Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79029) viharhozo válasza venember83 (#79028) üzenetére


viharhozo
addikt

Pep egyaltalan nem koltott sokat, a transzferegyenlege harom ev alatt 81 millio euro (ugyanez a Realnal 138 millio, a Barcanal 161 millio, a Citynel 296 millio, a PSG-nel 250 millio), bar az ketsegtelen, h az igazolasai tobbnyire nem jottek be.

Gotze teljesen megbukott, Thiago valoszinuleg orokre oriasi tehetseg marad, Benatia teljes rejtely (tegnap a keretben sem volt), Csabi apoval nem lenne semmi baj, ha nem BL-elodontoben kene vitezkedni, Douglas Costabol meg lehet valami, Vidal meg az oszi szartsecsinalas utan tavasszal pusztit.

Es ott van Bernat, akinek a szerepeltetese a vilag legnagyobb talanya, semmi koze a Bayern-szintjehez, a netto emberhatrany iskolapeldaja, megis a vegsokig kitartott mellette Pep.

Az, h mennyira latvanyos a bukasa, izles kerdese, az biztos, h nem sokon mult. Siman kieshetett volna a Juventus ellen, ami hatalmas blama, tegnap meg tovabbmehetett volna, ha Muller belovi a tizenegyest. Ettol fuggetlenul sztem senki nem fog ra jo szajizzel emlekezni, mert annak ellenere, h az igazan fontos meccseket nem feltetlenul miatta bukta a csapat, osszessegeben eleg keves az a hozzaadott ertek, amit produkalni tudott.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.