- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz
whitezo88 #168662 üzenetére
Pont a napi másfél kilós kilengések miatt kell lehetőleg minden reggel ugyanakkor mérni s heti mozgóűtlagot követni. Ha teszem azt hetente mérsz a kilengések miatt sokkal pontatlanabb képet kapsz s nem heti hanem kb 2 havi átlagból fogsz csak rendes tendenciákat látni...
tegnapi AZ szuri: úgy levert h nem igaz. S én még azon izgultam h vissza tudom e tartani magam az edzéstől pár napig. Jah, örülök h élek, már a mosdóig kimenni is kínszenvedés
-
aelod
veterán
válasz
whitezo88 #168577 üzenetére
Soha semelyik tápkieg gyártó nem említette sehol, hogy a termékeiktől leszel ekkora.
HussarF véleményével egyet kell értsek. Valamilyen szinten ezek az emberek példaképek (nekem egyáltalán nem azok) és egy ilyen videó nem helyénvaló. Nem kell erről beszélni. Sem kérdezz felelekben sem sehol máshol.
-
válasz
whitezo88 #168577 üzenetére
Ha szponzor, tápkieg gyártó lennék, nem azért zavarna, mert azt akarnám elhitetni az emberekkel, hoyg az én tápkiegemtől nő ekkorára. Szerintem a Scitec-nél sem ez van. Szponzorálja a magyar olimpiai csapatot is. Kiépít egy imidzset, hogy az ő tápkiegjeik vannak olyan jók, hogy világszínvonalú, példakép sportolók is beillesszék a felkészülésükbe. Ezzel még nem is mondják azt, hogy ettől lettek ilyen jók a sportolók, csak, hogy az ő részük is benne van.
Ezzel szemben, nem hiába nem áll ki senki értelmes ember szteroidokról beszélni. Bármilyen jóindulatú és értelmesen is közelíti meg a témát, gyakorlatilag bűncselekményt ismer be. Még saját maga is elmondta, hogy nem az a hatóanyag tartalom van benne, ami rá van írva, tehát rá kell számolni egy kis pluszt. Meg szemes danát is fog tolni majd... Tehát olyan kéz alóli szerek szedéséről beszél, amikben azt sem tudhatod, hogy mi van. És lehet, hogy nem bíztat senkit ezek szedésére, de azzal, hogy tanácsot ad és a tapasztalatait megosztja, indirekt mégis csak segítséget ad ehhez.
És szponzorként neked olyan embert kell találnod, aki példaképként tekinthető. A fentebb leírtak miatt pedig elég veszélyes manőver egy ilyen videót bevállalni. -
bigmasterg
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz
whitezo88 #168525 üzenetére
+1 kérdés. ON Whey Gold Standard ki milyen ízt ajánl? Még van bőven a MP fajéhasból de már lassan hányingerem van tőle még úgy is hogy extra fahéjat rakok bele, ugyanez a banános szájtektől, abból is van még van 2-3 kiló mert anno 5kg bödönt vettem
(baráti áron eladó, régebben vettem de semmi baja, néha iszom)
Ahogy olvastam itt is, egyik legjobb, fehérje arányban is, oldódásban is, bár nem olcsó. 2 kilós érné meg legjobban nyilván.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
whitezo88 #168456 üzenetére
Amelyik terem arra képtelen, h legalább ez alapján rendesen szűrjön az is megérdemli.
személyes véleményem pedig az, h aki teheti, az edzen otthon vagy amint idő engedi a szabadban. Legyünk ennyire tekintettel a társadalmunkra, s nyeljük le azt, h jelenleg ennyi áldozatot hozzunk azért, h ne növeljük potenciálisan az általunk megfertőzhető emberek számát... ha volt személyi edzőnk s tart online kurzusokat s szeretnénk, vegyük igénybe. Ha nem szeretnénk de anyagilag megengedhetjük magunknak, akkor támogassuk. -
bigmasterg
addikt
válasz
whitezo88 #168108 üzenetére
Korábban kipróbáltam néhány hasonló készítményt, szerintem nincs sok értelme, max kanosabb lesz az ember (még az sem mindegyiktől), de izomnövekedést, vagy erőt nem hiszem, hogy érezhetően befolyásolná.
Amire viszont sokan nem figyelnek, pedig nagyon sokat számít, az a regeneráció és megfelelő alvás. Na meg a kajálás, de azt itt nyilván nem kell mondanom.
Pedig teljesen más minőségű edzésmunkát lehet elvégezni kipihent állapotban, ráadásul egy adott ciklusban is máshol lesznek a határaid, később kell deload. Sőt még a sérülésveszély is csökkenhet.
De ha már sérülésveszély, a másik amivel sokan még nem foglalkoznak, az a megfelelő nyújtás, mobilizálás. Azzal lehet a legjobban visszaesni, ha lesérül az ember és nem tud rendesen edzeni utána.
Tavaly szeptemberben lesérült a vállam, majdnem fél év kiesett nyomásból. Viszonylag kötött volt és nem foglalkoztam vele eleget. Na meg pusholtam a súlyokat úgy, hogy márvolt 1-2 jel, amin figyelmen kívül hagytam. -
Macka
veterán
válasz
whitezo88 #167996 üzenetére
Nem, nem engedjük el, és nem nézünk félre!!!
Amit mi ellenőrizni szoktunk:
-tagság, sportorvosi, versenyengedély a jogszabály által előírt tartalommal.
- igen, bűntettünk, ezután is fogunk, a termet, és a bent lévő személyt, ráadásul aminek kamu sportorvosi szaga van, magánokirat hamisítás miatt nyomozást folytatunk.
Konkrét példát ne kérj, nem fogok mondani, nem is mondhatok. -
RexpecT
addikt
válasz
whitezo88 #167749 üzenetére
Igazából a teniszes azt írta, hogy nem egyértelmű.
Itt azt írják, hogy kell a sportorvosi is, elég nagy katyvasz az egész:
NPC-IFBB Pro League Hungary -
RexpecT
addikt
válasz
whitezo88 #167741 üzenetére
Remélem a háziorvos nem küld még össze-vissza, nekem annyit nem érne meg a dolog.
Itt ahol lakok amúgy a taxisokat se büntették a rendőrök mióta kijárási korlátozás van, pedig ugye azt se lehetne este 8 után, max azt akinek van munkáltatói engedélye. Szilveszterkor is nyomatták a melót, szóval tuti hogy rendőr függő is.
Egyelőre a postafiókjuk is fullra teli van, az én fényképemet meg doksimat visszadobta a rendszerük... -
M-63
tag
válasz
whitezo88 #167583 üzenetére
Gyurosok ide a forum neve, akkor mirol szoljon? Melyik a jobb bicikli marka? Visszalapoztam itt is, de annyi az off hogy fel ev mire megtalalom a valaszokat a kerdeseimre :D erdekes hogy akkor nem erdekelt senkit, most hirtelen mindenkit erdekelnek a szabalyok. Van nallaam cucc (c vitamin, aminok, hot blood, wpc es kollagen) esely sincs hogy ezekett illegalis cuccokkal fejeljem meg, haladok fejlodok, ertelme nincs nekem a koksznak. Csak ahogy mar leirtam, a mukodes erdekel a testre tapasztalatok alapjan, nem pedig a wiki mit ir rola.
-
diegho
nagyúr
válasz
whitezo88 #167153 üzenetére
Saját magam csináltam az étrendemet. Meghallgattam a tanácsokat és elolvastam rengeteg irodalmat, megnéztem rengeteg youtube csatornát ami ezzel foglalkozik, aztán összeraktam magamnak egy alapot azokból, amiket szeretek és azt követem. A lényeg, hogy vannak helyzetek, amikor nem lehet követni, lásd pl nagyobbik lányom szülinapján pénteken kellett ennem egy szelet tortát, de ezeket mindig lekompenzálom. Mindent amit eszek megnézem mi van benne, figyelem a kalóriát, cukrot, fehérjét, zsírt (szénhidrátot nem). Mindenből a csökkentett cukortartalmút, vagy zérót (ha van) veszem. Sajnos az epeműtétem óta nem nagyon bírom a K betűs zöldségeket, mint paprika, karfiol, brokkoli, ezért elég óvatosan kell velük bánni, sajnos nem ehetem a szoksásos zöldségköret+csirkemellett állandóan, mert nagyon puffadok tőlük. Vannak fix dolgok, mint a reggeli, az mindig 3 tojás+sonka/virsli, az uzsonna pedig mindig egy alma és egy csökkentett cukortartalmú műzliszelet. Rengeteg félkész cuccot eszek, mert simán belefér (pl knorr és uncle bens szószok - az olcsóbbak tele vannak cukorral - panírozott csirkemell filé) Konkrétan április óta nem használtam sem lisztet, sem kristálycukrot, sem étolajat. Pénteken próbáltam ki pl egy isteni receptet. Burito, tésztát is én csinálom natúr light krémtúróból, először én is kételkedtem, de valami isteni lett. Sajnos a zabot nem bírom megenni, pedig az még tudna segíteni. Vacsorára pl nagyon jó a 100g zsírszegény túró, 100g light natúr joghurt és hozzá 100g konzerves gyümölcs, amiben alig van cukor. Nyáron lehet igazából a legjobban haladni, nem csak a mozgás miatt, hanem mert tudsz enni semmit (dinnye) amivel eltelítődsz és még a vizet is hajtja rólad.
Ahogy kijön a jó idő elkezdek futni és kicsit komolyabban rámenni a dolgokra, mert a mostani csak hobbikertészet. -
aelod
veterán
válasz
whitezo88 #166998 üzenetére
Nem mivel eddig csak amatőr pénzdíjas versenyeken indult. Szombaton megnyerte a kategóriáját majd az abszolútot is Szmereka Laci előtt (utóbbi -100kg-ban, Peti -90-ben indult). Vasárnap pedig az első profi versenyét is amivel kvalifikált a 21es O-ra. Szóval két profink is lesz jövőre! Király Laci és Molnár Peti.
-
aelod
veterán
válasz
whitezo88 #166875 üzenetére
Csak ilyenkor emberek megélhetése kerül veszélybe. Jó most elvileg 30 nap de szinte biztos, hogy ez tovább fog tartani...
Egy edzőterem nem csak szórakozás, sport hanem munkahely is. Könnyen pofázta a sok tornából felmentett anno (jó magyar szokás szerint), hogy ő nem jár akkor zárják be a termeket. De arra nem gondolnak, hogy ott emberek dolgoznak, az egy munkahely.
Na mindegy jön a maradj otthon megin'. De legalább jó idő van, ja nem. Délután már ..ci sötét van se terem se semmi, bohóckodj otthon súlyzókkal... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
whitezo88 #166832 üzenetére
elobb utobb lesz most mar. tobb orvos elkapta "felenk"(marmint ahonnan szarmazom), volt aki asszem mult heten meg is halt bele. teny hogy sokaig ugy volt h olyat se ismertem aki fenykepen latott mar olyat aki elkapta volna, de h lassan 1% fole ment a teljes nepessegen belul azert mar vannak fertozottek az ismerosok koreben
itt kint szerencsere meg nem robbant be Del Angliaban es inkabb az eszaki teruleteken durvult el a helyzet de a november huzos lehet, igazabol ez lesz szerintem egesz nyarig most mar
-
benfolds
őstag
válasz
whitezo88 #164952 üzenetére
nekem a videói alapján nem úgy tűnt, hogy ő az a típus, aki megelégedne egy félig felépüléssel. hogy eddig 50 évesen is viszonylag jó formában voltál, most meg majd tologasson a kerekesszékben a fiatal barátnőd. a gyúrósoknak csak a legjobb a jó. úgyhogy remélem, hogy küzdeni fog keményen, ahogy a teremben tette, és teljesen felépül.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
whitezo88 #164690 üzenetére
Bbtv elejere bekeszult novivel abbol a celbol h hitelesse valjon a kisfiuk fele. Akkor se volt nagyon komoly szint de azert okay. Inkabb az volt a gaz mennyire fake volt. Meg kulon video is volt a mamagesa fikazasara meg k9ver emberek xarozasara aztan a kovetkezo 15 evbol minimum 12ot ugy vitt vegig h mamagesa esztetikusabb volt mint o xd. Mondjuk nem gondolom h kulonosebben artalmas lenne a jelenlete a neten
-
bbdzyx
senior tag
válasz
whitezo88 #161739 üzenetére
A képen, valamint a leírásban a címke tetején megtalálod a választ. Valami marketing bullshit koffein gyöngy. Ahogy nézem keményítő, cellulóz, színezék meg egyéb tök felesleges élelmiszeripari adalékanyaggal
bevontkevert koffeinszemcsékről van szó. Ezek alapján - a reklámszöveggel ellentétben - nem valószínű, hogy túlzottan elnyújtaná a koffein felszívódását. -
mayday00
őstag
válasz
whitezo88 #161516 üzenetére
Vagy szimplán öngyilkos lesz. Sajnos ez is előfordult már..Hazánkban is..
Meg szerintem ezek a különböző edzés előtti pörgetők is károsak..Némelyik elég durva.
Sajnos a mai ,,testépítők" ilyen edés előtt szarok nélkül 1db fekvőtámaszt sem tudnak megcsinálni. Nincs bennük erő a különböző szerek nélkül. Sajnos ez az igazság.
-
rwin5
őstag
válasz
whitezo88 #161250 üzenetére
Serena Williamsről hallottam ilyet, de csomó teniszezőről is van ilyen.
Amúgy ha valakinek igazságügyi orvosszakértő megtudja állapítani, hogy szívműtétre van szüksége, holott nem, akkor mennyire nehéz lehet egy élsportolónak bemagyarázni egy kamu betegséget, amire gyógyszert kell szednie?
-
rwin5
őstag
válasz
whitezo88 #161246 üzenetére
kicsit már olyan feelinget körítetek hozzá, mint régen az ávos korszakban, hogy senki sincs biztonságban
azért elég sok sportban ott a dopping és mégsem hallunk olyan borzasztó nagy leleplezéseket, nem hiszem, hogy pont a magyar naturál testépítés volna a világon a legszigorúbb
az megint egy kitérő, hogyha az embernek vannak kapcsolatai kb., bármit meg lehet úszni a mai világban, így azt hiszem a dopping az egy porszem lehet
-
t256
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest