Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3W1L3
tag
Üdv!
Van itt valakinek tapasztalata MyProteines rendeléssel? (posta ktsg. , súlyhatár stb) -
D3W1L3
tag
[link],a másik is jó,nem azon a 6g szénhidráton fog múlni a Mr Olympia helyezésetek.
-
D3W1L3
tag
válasz deniro2 #17378 üzenetére
Én 8.án rendeltem és még nem jött meg ,ilyen szar szállítást még nem b@sztam,ami 33 dollár.
nyomkövetési számot is úgy kértem mert maguktól nem adtak,már itt van Magyarországon remélem a héten megkapom már.Szoktam máshonnan is rendelni Amerikából ilyen sz@rokat max. 5 nap a szállítás (fedex) ez nem tudom mi,mert hol magyar posta,hol dhl[ Szerkesztve ]
-
D3W1L3
tag
Van pár doboz 50mg/50db-os Puritan-os DHEA -m ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
D3W1L3
tag
[link] ezzel van valakinek tapasztalata?
-
D3W1L3
tag
válasz BÁ Nutrition #25084 üzenetére
növi ,igf is elvileg már kimutatható.... de biztos van valami új csodaszer ami nem, a kérdés az hogy mennyire komoly a vizsgálat,mert ezek ugyebár nem olcsó tesztek
-
D3W1L3
tag
A nem természetes szerek hatását ne akarjuk már természetes dolgokkal helyre állítani ,mert csúnya meglepetés lesz egy idő után. Ha valaki erre adja a fejét akkor ne sajnálja a pénzt ilyenre vagy hagyja az egészet a pcsába.
-
D3W1L3
tag
válasz BÁ Nutrition #35995 üzenetére
én 2 hete szedek hasonló terméket elég extrém adagolásban, de egyenlőre az a véleményem ,hogy többet nem veszek ilyet
-
D3W1L3
tag
válasz BÁ Nutrition #35999 üzenetére
Halo Extreme - Deca-Drol Max - Stanozane - DHEA
nincs ebbe semmi csak nagy reklám szerintem, de biztos csak rám nem hat -
D3W1L3
tag
válasz wertigo1984 #36061 üzenetére
1 szóval mindenki
-
D3W1L3
tag
válasz Angel2014 #124188 üzenetére
Ez egy alap szteroid,a magyar deca-durabolin, osztod az észt és ezt nem ismered, érdekes. Egyébként kell belőle heti 8amp legalább ha felszorzod a 8ezerrel szép kis összeg jön ki belőle ezért nem használja senki, de működik. Aki meg koxol és érdekli tud találni magának megközelítőleg jót.Az ismert nevek sem a patikából hordják ki a szereket hanem ug. cuccot használnak. És igen benne van a pakliban, hogy sz@rt veszel.
-
D3W1L3
tag
válasz fanti #125494 üzenetére
Ezt TE sem gondolod komolyan, hogy ez az indiai szemét eredeti ugyanolyan fos UG gyártó mint a többi, ráadásul az összes termékével bukott a teszten még a fele hatóanyag sincs bennük mint kéne. Eredeti cucc nem nagyon van már semmiből, ez csak a dílerek szó használata, hogy jó drágán eladják a portékáikat.
Ha valaha használtál volna nerobolt akkor nem írnál ilyeneket. A naposim is alul dózisolt volt de jóval többet ütött mint a mai szarok. Ezért van az hogy, mint írtad elmennek 25ml heti injekciókig valaki még többig és igazából semmi baja nem lesz. Parabolánból heti 3 injekciótól annak idején vért hugyoztak az emberek most meg a trenbolont szinte isszák és semmi. Nem azt mondom hogy nem lehet venni jó cuccot de olyat mint ami megközelíti a régi patikai szintet el kell felejteni.Sajnos. -
D3W1L3
tag
válasz SchumiBácsi #128868 üzenetére
Még 300at rakhatott volna rá és akkor megvan a 2000Kg töketlen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest