Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
válasz DaWe94 #137075 üzenetére
Ez igen szomorú.
Remélem valami iOS update bullshit, mert alapvetően 30-ra van lockolva, töltéseknél döcög csak. GTA ugyan ez. Szerintem az A9 bírná, mert komolyabb dolgokat is bír ha nem kell közben dolgoznia a háttértárral.
Plusz nem értem hogy antutu a 6S meg SE score-oknál miért ír teljesen más UX I/O-t.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz DaWe94 #137753 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy pár hónappal ezelőtt csináltam egy iTunes mentést. Mégsem találom Tegnapi mentés megvan de ez már a frissítés után készült. Van annak módja, hogy az előző iOS-t visszarakjam valahogy? Hivatalosan gondolom, készülék garis. Nagyon idegesítő, hogy be van lassúlva és nem tudok mit tenni ellene. Egyébként a Macbookkal sem vagyok kibékülve. Minél több OSX jön ki annál szarabb a gép is. Valahogy mindig sikerül elba@ni valamit az Apple-nek
-
-Ben-
veterán
válasz DaWe94 #142810 üzenetére
Szia!
Üzemidő terén szinte semmi változást nem észleltem, talán kicsit jobban merül, de nem vészes. A multitask még nem olyan smooth, mint 9.3.x alatt illetve néhány program indulásakor van némi mikro szaggatás, de nagyon minimális. Játékoknál nem vettem észre különbséget, igaz, pont a PoGo -ról nem tudok nyilatkozni.
iTunes -al érdemes biztonsági mentést csinálni, a beta pedig OTA frissíthető a véglegesre, tehát semmi egyéb szenvedéssel nem jár. Ha mégse válna be a beta, akkor vissza lehet tenni a 9.3.4/vagy 9.3.5 -öt. -
törölt tag
válasz DaWe94 #143178 üzenetére
Plusz egy dolog:
az Alvás funkciónál végre működik az, hogy az ébresztési hangra Semmi-t állítok, a rezgésre meg valamilyen rezgést.
Eddig ebben az esetben se rezgés se hang nem volt ébresztéskor, most hang nélkül rezeg, ahogy elvárja az ember.
Ehhez eddig egy csendet tartalmazó hangot kellett felhekkelni és azt beállítani -
TechN7ne
nagyúr
válasz DaWe94 #143178 üzenetére
Én bátran kimerem jelenteni ,hogy az IOS 10 b7 teljesen hibátlan ,kamera fényerejét levonva.
Vlhol úgy érzem ,hogy a 10 lesz az IOS 9 végleges és stabil kiadása ,eddig az IOS 9 volt a leggyengébb generáció....
Nem csak helyenként ,hanem mindenhol és mindenben gyórsabb a 9-nél. -
Norbi.
őstag
válasz DaWe94 #144385 üzenetére
Imagazin.hu
"Mi a helyzet ha eddig részt vettünk a nyilvános bétaprogramban, de most a végleges verzió megjelenése után a frissítések bétáit már nem szeretnénk letölteni? Először is, a ma megjelent iOS 10 ugyanaz, mint a múlt héten kiadott GM verzió, tehát jelenleg nincs tennivalónk. Ha a későbbi iOS 10 bétákat (pl. iOS 10.1 béta, stb.) nem akarjuk letölteni, csupán töröljük a profilt a Beállítások > Álatlános > Profil részen."
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jövedelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debian GNU/Linux