Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
-
Janaboy
veterán
válasz Tajték #181734 üzenetére
Pl egyél rendes ételeket, de persze reális mennyiséget, fehérje súlyosabb legyen.
Engedd a cukros üdítőket, fehér lisztes dolgokat, cukros termékeket.
Szerintem ez már kezdetnek jó.
Ha nem látod a hatását akkor kalória számlálás és makrók belövése.
Az a gond ha hirtelen vágsz el mindent és nem fokozatosan, akkor szenvedni fogszJanaboy
-
aelod
veterán
válasz Tajték #181729 üzenetére
Divatból ne vágjál bele. Ha fogyni és izmosodni szeretnél akkor egy alacsonyabb össz kalóriás étrend magasabb fehérje bevitellel (1.6g/ts kg) célravezetőbb.
Számos hátránya van: növekvő LDL koleszterin, romló inzulin érzékenység (IR kockázat nő). Keress vissza volt egy vita itt nemrég ami érintette a keto nem keto témát.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
emiki6
veterán
válasz Tajték #181722 üzenetére
Ahhoz nem kell ketozni, hogy elhagyd a szemetet. Miért ne valami paleo jellegű irány akkor? Meg amúgy mértékletességgel messzire lehet jutni és csupán kaloriadeficittel lehet fogyni. Persze ha a keto segít pl az éhség kontrolálásában, akkor hasznos eszköz lehet.
Az emberi test sokmindennel egész jól elvan, aztán hogy az jó e?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Tajték #181720 üzenetére
Minél többet mozog az ember, annál több CH-t bír el a keto.
De miért akarsz keto-zni? A "nagyon tetszik" az nem elég jó ok szerintem, mert eléggé lekorlátoz és ügyesnek kell lenni, hogy ne rontsd el. Azért érdekel, hogy miért keto-znál.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Radnix
senior tag
válasz Tajték #145873 üzenetére
Én is csak hetente 1-szer 2-szer eszem csirkét, és semmi hátránya nincsen, ha egyébként megvan a fehérjebevitel, kalória stb...
Azért a húst nem zárnám ki a helyedben teljesen az étrendből, akkor inkább egyél ritkábban, de az legyen finom, zsírosabb darab
Itt van az én előző hétvégi 40 dekás nasim: [link]
Semmi pénzért nem mondanék le az ilyenekről, de te tudod -
Pfiucska
aktív tag
Nem fog vissza esni az eroszinted, a lenyeg a magas feherjebevitel maradjon. Egyebkent ha a csirkenek csak a mellet unod akkor esetleg kiprobalhatod a combjat, bor nelkul nem lesz nagyon magasabb a zsirtartalma mig a feherjetartalma gyakorlatilag ugyan az es mivel gondolom nem versenyzoi szinten csinalod igy ez nem jelentene problemat.
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
BÁ Nutrition
addikt
Egyel marhat, vagy valts fuszereket, elkeszitesi modot, van pulyka is stb
Pl ha grillezed a csirket akkor kotanyibol van jopar tokre eltero fuszerkeverek siman tudod varialni, vagy csinalj par porkoltet, fasirtot, tejfoloscsirket, eszel tojast, halat, turmixot, turot stb elotted a palya.
Eroszinted valszeg semmit nem esik vissza foleg a ch-tol fuggyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
válasz Tajték #139763 üzenetére
Vigyázz, neki a kecskeméti főorvos írta elé a roboráló adagját, nem ám csak úgy égbe-világba kokszolt, mint a sok hülye
(#139759) fanti
Tényleg, ezt amúgy akartam is kérdezni, hogy vmi formát lehet dobtál már be régebben, de már nem emlékszem, de hogy néztél ki te fénykorodban, amikor csúcson voltál? Meg, felőlem valami mostani kép is jöhet. Úgy rémlik, alapvetően nem testépítésben voltál, szóval nem biztos, hogy a forma volt az elsődleges, de azért érdekelne.
Vagy más is linkelheti, ha annak idején eltette az albumába -
kicsiogre
tag
-
kicsiogre
tag
válasz Tajték #136690 üzenetére
Gymbeam articular drink- nézd meg az öszetevőit szép nagy adagok vannak benne plusz hidratizált kollagén mellé- ez nekem bevált a sérült bal térdemre ( baleset miatti atrozis) alig birtam menni úgy fájt amiotta szedem mar tudok edzeni ( jó mar nem lesz majd protézis kell idővel)
-
Sterilzona
senior tag
válasz Tajték #136545 üzenetére
" Meg ez az éhgyomorra edzeni, bullshit! Minek? Izmot akarsz égetni vagy zsírt? Ha a szervezetnek hirtelen energia szükséglete van akkor egyből izmot bont! pl az éhgyomor edzés az fokozottan ide tartozik.... "
Mostanság sokat olvasok erről, elég sokan cáfolják ezt a tézist. Össze nem szedek semmi bizonyítékot, ha nem csak mondom. Sok videó is van róla.
Érdekes téma amúgy. Vitázni, se akarok. -
kicsiogre
tag
válasz Tajték #136458 üzenetére
Ahogy néztem a videókat mindenhol betekerik a térdkalácsot is én is úgy csinálom , én azért használom mert ahogy elkezd fáradni a lábam hajlamos kifelé menni a térdem bandázsban érzem hogy fogja és nincs az a fájdalom mikor kifelé megy a térd -igaz nekem a bal térdem sérült lazábbak is a szalagok ezért is jó a bandázs.
-
-
Angel2014
addikt
válasz Tajték #136302 üzenetére
Mivel 50 éves vagyok nulla a tesztó szintem hivatalosan íratnám fel és ellenőriztetném is..és igen közre játszhat a zsírok lerakódásának megakadályozásában. De még sok másban is hiszen annyira fontos a szervezetnek,és hasonlóan működik mint a pajzsmirigy.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
D3W1L3
tag
válasz Tajték #136300 üzenetére
csak ebből az emberek ezt látják meg :
"Ami tényleg segít a pucolásban az az Oxandrolone (de ilyet itthon nem kapsz normális minőséget, csak a gagyi szart)
Vagy a Trenbolone, de azt kezdő kokszosoknak nem ajánlott, mert durva cucc."és ez van pont a köztudatban is ha szálkásítunk akkor oxa,tren,propi
diétázni kaját kiszámolni ,kimérni szar úgyhogy a kox marad.
ezért szoktam mondani a "diéta pucol nem a kox" -
Angel2014
addikt
válasz Tajték #136294 üzenetére
Azért gondoltam gondolok rá, mert ezek mind methandrostenolone-ét tartalmaz ami egy szem is 10 szeresére növeli a tesztó szintet, ami nem csak izmot és erőt hoz,hanem segít a zsírok lerakódásában, illetve eltávolításában is. Persze ezt mind orvosilag felíratva hivatalosan és orvosilag ellenőrizve is.
Kipróbálom azt is akkor amit mondasz.
kicsiogre igazad van felkeresem.
MATEO6600 Azokra az egy kilósokra gondolsz? Azokat kardió közben a kis micsodámra szoktam akasztani hát nő még az is .
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
KAMELOT
titán
válasz Tajték #135323 üzenetére
Nekem ARTRO 7 PLUS 1,5kg citrom ízben nagyon jó!
Ami még rohadt jó cucc az a Cissus Quadrangularis
Szlovákiában ilyen viccektől nem kell félni. Elég szigorú az élelmiszeripari elelnőrzés, Itt az van ami rá van írva.
Amúgy meg lehet kérni gyorstesztet laborban, hogy a 100g termékben mennyi a fehérje tartalom.
Így akkor a gyártók magukkal baxnának ki és nem venné senki terméküket.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
válasz Tajték #135325 üzenetére
Lol, ilyen nagy leleplezésből jut minden hónapra egy
Szóval a magnézium citrát a király? Azt hittem az orotát. Én nem vagyok finnyás, de magnézium citrátnál nem ittam még szarabbat, és ezt úgy mondom, hogy sokat ittam ízesítetlen BCAA-t is.
A citrát oldódása gyakorlatilag nulla. Olyan, mint ha homokot tennél a vízbe. -
-
AsakuraDave
őstag
válasz Tajték #133686 üzenetére
Puha talpú cipőbe lábazni? Szerintem csak is sima "kemény" talpúba lehet edzeni rendesen lábat,a puha talp alatt ilyen futó cipőkre gondolsz? Sokkal jobb az alátámasz nem inog benne a lábad = nagyobb erőkifejtés. A lényeg az lenne hogy a sarkaddal a talajba akarj fúrni úgy tudsz a lehető legnagyobb ellenálást kifejteni és pl guggolásból felállni stb. Javítsatok ha tévedek.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA V
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest