél nem fogja őket látni, csak az emoji/animáció nevét fogja szövegesen megkapni. Pont ma kaptam egy ismerőstől iOS10-es iMessage tartalmat és csak a szöveget kaptam meg, mert még iOS9-en vagyok.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Ragnar95 #144553 üzenetére
Hiaba nyomom a kuldes gombot semmi sem tortenik.
Ez a Voip integracio mukodik? Ugyanugy "csorog" ki ha pl Viberen hivnak?
Lattam egy oldalon ,hogy a nevjegyzekben kulon el volt mentve egy telefonszam Whatsapp megnevezessel. Probaltam de nem tudok ilyen megnevezessel elmenteni az adott nevhez szamot.
-
-
M@te
senior tag
Ne haragudjatok nem olvastam vissza de nekem hasznalhatatlan lett a telefonom ios10tol. Akadozik lefagy kilep, az uzenetek appba nem tudok belepni mert egybol kilep, ha megis enged akkor nem kuldi el az uzeneteket bealitasokban van olyan menupont amibe nem tudok belepni. Mi a franc ez?
Azt mar nem is mondom hogy 3 ora hasznalat utan lemerult a telefonom! Repulos modban!!!!
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
senior tag
válasz bobooo #144560 üzenetére
Jó is lenne,ha nem próbáltam volna zenét rakni a telefonra és nem írta volna felül a mentést... Ami mellesleg nem is sikerült mert lefagyott egyfolytában az itunes és kiírta hogy xy készülék nem található a biztonsági mentés végigfutása után... Érdekes.
iPhone 13 Pro 128GB
-
szombatitomi
senior tag
válasz marinea2 #144562 üzenetére
Az valóban változott a 9-hez képest. Mondjuk nekem az új jobban tetszik, eddig ki voltak kapcsolva a billentyű és lakathangok, most mindkettőt bekapcsoltam. De lehet csak az újdonság varázsa.
(#144565) Gsx-rr: Azért ez valamilyen szinten érthető, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Kiderult ,miert nincs teljes kepernyos animalt uzenet nalam.
Nem mukodik ha az animacio a kisegito lehetosegekben ki van kapcsolva!
Gyonyoru pfffff!!![ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz szombatitomi #144564 üzenetére
Nálam marad a néma verzio 😄😄
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nederlanden
senior tag
6s ios 10
Hibatlan,sokkal gyorsabb,es kiforrottabb letisztultabb minden"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
joey04
titán
válasz nederlanden #144570 üzenetére
-
-
marinea2
addikt
válasz nederlanden #144572 üzenetére
Az "emelés az ébresztéshez" -is használod?
-
marinea2
addikt
válasz nederlanden #144574 üzenetére
Nekem SE-n volt kis bután működés, bevillant a kepernyő majd egyből sötét.
Amúgy tetszik
[ Szerkesztve ]
-
szombatitomi
senior tag
válasz l.sebestyen #144576 üzenetére
-
Arcképgyáros
Emeléses ébresztést van mód kikapcsolni?
-
Arcképgyáros
válasz szombatitomi #144579 üzenetére
-
zaskar
senior tag
Iphone 6-ot gond nélkül frissítettem OTA-n keresztül, egyelőre ismerkedem az újdonságokkal. Ipad Air 2-t még nem kezdtem el, van valakinek tapasztalata? Ott is lehet hasonló problémákra számítani, mint i6s-nél, vagy SE-nél, ha OTA-n frissítjük? (Mármint hogy iTunest kér)
Más. Az i6 hangerőszabályozó gombja (csak a felső, amivel növeljük a hangerőt) egyik napról a másikra megadta magát, megszorult, nem lehet benyomni. Egyelőre nincs időm szervizbe vinni. A rendszer hangerőt tudom ugyan a menüben is állítani, de jól gondolom, hogy a beszélgetés közbeni hangerőt csak ezekkel az oldalsó gombokkal lehet?
-
szombatitomi
senior tag
válasz zaskar #144582 üzenetére
A beállításokban menj az Általános -> Kisegítő lehetőségekhez, kapcsold be az AssistiveTouchot. A kijelző sarkában megjelenik egy kör alakú "gomb", ha megnyomod, bejön a panel, válaszd ki az Eszközt, és itt van Hangerő fel és le is. Hívás közben is el tudod érni, működik a hangerőállítás is.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz szombatitomi #144584 üzenetére
Kösz a tippet, régóta használom az Assistive Touch-ot, de eszembe se jutott, hogy erre is használható
-
szabieable
aktív tag
Arra van valami beállítási lehetőség, hogyha notification felélesztette a kijelzőt akkor legyen elég az ujjlenyomat a készülék feloldáshoz és ne kelljen feleslegesen nyomogatni a home gombot? Egyrészt zavar a "kattanás", másrészről meg nem akarom koptatni szándékosan. Lehet csak én voltam béna és nem találtam meg a menüben.
A notification rész jobb volt ios9 alatt, a messengeres üzenetek értesítői engem legalábbis kiakasztanak jelenleg, szívem szerint downgradelnék
-
Arcképgyáros
válasz szabieable #144587 üzenetére
Beállítások -> Általános -> Kisegítő lehetőségek -> Főgomb -> Tartsa rajta a megnyitáshoz
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
Heejj
Van e lehetőség arra, hogyha kétszer koppintok a telefonra, akkor zenét váltson.
Illetve van e mód, hogy 10 -en ne ilyen undorító félkövér betűk legyenek pl. lockscreen, podcast -
lugosi
MODERÁTOR
Az megoldható valahogy, ha fentről lefelé húzom a képernyőt, vagy a megmozdításra felold a kijelző, akkor ne az értesítések legyenek amik alapból megjelennek, hanem a widgetek?
-
-
VipJoco
tag
Hogyan lehet az, hogy hétfőn délután 15:44kor küldtek nekem egy üzenetet ami ma reggel érkezett meg. Normál sms pontosabban névjegy, az üzenetek menüben azt írja tegnapelőtt jött.
-
BDave
őstag
válasz dani0113 #144546 üzenetére
Miért, ezt korábban bármikor be lehetett állítani sajátra? Én pont azért némítottam le mert nem tetszett a gyári.
(#144597) VipJoco: nekem olyan volt, hogy egy héttel később jött meg a névjegy és MMS-ben.
(#144599) catroot: Igen van, az Apple appjai között.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
A letörölt stock appoknak van külön szekciója a store-ban?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest