Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz catroot #96659 üzenetére
Ha mindkét fél netközelben van és be van kapcsolva az iMessage mindkét félnél.
Ha egyből zöld lesz a buborék és nem kékről vált idővel zöldre, akkor valami beállítási gebasz van, esetleg az is lehet, hogy nem arra a címre írsz, amin fogadja az iMessage-et.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz catroot #97322 üzenetére
Talán a leggyorsabban az audiko-val lehet csengőhangot szerkeszteni.
5 db-ot full ingyen tudsz letölteni, nem nagyon van olyan zene amit ott nem talál meg az ember.
Nem tudom most linkelni, mert telóról vagyok futtában, de könnyű megtalálni.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz catroot #97322 üzenetére
catroot (#97322) : Bocs ezt nem neked akartam írni.
Hmm...milyen érdekes,frissítettem 8.1.2-re.
Icloudból visszatettem mindent cydiából abszolút minden tweaket,majd megnéztem ifile-ban hogy mennyi szabad helyem van.
Nézem 8.4Gb...
A 8.1 Ios-en pedig csak 6GB volt.így mindenképpen megérte az update.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz catroot #101031 üzenetére
Én is rendeltem üveg fóliát, mert én is voltam olyan hülye, hogy matt fóliát raktam rá kb 2 hónapja, persze akkor még nem tudtam, hogy ilyen pixeles/halvány lesz tőle a kép, csak tetszett, hogy alig van rajta ujjlenyomat...
Remélem, hogy a szilikon tokom (i5 amúgy) rá fog menni az üvegfóliától...
B-L-A-C-K: Akkor jó. Amúgy ez alá is bemegy buborék ha szarul rakom rá? Nem vagyok egy fólia mester csak azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz catroot #101135 üzenetére
Igen, hogyha sokáig nem vásárolsz, akkor zárol egy bizonyos összeget (általában 1-2€) az AppStore, hogy megnézze a fizetőképességed. Ezt max 2 hét után visszakapod, vagyis feloldják a zárolást.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joccadoki
senior tag
válasz catroot #101191 üzenetére
másodlagos telónak szerintem egy 3gs is megfelel. (nem tudom mire akarja használni a másodlagos telefont)
De amit én választanék:
Nokia N8 N9
lumia 520, 620, 710, 720, 800, 900, stb
iPhone 3Gs (hihedelmek ellenére annyira nem lassú, mint sok androidos társa, persze játékokra, meg ilyesmire alkalmatlan, telefon, imessage, zenehallgatás, videonézegetés ilyenek jól mennek a mai napig rajta.)Amit a képen látunk egy forinttot nem adnék, mert a fele utángyártott cucc (így 1000% hogy az akksi is)
Hamár kérdezted a 3gs-nél mire kell figyelni: ne álljon el az üveg, a home gomb ne legyen beljebb az üvegtől, a por védő tömíítés a helyén legyen (utángyártott üvegnél elég érdekesek ezek a dolgok), a hátlapnál ne legyenek ragasztó foltok, legyenek benne a csavarok, gombok könnyedén funkcionáljanak. Nézd meg hogy jailbreakelt e a teló, hogy ipad basebandos-e (modem firmware: 06.15), ha ez ott van valószínű valamilyen függő, kérdés milyen, így ha nem csináltál hasonlót nem tudod beaktiválni, ha frissíted. nézd meg hogy wifi, kamera, térerő van e. stb
[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
_adaml21_
őstag
válasz catroot #101267 üzenetére
Nem.
1 hónapja megvan az i6-om, meg előtte is volt egy másik kb. 1 hónapig, tudom, hogy hangosan kattan.Amikor hozzáérek a home gombhoz már akkor is kattan egyet, magyarul nem áll fixen, mint eddig, hanem mozog.
Eddig jó volt, hirtelen, egyik napról a másikra lett ilyen. Mint ahogy az összes többi eddigi iphone-omnál is.
Egyszerűen nem értem, hogy mitől lehet, mert pont az elmúlt 1-2 hétben nem járkáltam szűk farmerekben, hogy ott benyomódjon egy lehajolásnál a home gomb, vagy ilyesmi.Ha pedig rögtön megnyomom a gombot, akkor kettőt kattan (egy, hogy kattan az érintéstől, meg eleve a home gomb).
Remélem érthető[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest