Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Szerintetek az iphone 6-ra vett előlapi fólia, illetve üvegfóliai jó lehet az iphone 7re? Mert megveszem most a 7et és nem lesz még hozzá fólia azonnal :S
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Hunork
veterán
Üdv!
Hol van a legbízhatóbb olyan bolt, ahol használt iPhone 5/6 telót lehet venni? És persze emberbarát áron.
Segítséget előre is köszönöm!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
agabe
addikt
válasz Hunork #144063 üzenetére
Ha emberbarat aron akarsz akkor Hardverapro-n nezz korul.
Sajna ott is sok aki ebbol egesziti ki keresetet, de ha talalsz egy-egy maganeladot aki jo aron kinalja azzal jarhatsz a legjobban.
Atverni meg boltban is atverhetnek nincs olyan hasznaltakkal foglalkozo ahol nem. -
Hunork
veterán
válasz agabe #144064 üzenetére
Értem. Köszönöm! Nem nekem lesz, csak informálódok. A hivatalos eladók amúgy árulnak használt terméket, vagy csak újat? Akinek kell, amúgy nem PH tag. És azért 24 órás ügyelet nem szeretnék lenni.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Ragnar95
félisten
válasz Hunork #144065 üzenetére
Nem árulnak hivatalosan használt termékeket.
A PH regisztráció 5 perc és teljesen egyetértek agabe kollégával, ha jó áron akar az ember iPhone-t venni, jobb, ha kerüli a GSM boltokat, apróról jobb áron ki lehet fogni készülékeket, ráadásul ha első tulajtól vásárol az ember full dobozos, számlás készüléket, az sokkal biztonságosabb, mint GSM boltból ismeretlen eredetűt venni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
csababarca
őstag
ha telefonról feltöltöm icloudba a képeimet, akkor azok ott mindig megmaradnak, akkor is ha telómról közben letörlöm a fotókat?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
HUTCHDB
nagyúr
A 7 plus-t nem tudjatok mikortol lehet elorendelni a telekomnal?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DaWe94
senior tag
válasz csababarca #144068 üzenetére
Sajnos nem, nekem is ez a bajom vele és ezért használok OneDrive-ot.
-
univerzita
addikt
válasz csababarca #144068 üzenetére
Ha megosztod (akár magaddal) akkor 5000 képet lehet feltenni és nem törlődnek.
-
-Ben-
veterán
válasz marcell2015 #144069 üzenetére
Battery life
-
marcell2015
tag
válasz univerzita #144073 üzenetére
Görcsöltök itt a foto tároláson.
Google Photos miért nem jó?
16 megapixelig korlátlan. -
univerzita
addikt
válasz marcell2015 #144075 üzenetére
Én nem görcsölök, csak írtam egy lehetőséget.Én különben a Flickert használom (1TB ingyenes)
[ Szerkesztve ]
-
marcell2015
tag
válasz univerzita #144076 üzenetére
Csak a Te hsz.ed volt kéznél Ez volt az utolsó a témában..
Flickr-t nem ismerem, de azért az 1T is csak csak elég[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz marcell2015 #144075 üzenetére
Nekem az a backup (masodik felho tarhely), de nem art tudni, hogy tomorit.
Nem felbontast, hanem mas kepi elemeket (kisebb is az a file amit onnan toltesz vissza)
Ha eredeti meretet valasztasz mentesre akkor a tarhelyed mertekeig tudsz feltolteni.
Ott is fizetni kell a full szolgaltatasert[ Szerkesztve ]
-
dew
újonc
Sziasztok,Iphone 6 om van és a képernyő bal széle ha megnyomom kicsit , kattogó hangot ad ki erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Hm. Az komoly, hogy hiába ül mind3 eszköz az icloudon, mindegyik saját maga dolgozza fel a fotókat? Szép dolog a privacy, de had kapcsoljam már be, hogy a mac keresgesse az arcokat és utána adja át a többinek, ahelyett, hogy 3* megcsinálják ugyanazt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ngtx
aktív tag
Ha az Icloud Fotókönyvtár pipálva van és a telefont újként állítom be akkor a fotóim automatán megmaradnak,vagy is újra szép lassan vissza kerülnek a telefonra?
apple user
-
Masterboy84
tag
Sziasztok! Az hogy oldható meg hogy iTunesel vagy iToolsal feltelepítsem a telefonra az appokat? Az iTunesre le van töltve, de hogy varázsoljam a telefonra?
-
Totheground
addikt
válasz Masterboy84 #144087 üzenetére
Húzd rá a készülékre. Vagy használd a telefonon az AppStore-t.
Más lehetőség nincs.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
univerzita
addikt
válasz Masterboy84 #144087 üzenetére
Lehet úgy is hogy megnyitod a iTunes -ban a alkalmazásokat majd ha rá kattintva előjön hogy Megjelenítése a Windows Intézőben majd ha rámész a alkalmazásra akkor van olyan lehetőség hogy Using iTools to Install ( és iTools-al feltelepül).
-
idntknow666
tag
válasz Ragnar95 #144086 üzenetére
Annak azért nem örülnék,bőven van még mit ezen foltozni véleményem szerint,pl kicsit erőforrás igényesebb appok futtatása közben lehúzom a notification centert és kidob,szintén ilyen appok közben ha üzenetet kapok és válaszolni szeretnék azonnal kirak,ha vissza is lépek azonnal újratölt.
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Miért nem tudom feltelepíteni iWatch-ra a 3.0át? Beta profilt is telepítettem.
Oppo Find X5 PRO
-
Masterboy84
tag
válasz univerzita #144089 üzenetére
Sikerült. Köszönöm a választ!
-
samgar
őstag
válasz ittakary #144093 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a rosszindulattól "bűzlő" kimerítő választ. Mivel nem követtem mostanában a frissítéseket és az órám feldobja, hogy frissítsek ios3-ra, ebből adódott az nem túl bonyolult kérdésem. Annyi is elég lett volna, hogy "még nem jelent meg"
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
glacious
addikt
Sziasztok!
Mivel nincs iphone-om, nem tudom hogyan működik pontosan.
Haver vett egy aktiválatlan szlgáltató függő iphone-t és megkért, hogy hozzam el neki és aktiváljam az én kártyámmal. Ha ezek után ő beteszi a sajátját, miután az enyémet eltávolítottam, nem lehet belőle neki problémája, hogy az enyémmel aktiváltam? (i5s)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini (Starlight, 128 GB, Független, 86%)
- Apple Iphone 13 128 GB Független Garanciás.Ibrány.Szabolcs.út.11 TEL:30/2605667
- Samsung Galaxy note 20 5G 256GB Ibrány Szabolcs út .11TEL:30/2605667
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ mobiltelefon
- Ritkaság! Realme 11 Pro dual sim 8/256GB + ajándék Realme Watch 2 Pro okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest