-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
Bár a Leicesternek szurkolok kettejük közül, ha a Spurs lesz a bajnok, az is teljesen megérdemelt lesz.
-
szami777
addikt
Dele Alli nyomott egy Torrest
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BenHans
addikt
Hihetetlen mennyire rááll Kane lába erre a lövéstípusra.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ezt szedd ki.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor hajrá! 3 pont vagy semmi remény.
-
7600 GS
addikt
válasz Assimilator #78076 üzenetére
Éppen ezaz, hogy Ramos befejelte.
-
addikt
válasz marositech #78085 üzenetére
Liverpool-szurkolóként nálam az életemben látott összes meccs közül az az első, és a múlt csütörtöki a második.
Pedig jó sok meccset láttam már azóta, és előtte. -
marositech
senior tag
válasz DeathAdder #78083 üzenetére
És biszi-baszi dizájnerfocisták nem voltak benne. Nálam egy örök szerdai este volt...
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
addikt
válasz DeathAdder #78083 üzenetére
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #78078 üzenetére
Igazából volt kontakt, de VArdy kereste, és berakta az Enemy lába elé a sajátját, ergo, a bíró nyomhatott volna egy továbbot, és mindenki boldog..
De a játékvezetés borzasztó tré volt, erre reagáltam..
És a 99-es volt a legjobb BL döntő of All Time..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Enzolord #78070 üzenetére
A BBC-n, a MotD-ben is egyértelműen mondták hogy ez diving volt. Az első sárgáját kérdőjelezték meg, ami előtt már kaphatott volna egyet jogosan.
Érdekes, hogy a BBC és a Sky Facebook oldalán is teljesen megoszlóak a vélemények a tegnapi meccs bírói szempontból. Legalább annyian vannak azok, akik szerint a West Ham-től raboltak el 2 pontot, mint akik azt mondják hogy a Leicester-től. Abban viszont mindenki egyetért, hogy szar volt a bíró.
kdavid94: Nem hiszem, hogy most már idén vonnának le tőlük pontokat. Talán ha a MU lenne a második...
máyköl: Nem volt az akkora meccs. Persze rossz sem volt, de pl. a Bayern - Chelsea-n ezerszer jobban szórakoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz máyköl #78074 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #78069 üzenetére
Valamiért az az érzésem, hogy nem fog nekik összejönni a bajnoki cím. Ha még így, Vardy nélkül is be tudják húzni a meccseket, akkor majd megbüntetik őket pontlevonással a pénzügyi fair play megsértéséért.
-
máyköl
veterán
válasz DeathBat666 #78073 üzenetére
És minden futballt szerető ember számára.
-
KisTücsök
addikt
Na, az ifi BL-ben már meg is van a címvédés.
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #78069 üzenetére
Ha egyszer ilyen szerencsétlen a bíró, remélem, őt is eltiltják...
Nekem is elgurult volna a gyógyszer...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
-
szami777
addikt
válasz Tibiajax #78064 üzenetére
4 éve a 4 kozott is világ világtalan el classico döntőt jósolt, aztán chelsea bayern lett belole.
Szerintem 1 meglepi legalabb lesz iden is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
7600 GS
addikt
válasz Tibiajax #78064 üzenetére
A City-Atletico sokkal érdekesebb lenne valóban.
A Real-Bayern az európai klasszikus, egy ilyen döntőre vár már szerintem sok millió futballszerető a világon régóta. Mellesleg könnyebb lenne elviselni egy vereséget a Bayern-nel szemben, mint Simeone K1 harcosaitól.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
közben látom, madrid-bayern döntőt sorsoltak
fú, de érdekelni fog.. -
L_YKing
addikt
-
törölt tag
Mondjuk sosem ertettem ezt a konnyu nehez ellenfel tema... Atletico kb jobban megszenvedett a PSVvel mint a Barcaval... akkor a PSV jobb volt? 8 kozott mar nincs konnyu/nehez csapat.
-
KisTücsök
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szami777 #78052 üzenetére
Nekem a legjobb barátom akivel együtt is focizom Real szurkoló. De legalább mindig jól át tudjuk beszélni a dolgokat.
Tudom hogy volt itt is aki elbízta magát nem is értettem. Sose lehet tudni mikor kerül gödörbe egy csapat lásd korábban Madrid most meg a Barca.Més que un club!
-
viharhozo
addikt
válasz 7600 GS #78045 üzenetére
Van egy oldal, ami a sakkban hasznalt Élő-pontszam alapjan rangsorolja a klubokat; ez talan a legrealisabb ertekeles.
Ez alapjan meg soha nem kapott olyan konnyu sorsolast csapat a BL egyenes kiesesi rendszereben, mint iden a Real. A masodik egyebkent a 2012-13-as Real.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #78050 üzenetére
Persze, hogy nem mindenkiről. (De mondjuk itt is volt rá példa a topikban.)
Egyik legjobb barátom Barcelona drukker (tegnap kint is volt a Valencia meccsen, sajnáltam is érte ), Ő pl. nagyon durván nem bízta el magát és még az Arsenal elleni BL sorsolásnál is azt mondta, hogy kicsit tart a londoniaktól. A földön maradt teljesen, kicsit sajnálom is szegényt. De csak kicsit.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz Napfénysüti #78050 üzenetére
Csakhogy ez lehet, hogy nem hullámvölgy, hanem a Segundába való kiesés kezdete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...