Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52137) tomcica válasza ígyvanferi (#52117) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az a beszuras barmi lehet,mivel te gyakorlott futo vagy igy nem valoszinu,hogy a zilalo legzes miatt jott elo (sok kezdonel ezert jelenik meg).
Nekem regen egyik fontos felmaratonon szurt be igy random 8K korul,de annyira h azt hittem csomagolok haza.Annyira azota sem fajt meg semmi :N 2-3km-en keresztul szenvedtem mire egyszer csak eltunt.A tempo vegig 3:35 volt,talan 3:40-re kicsuszott az a nehany km.Viszont ugy ereztem mar 4:00-an kullogok es meg fogok allni belesetalok.
A kocsis pihenes kontra otthon kenyelmesebb pihenesbe viszont akkor mar vond bele azt is,hogy az UB feelingje dob annyit,amennyit a pihenes kenyelmetlensege elvesz.Azert par ezer futoval egyutt rombolni sokat szamit am :K
Szep munka,jo hogy visszajott a motivacio is.Szerintem ezt is pihend ki ujra egy ilyen atkoto hettel,akar kettovel.Utana johet az uj terv,uj ciklus.Ha nincs celverseny,vagy bizonytalan,akkor erdemes az uj ciklus egy reszet pl 4hetet az ero kiepitesere szanni,masik 4hetet a sebessegre...utana pedig johet a tempo es allokepesseg,majd verseny elott egy rovid elezes.
Vertigo-nak is akartam mondani,hogy a mostani km gyujtes melle jeloljon ki aprobb resz-celokat,es egy-egy edzesen vagy idoszakon keresztul az legyen elonyben (ero,sebesseg,laktat tempo FM tempo,allokepesseg)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.