Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz HussarF #136850 üzenetére
Milyen migránsokkal keveredtél te össze, jó ég?
Láttad volna lesz. magad Akkor még keleti szépség volt, ma már migráncsnak hívják.
Mondjuk én 25 évesen is írtam matekházit, igaz, le is sz.ptak érte
Nekem ezek az egyetemi/főiskolai élmények kimaradtak. Csináltam helyettük mást a pesti vendéglátás éjszakai fényeiben Bár azokra nem mind emlékszem.
Na ez már valami! Megvan még a kapcsolatod hozzá? A Pappas árul Alfát és pont gondolkozok egy Giulián, kéne rá egy jó alkupozíció
Előjött belőled a juden látom
(#136851) Shingen
Fórumtársnak paksról írtam, hogy nem kell félteni engem, bár kijöttem a gyakorlatból egy jó ideje. A maiak nem tudom mire harapnak. De ami régen működött az most megy csak más a köret.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
S e t h
nagyúr
Do you even lift?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Proci85
senior tag
Sziasztok
Elnézést, ha volt már a kérdés, nem találtam rá.
2db 1 kezes súlyzó szettet szeretnék venni.
Neten próbáltam összevadászni, megerősítést szeretnék kérni:
1. Műanyag borításos cementes tárcsák a legolcsóbb, leggagyibb. Kidudorodik a műanyag, esetleg el is repedhet?
2. Acél, kalapácslakkal lefestett jobb, de parkettán nem szerencsés,karcolhat
3. acél/vas + gumiborítás egy parkettás lakásba a legjobb választás?cementes súlytárcsa vs. acél: a cementes mérete nagyobb, mint az acél azonos súlynál, így cementes szettnél necces később a bővítés, mert elfogy a hely a rúdon?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Proci85 #136857 üzenetére
Volt itt valaki aki házi termet épített magának, csak nem tudom már ki. Lehet ő tudna tanácsot adni mit érdemes otthoni felhasználásra beszerezned. Schumibácsi asszem
(#136854) Angel2014
A kép készítőjének is megremegett a keze a látottakon
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #136861 üzenetére
Akkor én lehet, hogy itt rontom el a dolgot.
Múltheti példa
"- Jajj, olyan narancsbőrös a combom <szempilla rebegtetés>
- Az"[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #136870 üzenetére
Szándék lenne rá mindkét részről, de inkább keresek olyat akinek 1-nél kevesebb férje van.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
D3W1L3
tag
-
törölt tag
válasz Proci85 #136857 üzenetére
Acél, gumiborítással. Nekem is van itthon termem, így néz ki:
2x25 kg egykezes
1x 50kg kétkezes
1x Pro Power multi
1x evezőpad
1x ferde haspad
1x TRX szett
2x fekvőtámaszhoz keret
1x húzódzkodó keret
+1 komolyabb monti, hegyek közt, erdőben, lábra teljesen jó, imádomEgyébként terembe menni emberek közé valahogy jobban esik. Tegnap fullon volt, utáltam, mert csapatokba verődve edzettek sokan, egy gépet nyúztak, nem birtam kivárogatni. Nem is értettem mikor 4 ember ugyanazt edzette pl. scott padon és annyit ugattak meg császkáltak, hogy sorozatonként egy ember 10 perceket pihent. Semmi értelme így ezeknek edzeni. Meg befoglalja törölközővel a gépet, telefonozik, sorozatok közte 5 perc pihenőket tart.
Terembe heti 2x, ha meg itthon edzek, heti 3x szoktam, bicaj heti 2x amikor jó az idő.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz D3W1L3 #136873 üzenetére
Ezt többhelyen is írták már. Jelenleg én is ezt próbálom követni, hogy reggel nincs ch. Aztán, hogy ez a valóságban mennyit számít, ha rendben van a makró a franc se tudja.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Woodslave
félisten
válasz Speeedfire #136880 üzenetére
Én is így csinálom mert jobban érzem magam de kétlem hogy bármilyen különbség lenne.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
Jövő hónapban kijövünk egy új termékkel
Ha jól eszitek és edzetek mellé 6-8 ismétléses sorozatok kimaxolva, akkor felér egy kisebb kúrávalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz kicsiogre #136886 üzenetére
Csak óvatosan
Én egyszer próbáltam, de alig bírtam leállni !!!44!Ha mégis együtt veszed be, akkor az asszonyt aznap ne tapizd meg alul, nehogy úgy járjon mint a farönk!
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Heti 2 hasonlóan alacsony intezitású aerob elegendő lehet? Vagy ez kevés, és amúgy is miért csak ~30p?!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
BÁ Nutrition
addikt
Ha van koztetek olyan aki programozokent keresi a kenyeret es van ideje par kerdesre akkor ramirna priviben?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
MATEO6600
őstag
válasz BÁ Nutrition #136895 üzenetére
pü ment.
-
medica
senior tag
válasz Speeedfire #136889 üzenetére
Pulzus adat nélkül nehéz megmondani. Találgatás szinten: gondolom zsírvesztés lenne a cél, oda 130 a max. kb. (egyénfüggő) a legoptimálisabb (felette nő az izomvesztés aránya).
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
aelod
veterán
válasz Speeedfire #136889 üzenetére
Mire? Mi a cél?
(#136897) God Vazzeg
Klasszik endo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest