Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Meg lehet nézni az Apple oldalán a készülék adatait, de most éppen nem működik. 1 hete én még megtudtam nézni az enyémet, azt is írta, hogy eredetileg milyen szolgáltatófüggő!
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.doSzerintem próbáld később! EZ ingyenes.
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
manchester85
veterán
Az i4 szinte azonnal megkapta a 3GS árát. Ez akkor azt jelentette, hogy ikon 200-zal 80 ezer lett az i4, sima előfizetéssel pedig 110k. A jelenlegi árakat egyszerűen nem is értem, hogy hogy képzeli a T, de ennél mar kizárt, hogy feljebb menjen. Nem tud mar hova feljebb menni, ugyanis már alap előfizetéssel is eléri lassan a független árat. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy az új iPhone annyi lesz, mint most a 4S. Max a drágább csomagokban tudják picit feljebb verni az árat, de a legtöbb csomagban ezek az árak már elérték az elméleti maximumot.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Hivatalosan az Apple 650 dollárért adja a csúcsmodellt, 550-ért az eggyel korábbit, 375-ért a harmadmodellt. Ezek nettó árak.
650x1,27x230= 190 000ft
Ha függetlenül vennéd, akkor mindenképp várd meg az őszt, 200-nál semmiképp nem lesz több szerintem. A 4S pedig max 165 lesz.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Hát sajnos ez a létező legrosszabb konstrukció. (Függetlent eladni, aztán függetlent venni.) Mondjuk ha a premier körül vetted meg, és 2 évente váltasz, akkor a 100k bukó talán belefér. Minél kesobb veszed, annál nagyobbat buksz rajta, ezért is írtam, hogy várd meg az újat mindenképp.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
bigboka
csendes tag
igen, hivatalosan nem tudja, de lehet engedélyezni. én a ztoggle nevű cuccal csináltam, mert nem volt szgép a közelemben. nem vagyok iphone guru, ezekhez is eléggé utána kellett olvasnom. most azt nem tudom, hogy egyáltalán működik-e, amit kigondoltam az olvasottak alapján.
jb-s, multitaskingos 3g-n működhet valahogy az hogy a viber értesítsen nem csak akkor ha megnyitják? ha valakinek van tapasztalata, szívesen venném. -
Ragnar95
félisten
Szerintem HA igaz is a hír, akkor is csak a keynote időpontja lesz 12-e és utána még 2-3 hét az USA megjelenés és mi az első körbe nemhiszem,h beférünk, bár ki tudja, de szerintem október vége-november eleje előtt nem ér el hozzánk akkor se, ha megjelenik kint szeptember végén.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
-
DanielK
addikt
Azért ez is csak egy tömegcikk. Ahogy lenni szokott, hiba is becsúszhat az ilyen gyártásába (ahol futószalagon készül a termék). Hány autót hívtak már vissza, hogy valami nem működött rendesen. Ezek a dolgok a használhatóságot nem befolyásolják. Azért a gyártókat is védeni kell, hiszen ilyen alapon bárki bármit visszavihetne, hogy neki nem tetszik, aztán csődbe megy a cég.
Ha tökéleteset szeretnél látni, akkor vegyél egy svájci órát több millióért, amit kézzel raknak össze, minden egyes csavarig. (pl Patek Philippe) -
INMOTEP
őstag
Néztem vagy 4 helyen és mindenütt azt írta hogy Locked ,egyébként ez a teló nemvolt restorolva még 1x sem ,még rajta a gyári fólia elől hátul .Majd leszedek egy itunes-t és restorolom, lehet hogy igazad van ......A másik kérdésem ami lehet hülyén hangzik .Ha a készüléket kikapcsolva hagyom 4-5 napig ,nem lessz semmi baja ? Az akku töltöttség kb 95 % on van.Mivel még nem szeretném használni az iphone-t azért kérdezem ,most a másik telót nyüstölöm egyébként egy 4s 32 GB rol van szó
[ Szerkesztve ]
-
szmayer1
senior tag
Áááá én nem szedtem szét, lehet hogy porszem, de én nem nyúltam hozzá. Egyébként most néztem meg a telefonnal készített képeket számítógépen, én nem látok rajtuk semmi furcsaságot, elváltozást stb... Direkt lefotóztam egy hófehér rajzlapot, meg a tájat, fókuszálgat is rendesen, csak kicsit idegesít az ott hogy mi lehet...
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
Hát megnéztem a videót, azt hittem hogy 100x bonyolultabb szétszedni. Így elnézve nem olyan vészes, ha nagyon idegesít az a pötty, akkor megpróbálom leszedni a hátlapot és kicsit kitisztítani, hátha tényleg csak egy porszem van ott és el tudnám távolítani... Köszi a segítséget.
Te merrefelé laksz? Én Veszprém megye Tapolca környékén.
[ Szerkesztve ]
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
Ja ez így elég vicces, de mivan ha netán tényleg gariztatni kellene és akár ebbe is beleköthetnének ha nagyon akarnának. Mondhatják azt, hogy szétszedted és ennyi, mert hát ott díszeleg egy hatalmas ujjlenyomat. Hát elég durva egy ilyen baki az apple-tól...
-
Ragnar95
félisten
Ott is nézelődtem, de valamiért onnan is eltűntek a normálisak, pedig i4-hez még lehetett kapni csomó jót
Blaise: linekljek képet róla,h milyen hülyén néz ki ettől az amúgy elég jól kinéző hátlap?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Például ez] a fém hátlap jó lenne, bár a felső és alsó fekete keret nem túl szerencsés, meg az az alma rajta...Meg ez a szénszálas(nak kinéző) hátlap is bejön nekema logón kívül
Esetleg egg ilyenre neveznék még be, bár a nem gyári digitizer miatt ez már necces és magában a hátlap meg hülyén mutatna a fekete előlappalPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Az a baj hogy hülye voltam, kellett volna screenshotot csinálni
Szóval rámentem hogy restore, elkezdett tölteni, majd ezekután írta ki ezt a szöveget. Viszont a telefonon kérdezte meg hogy új telefonként akarom-e beállítani vagy backup-ból visszaakarom-e állítani az adatokat. Ezt elvileg nem a gépen kellett volna megkérdeznie?
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest