Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiogre
tag
válasz bigmasterg #136148 üzenetére
Azt kihagytad hogy 12 órás hajórakodás után még lenyom egy kétórás edzést 40 másodperces pihenővel + 40 perc kardio pihenővel és ezt csinálja heti 6 nap. A hetedik napon meg költöztet.
-
Zola007
veterán
válasz kicsiogre #136151 üzenetére
"Ezután befejezte művét, a hetedik napon megpihent, megáldva és megszentelve ezt a napot"
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
Töketlen banda!
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Chili mell [link]
-
Ati007
őstag
Angel tuti beteg
-
kicsiogre
tag
válasz BÁ Nutrition #136166 üzenetére
Na ja, csak semmi értelme ...lehet azt hiszi ettöl menő de hát nem, csak egy buta ember.
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #136166 üzenetére
Én is figyelemtem hogy talán ő az jobb oldalon..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
headhunter
addikt
Csepelen minden 70 éves, legalább ilyen edzettségi állapotban "gyúrja a vasat"... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
válasz #27813376 #136171 üzenetére
plusz ha valaki kérdez valamit,akkor 95%ban az van,hogy olvass vissza,használd a keresőt,faszom ezerszer le lett írva,vagy válasz sem jön,oltani,viszont mindenki azonnal tud 50hsz-on keresztül,mármint többnyire ezt a szegény mazochistát és a sok off között elvesznek a tudás után szomjazó emberek kérdései
Mr.Brightside
-
kicsiogre
tag
válasz #27813376 #136171 üzenetére
Én nem fikázom csak itt nagyképüsködik hogy 200 nyom fekve meg milyen brutál edzést nyom közben meg jo 50 kilos felesleg van rajt évek otta. Meg össze visza irkál minden hülyeséget a kreatin olyan mint a koksz , utánna meg szar a kreatin mert vizesit stb stb
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz makaveli666 #136183 üzenetére
Ha létrejön, felmegyek innen Egerből is.
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #136183 üzenetére
Én azt hittem veled edzettem a múltkor.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Angel2014 #136189 üzenetére
Mettől-meddig van nyitvatartás? Mennyi időt töltesz el ott 1 nap?
Mekkora a valószínűsége annak, hogy ha látsz egy idegen arcot a nap egy szakában, akkor az azonos lehet azzal akire számítasz?
Persze csak ha néhányan edzenek ott, akkor ennek az esélye nagyobb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
AsakuraDave
őstag
Nah a hülye [barom] -.-" Fullra levált a szalagja és most egy kis tokba befűzve a csontra rá"csavarozva" várhatja hogy felépüljön,bár nem tudom ilyen szintű szakadásból mennyire lehet felépülni(am durva hogy mennyivel kisebb is az a karja,igaz mondta a doki hogy kicsit behajlított karral lett műtve[ezért is kisebb] és majd lekell nyújtania mert az a tapasztalata hogy amit egyenes karral "varr" vissza az gyenge lesz)
Tényleg nyomjuk a szteroidokat meg még baromkodjunk emelgessünk 300kgot bicepszre -.-"There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
kicsiogre
tag
válasz AsakuraDave #136192 üzenetére
Mikor gyógytornára jártam volt térdszalagszakadásos , min. fél év mirre sportolhat addig is szigorú gyógytorna dögivel meg nyújtás. Brutál modon le tudd épülni a láb izomzata nagyon sok idő amig viszaerősödik gondolom kéznél is hasonlo hogy min. fél évig nincs sport.
[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
válasz aelod #136179 üzenetére
mert van egy csomó összetett kérdésem amire nem tudok komplex rákeresni,1,2 ha felteszem a kérdésem és nekem válaszolnak egyrészt jobban megerősít,mint egy cikk,amit megírhatott bárki(vagy értett hozzá vagy összeollózgatta inne-onnan),ha megnézem a fórumban ki,hogy műveli ezt a sportot el tudom dönteni,hogy számomra hiteles e az info.Tudom,hogy rengeteget kell a témában olvasni,ezzel nincs is semmi baj,nem olyanra gondoltam,hogy mit egyek hányszor.A ph nekem nagyon szimpatikus tájékozódási felület,számomra ez a legnormálisabb fórum ami létezik,sehol máshol nem vagyok jelen,ezért ha már van egy ilyen topic gondoltam kérdezhetek bátran,mondjuk még kérdést nagyon nem is tettem fel ,de láttam pár reakciót
Visszakérdezhetek(bár nem vitatom a miértjét),hogy nagyon sok chatfelület létezik ezen a techfórumon kívül,akkor miért itt chatelgetsz?On:látszólag sorra dőlnek meg a dogmák,egy kezdő/amatőr csak kapkodja a fejét,hogy,most akkor mi a jó,elhiszem,hogy ha valaki profi szinten űzi a testépítést akkor el tudja dönteni,hogy bullshit az adott újítás/hír vagy nem.
Szóval akkor már felteszem a kérdést:
Mi a tapasztalat a hajnali/korai edzésekkel,csinálja e valaki közületek vagy aki csak tudja a nap más szakában oldja meg MERT!Miért?
Sajna sokszor a délutáni edzések nem jönnek össze a rugalmatlan életvitel miatt,reggel 4-5 órás kezdéssel viszont mindig tudnék edzeni,vagy este 21után,nem a klasszikus testépítésről van szó,inkább sajáttestsúlyos plusz súllyal kiegészítve,ha ez számít a javaslat meghozásakor.
És köszönöm előre is!Mr.Brightside
-
medica
senior tag
válasz Pocee #136194 üzenetére
Semmi gond a reggeli edzéssel. A reggelire érdemes valamiféle rutint kialakítani az étkezésekre. Pl zab/protein súlyzó előtt, kardió/futóedzések előtt egy cereáliás szelet (izót, gelt távtól függően vinni kell). Az éjjel kimerült glikogén raktárakat (máj, az izomé nem jellemző alvás közben) érdemes feltölteni mert gondolkodni/koncentrálni sem árt. A bemelegítés fontos, talán még fokozottabban (melegítőkrém, pl dr kelen : beszívódik, nem büdös).
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Woodslave
félisten
Azért a hajnali négyes edzés eléd durván hangzik. Ahhoz hogy legyen értelme az egésznek az alvás és kajálás legalább olyan fontos. Persze néha belefér de ha emiatt nem alszol akkor biztos nem edzenék ilyen korán. Estivel megint az a probléma hogy utána nem ártana enni, meg lehet fel is pörget az edzés ha olyan típus vagy ez megint az alvás rovására mehet
-
Angel2014
addikt
-
D3W1L3
tag
Ha de. vagyok akkor 3:45kor kelek , megy egy zabliszt/fehérje (40/20g) ez közvetlen kelés után.
4:30kor egy edzés előtti(no-xlode,wreckage,thor,napalm) 4:50kor már a terembe vagyok. Megszokás kérdése ,nem rosszabb a teljesítményem mint nap közben. Ha valaki akar, és másképp nem tudja megoldani simán meg lehet csinálni. Időben le kell feküdni mert az igen rányomja a bélyegét az edzésre, amikor mondjuk éjfélkor fekszem le(ritka, de előfordul).Ha megvan a min 6óra alvás semmi gond. -
Woodslave
félisten
válasz kicsiogre #136197 üzenetére
lehet diétában egy tök jól működő dolog így. De akkor ch-t raknék mindenképpen reggelire edzés utáni napon. Én nem csináltam még így, nagyon ritkán fordul elő, hogy későn edzek, inkább délután, de így is max 2 kaja van utána, de inkább egy (meg mondjuk turmix). Lefekvés előtti túró nem az én világom, pedig van úgymond irodalma, nemcsak sárga kapszula szinten, de kit tudja hogy ez az időzítés vagy az összfehérje miatt van. Személy szerint nem szeretem, a túrót ilyen formában (csak tepertős túrós csusza )
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest