Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz -Ben- #145896 üzenetére
812 ciklusnál még egészen rendben volt. Sajnos a zasszony nem nagyon figyelt a helyes feltöltésekre-merülésekre, és hozzám már elég ramaty állapotban került.
Szerencsére van akksis tokom, de ma azzal is 3x kellett már tölteni (akksikimelő üzemmod bekapcsolva, minden kikapcsolva napközben), es lassan jön az éjszakai töltés. Nagyon remélem, hogy fasza lesz az uj akksi.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Parson
addikt
No gyerekek, akksivadászó üzemmódban ma jártam a media marktban (Köln), es megnéztem a kiállitott i7-eseket. A jetblack brutál szép, nincs műanyag hatása, viszont rohadtul gyűjti az ujjlenyomatot. A black kegyetlenül jó, sokkal kevésbé kényes, és a fémes érzet is jobb egy fokkal.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
-
Hegyirabló
veterán
válasz Parson #145903 üzenetére
"Fémes érzés a matt"
De akkor most fém vagy nem?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
zolisx4
őstag
válasz -Ben- #145902 üzenetére
Nem tudom hogy tudtok olyan képet csinálni a telefonról vagyis amit éppen látni rajta ,egy másik telefonnal lefényképeztem ,[kép]
Ha rákattintok hogy vásárlás akkor bankkártya adatok meg nem tudom micsoda kell .Vagy pedig nem tudom letölteni ,egyedül a Pokémon go-t tudtam letölteni semmi mást nem enged minden fizetős ,nem tudom mi a baj ,ez az első almás telefonom ,mindig Nokiám volt vagy ugye Microsoft.Parson
Nem mindegy hogy mikor töltesz a telefonra?Én soha nem vártam meg hogy lemerüljön minden este töltöm függetlenül hogy áll az aksi .
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz Hegyirabló #145905 üzenetére
Fém persze. Úgy értem, hogy mivel nincs lakkozva a matt, ezért direktben a fémfelülettel érintkezik az ujjad, ezért fémesebb az érzet természetesen. Nagyon szuper lett. Az antennacsikok is nagyon jók lettek. A taptic engine viszont nagyon szokatlan érzést ad, persze azt is meg lehet szokni, de nagyon fura volt, hogy nem mozog a home gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Parson #145907 üzenetére
De király. Nekem a matt lesz a zsánerem, ezért kérdem.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Parson
addikt
válasz zolisx4 #145906 üzenetére
Nos alapból mindegy, hogy mikor töltöd. De:
20%-nál nem illik lejjebb engedni az akksit merülni, és úgy hallottam, hogy ha feltöltöd csutkára, akkor sem jó, ha utána még töltőn marad, és erölteti az akksit a töltő. Persze mivel nem vagyok akksifejlesztő, igy ezt nem tudom első körből alátámasztani, viszont totál logikusan hangzik. A gond csak az, hogy pl én is éjjel töltöm reggelig, es franc se tudja mikor kene lehuzni a töltörl, mert elérte a 100%-ot...───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
marinea2
addikt
válasz Parson #145910 üzenetére
A csutkara lemerites tenyleg nem hasznal neki. akksi cikk
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
kchris78
veterán
válasz B-L-A-C-K #145914 üzenetére
nyilvan. de ha ezen felul meg 20% nal se merited lejjebb akkor MEG jobb ciklusszamot lehet kihozni az akkubol. Volt egy cikk hogy pl az urben 4.2 helyett kb 4 fole se toltik mert azzal is no a ciklusszam.. meg azzal is ha nincs 60fok fole melegitve. a vallalt kb 6-700 ciklust igyis ugyis birni fogja de jobb ha meg tobbet bir. Auto is birja a megadott dolgokat de azert nem mindegy hogy pl gyepalod hidegen vagy kimeled.
-
tag
Én tegnap visszatettem az 5S-emre a 9.3.5-öt...
Nem rossz ez az iOS10, de valahogy olyan érzésem volt, hogy még van rajta mit csiszolni, és mintha a beta verzió jobban működött volna, mint a végleges. Mármint a véglegesben olyan hibákkal is találkoztam, amikkel a beta-ban nem.Viber üzenetküldés megállítja a zenét: 9.3.5-ön nincs most ez a jelenség, vagyis valami a 10-essel nem kerek
iOS10 alatt néha mintha nem akarta volna érzékelni a képernyő érintést, volt, hogy elgondolkozott 1-1 érintésnél (mintha lefagyott volna egy pillanatra)
Maps a beírt címet nem találta, néhány karakter visszatörlésével, pontosan ugyanazt a címet beírva aztán mégis megtalálta
De nekem pl hiányzott az a "finom működés", hogy az éppen futó zenelejátszót alkalmazásváltóból kilőve szépen lehalkulva lép ki 9.3.5 alatt, míg 10-nél "csak elvágják" a zenét.Szóval most 9.3.5 vissza, és kicsit kivárok, hogy csiszolgassák a rendszert.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kchris78 #145916 üzenetére
De ez egy használati tárgy, azért van hogy használd, ha karcoktól valaki meg akarja védeni a telefont az oké, de nehogy már az aksit is babusgatni kelljen, meg figyelni ne menjen 20% alá. Én tök spontán rakom rá töltőre mindig, több mint 400 ciklus van már a jelenlegi i6-omban, és 93% az aksi. Lehet te oda figyelsz rá fullra és még is jobban tönkre megy még is. Amúgy meg ha baja lesz garanciába megcsinálják/kicserélik, ha gari idő lejárta után megy tönkre, akkor meg nem egy nagy összeg már cseréltetni egyik típusban sem. Így nekem az a véleményem ezzel a töltéssel felesleges foglalkozni, de persze mindenki úgy használja a telefonját ahogy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz kchris78 #145916 üzenetére
En is igy voltam vele. Tudtam hogy koppra nem lehet lemeriteni mar oket, mert par ilyen moka utan feltolteni sem tudnank mert gallyra vagnank az akksit...
(#145919) B-L-A-C-K : ez is egy jo szempont
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Parson
addikt
válasz B-L-A-C-K #145912 üzenetére
nem kell kiforgatni a szavakat. A csutkára merités itt felhasználói szempontból azt jelenti, amikor kikapcsol a telefon, mert annyira lemerült az akksi.
Amúgy nem vágom, ez most miért téma. Akit nem érdekel, az nem foglalkozik vele, akit meg igen, az feltett egy kérdést, amire leirtam, amit hallottam.
Nem mellesleg, ha feltölt az akksi, akkor is elkezd merülni, amire válaszként a töltő ujra nyomja a szuflát az akksiba...és igy tovább. Ez hálozati töltővel épp ugyanugy megy mint az akksis tokról való töltéssel. És erről a gyártó is adott ki leirást.[ Szerkesztve ]
-
-
Parson
addikt
válasz B-L-A-C-K #145929 üzenetére
A meritésről szóló lényeget. Mi csutkára meritésnek hivtuk, azt, amikor kikapcsol a telefon. Felhasználói szempontból ez a nullpont. Erre jöttél azzal, hogy a csutkára merités nem ez, es a telefon nem is fogja csutkára meriteni. Egyszerűen bekavartál egy kicsit továbbmutató dologgal ugyanazon a néven, tök fölöslegesen, mert a user abbol semmit nem érzékel, jo esetben. Mindegy tul van lihegve. mindenki ugy tölt ahogy akar... Csak legyenek szélerőművek!
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
Más is járt úgy, hogy nem jelzett az alvásos progi, hogy lassan lefekvés?
Amúgy nem értem, hogy ha beállítom hogy hétköznapokra vonatkozzon, vasárnap miért nem csipogott este?
I5s[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
-
agabe
addikt
válasz #03372544 #145942 üzenetére
Igaz, viszont elofordul, hogy nem is alszom meg par orat amikor a telefon mar az asztalon, vagy ejjeli szekrenyen hever en meg maszkalok a lakasban vagy epp fekszek, filmezek..stb.
Ok. megertem, hogy apple valoszinuleg ugy gondolja kellene egy watch es azt csak tenyleges lefekveskor vennem le (vagy akkor sem) igy akkor mukodne igazan a funkcio, de vhogy nem tervezem jelenleg az orat.
Kb olyan erzesem van vele kapcsolatban most meg mint amikor a 90-es evekben a mobilt bunkofonnak hivtak -
agabe
addikt
Bar nem volt kulon elvarasom, de azert ha megkerdeztek volna azt felteteleztem volna I7-ben jobb lehet a hangminoseg a "regi 3.5-os jack-nel sokkal ujabb es jobb" lightning-os csatlakozassal.
Ennek ellenere: [link]
Ok kulon DAC-al es erositovel jobb lehet, de azt eddig is lehetett.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Parson #145921 üzenetére
ezt az alma eleg jol beallitotta legalabbis a notebooknal biztosan. ott erzekelni azt higy ha feltolt teljesen, napokig nem tolt ra, mert ha ilyenkor leveszed a 220-rol, elobb elindul a 100-rol lefele mint egy friss feltoltes utan.. notebook eseteben nem veletlen hogy a lassan 3 eves akksi gyakorlatilag uj allapotban van, keves ciklussal, folyamatosan a halozatrol uzemeltetve.
-
adp
őstag
Aliexpressz mar tele van 3.5-es jack adapterekkel nem irrealis apple aron hanem 2-3$ert 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest