Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Pocee #136393 üzenetére
Kurva unalmas ez a semmire se való oltogatás. Ezért kell ide járni? Nekem a faszom tele van már ezzel a dedós csepelezéssel, vidázással, gyerekkori barátozással. Eleinte elment egynek, de naponta háromszor benyögni, dedó, ovoda. Nincs egy moderátor aki elküldené ezeket a picsába???
[ Szerkesztve ]
-
Nor-b
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ti az információkat/utána olvasásokat hol végzitek? Láttam itt írtátok már, hogy sok rossz, megbízbatatlan oldal van tele falsch infókkal. Szóval honnan tudnék minőségi cikkeket, írásokat olvasni részletesen a testépítésről, esetleg ilyen fontosabb biológiai dolgokról (aminosavak beépülése, szerepük, katabolizmus, energia felhasználás stb...), angol magyar német nyelv játszik.
Másik kérdés vettem Ca Mg vitamint de olyan rohadt nagy kapszulában van hogy alig bírom lenyelni. Lehetséges az hogy feloldom valamiben pl.: teában? Vagy ilyenkor csak elrontom a felszívódást?
Köszi a válaszokat!
-
Fandango
veterán
válasz makaveli666 #136397 üzenetére
Párszor voltam már, azért volt ott nézni való!
-
Fandango
veterán
válasz makaveli666 #136408 üzenetére
Na nem mondom, hogy sok, de akadt 1-2.
-
macera2
aktív tag
válasz carl18 #136398 üzenetére
Magnézium ügyben én is kutattam. Bemásolnám, Ignis Subdialis fórumtag (Gyakori kérdések) zanzásított véleményét, a különféle Mg vegyületek, anyagok magnézium tartalmára, és a Mg tartalom felszívódására vonatkozóan:
Mg-oxid: 50% Mg, ...........4% felszívódás
Mg-karbonát: 45% Mg, ...30% felszívódás
Mg-citrát: 16% Mg, ..........90% felszívódás
Mg-laktát: 12% Mg, .........99% felszívódás
Mg-orotát 6% Mg, ............98% felszívódásRemélem, hogy egy hozzáértő infóit tudtam közreadni. Szerinte, egy átlagembernek napi kb. 400 mg., sportolónak kb. 800 mg. felszívódott Mg-ra van szüksége. Természetesen, ha a témával kapcsolatosan volna további infótok, véleményetek az köszönettel fontolóra venném.
[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
Woodslave
félisten
válasz carl18 #136410 üzenetére
én esténként iszok egy magnosolvot cinkkel. Kicsit elbizonytalanodtam amikor utánajárva láttam hogy a benne lévő magnézium vegyületek nem a legjobbak, aztán ezt láttam a honlapon nem tudom mennyire igaz.
Az eljárás előnye a megnövelt stabilitás (felhasználhatóság) valamint a hatóanyag gyorsabb kioldódása és felszívódása. A Magnosolv® granulátumban lévő magnézium-karbonát és -oxid víz jelenlétében a hozzáadott citromsavval heves reakcióba lépve és magnézium-citráttá alakulva gyorsan és tökéletesen feloldódik. Az így létrejövő oldott állapotú magnézium-citrát, szerves magnéziumként kiválóan hasznosul a szervezetben.
Egyszer beírtam a kajám egy olyan programba, ami az ásványi anyagokat is mutatja aszerint nem volt magnéziumhiányom, de biztos ami biztos, néha (nagyon néha) nekem is begörcsöl a talpam, de nem rendszerszintű
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
két napja megint saját kajámat eszem. Tegnap is este 5-fél hétig edzés, utána lidl, aztán főztem. Mennyire megérdemlem hogy qrva jól nézzek már ki
Szóval kedd óta -2 kg. érdekes mert tegnap is 2400 kcalon voltam 250 ch-n.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #136415 üzenetére
Mondtam már, hogy citromos teával igyátok.
De egyszerűbb venni patikában citrátot, receptre 100g 450 FtMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
medica
senior tag
-
addikt
válasz headhunter #136390 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy így tényleg vezetett volna. A szeme a kormány felső pontja alatt van. Így nem lát mást csak a műszerfalat meg az eget.
(#136415) Woodslave
Én nem szoktam ezt ennyire túlgondolni. Mg pótlás nélkül görcsölök lightosan, de mind a sciteces Ca-Mg tablettától, mind a Magnosolv-tól, amit mostanában szedek, ezek elmúltak. Majd ha lesz időm, akkor parázok azon, hogy mekkora része hasznosult -
aelod
veterán
válasz medica #136419 üzenetére
Én használom, igaz nem rendszeresen mivel nincsenek görcsölési problémáim. Egy orosz masszőr javasolta még 2 éve mivel hajlamos a faizmom csípőtövis részen becsomósodni és nyomni az ülőideget. Kurva viccesen mondta orosz akcentussal: Pjanangin Fjorte. A biotechet bájotecsnek mondta. Szakadtam
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
medica
senior tag
-
medica
senior tag
Ilyenkor télen érdemes a vitaminbevitelre is jobban figyelni - d-re főleg. A magnézium is jól jöhet ha depire hajlamos valaki (koxerek), mondjuk én a ziát tüdőzöm eleget mászásnál de az más téma. Influenza ellen is jobb ha beoltatja magát aki nem akar betegség miatt visszaesni.
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Zola007
veterán
válasz medica #136419 üzenetére
látom már észrevetted.
Alapanyagot csak receptre adnak ki most is.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Silverr
aktív tag
aelod letöltötted már a bbtvt? Ha nem milyen felbontásban kell?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én most, hogy új év van, beállítok egy 250g ch-s, 60-70g zsír és 200 körüli fehérjés étrendet. Nyomom í]y tavaszig, aztán kíváncsi vagyok, hogy hízok, stagnálok vagy fogyok-e mellette. Tavasztól meg vissza 150 ch-ra és felkészülés a nyárra... Hosszú a fesztiválszezon
-
Speeedfire
félisten
Összeállítottam egy minta étrendet magamnak, a héten teszt időszak van. Jövő héttől menne élesben, viszont a vacsi eléggé megterhelő. Én vagyok a gyenge, és erőltessem? Vagy keressek másik alternatívát?
Az ebéd 2 adagban megy le, nem egyszerre.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
addikt
válasz aelod #136432 üzenetére
Megtörtént az a csoda, hogy elég ideig nem kaptam büntetést és a bikát orkra cseréhettem
Fogjuk rá tavasz van, de mivel a tavalyi évet gyalázatosan csináltam edzés szempontjából, így inkább pakolni akarok kicsit magamra, mintsem egyből szálasítani. Minek annyira sietni, a tinderre fel lehet még rakni a régi képeket is
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
-
Speeedfire
félisten
válasz aelod #136435 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Inkább elfeleztem a túrót és a reggelihez adtam csirke sonkát, meg zsírszegény sajot. A makrók megmaradtak, csak reggelre lett több.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
marked one94
őstag
Most így újév alkalmából ki milyen célt tűzött ki?
Nekem ezek vannak: csípő, váll, boka mobilitás javítása.
140kg fekvenyomas, 220kg felhúzás, 190kg guggolás.
83kg alatt maradni.You'll Never Walk Alone
-
kicsiogre
tag
válasz marked one94 #136438 üzenetére
Hello a csípő, váll, boka mobilitást hogyan javítod ? Nekem is szükséges lenne hogy mélyebbre tudjak guggolni , már amennyire sérült térdem engedi .
-
Zola007
veterán
mennyi a mostani?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kicsiogre
tag
válasz marked one94 #136441 üzenetére
Rendben ,köszönöm szépen
-
Shingen
addikt
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #136444 üzenetére
Én azzal a tágra nyitott szájas avatarral nem poénkodnék a helyedben másokéval
-
kicsiogre
tag
A cél folytatni a tavaly elkezdet formálást , ebben az évben mínusz 36 kiló ( havi 3 kilóval számolva ) és persze még jobban megerősíteni a lábam +sok -sok nyújtással kitolni az időt hogy minél később keljen a térdprotézis. Tényleg szerintetek térdprotézissel lehet sportolni ? Szobabicikli , saját súlyos guggolás szóval amit most is csinálok mert szeretném folytatni az edzést utána is. ( Dokit nem mertem kérdezni elég lehangoló volt igy is amit mondott )
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kicsiogre #136448 üzenetére
Phil Anderson 300 kg-ot húzott protézis beültetés után 1 évvel, de - ne vedd rossz néven - úgy gondolom neked nincs olyan minőségű protézisre kereted mint egy hivatásos powerlifternek az USA-ban, szóval baráti tanácsként inkább azt mondanám, hogy ne erőltesd
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest