Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #78946 üzenetére
így-így.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
cyberkind
félisten
Hűha, szoros 15 perc maradt hátra.
Ja igen, az igazi legendás antifoci most kezdődik majd.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Luiz az előző meccsen is kilógott lefele, ez is az övé most...
-
lacy86
addikt
Nah, most megint ostrom lesz
-
venember83
nagyúr
A Juve ellen is hasonló volt a helyzet. Vajon tanult abból az Atleti?
-
venember83
nagyúr
Pep játszani is szeretne, hogy belépett a pályára?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #78946 üzenetére
mondanám én is ezt, tudod.... de, csak az atleticót is baszottul rühellem az ezzel csak a baj
két országos immmádott csapatom clash-e.....egészségükre!
-
L_YKing
addikt
-
cyberkind
félisten
11-es az Atletinek úgyhogy kint volt, jó a játékvezetés ismét.
Kivédte Nojjer.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Hiányozhat még Griezmann ha most bekapnak egyet. De hátha kihúzzák.
Na jó. Emberek....
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz L_YKing #78953 üzenetére
Óó ha csak az bántana...
De nekem azert furi h barca drukkerkent ilyen batran osztod az elfujasra a szitkot.
De ezt most en itt hagyom inkabb, ahhoz tul sokat ittam.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
kacsyx
aktív tag
Rühes csaló *****. Ez a véleményem a mai meccsről.
-
lacy86
addikt
Szerintem nem volt 11-es
Erre ki is hagyja -
KisTücsök
addikt
Csak tudnám, a Cakirt miért nem tiltották el ilyen fontos meccsektől úgy kb örökre a mu-real után....
-
cyberkind
félisten
Ez a Coman gyerek mi a pöcsnek van a pályán?
-
L_YKing
addikt
Ez mi? Hogy van mersze ehhez?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
Mar csak 1 perc ....
-
cyberkind
félisten
...
-
forceberg
veterán
A futball szégyene...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
lacy86
addikt
Nah, akkor jo8 gyerekek
-
venember83
nagyúr
Ez aztán a továbblépés, Arturo! Tavaly döntô, idén BL-cím helyett lófütyi.
-
hobizoli
nagyúr
35 kapura loves a Bayern-tol azert az nem keves
több drón kell ;P
-
7600 GS
addikt
Normalis ez a fasz, utogetni a negyedik jatekvezetot? Hogy van mersze hozza? Valaki igazan megborithatna egyszer, kurvara raferne mar a tagra.
Azon se lepodnek meg a mai utan , ha atletico-City lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kacsyx
aktív tag
válasz forceberg #78984 üzenetére
Az nem kérdés, hogy Peppel meg az Alonso, Bernat ballasztokkal sokkal nehezebb. A box-to-box kp Martínez védelemben, a szélsőhátvéd Lahm középpályán játszatásáról nem is beszélve. Ancelottival remélem kapunk végre egy olyan edzőt aki nem a saját kis álomvilágában él.
De ez a mai meccs akkor is elcsalt, mondjon bárki bármit. A kapu mellett is mit nézhetett a gané partjelző a kamu 11-esnél... -
Tibiajax
nagyúr
ezt se gondoltam volna, h szurkolok valaha is a bájernnek.. most ez is megtörtént a végén
inkább ők, mint ez a mocskos, suttyó atletikó, a majom edzőjükkel. hogy odabaszott a táblás csávónakrohadna le
na de majd most nézhetjük ismét a csodás játékukat
faszom nem is nézem[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Nem semmi azért sokkal gyengébb minőségű kerettel kiejteni a két messze legjobb csapatot, aztán a döntőben jöhet a harmadik legerősebb ellen. És 3 éven belül két BL döntő, hatlamas teljesítmény.
Ezek fényében csalásra hivatkozni...ugyanmár. Miért fújták akkor be a büntetőt a bayernek is? Ha azt bebasszák kb el is dőlt. Miert kell egyaltalan ilyesmire hivatkozni mint a birô? Mièrt nem rugtak idegenbe gólt? Oldják meg, toronymagasan jobb játékosokból álló keretük van, ne legyen magyarázkodás.
-
KisTücsök
addikt
Azért a bájern - ha szigorú vagyok - adott egy meccs előnyt, ha nem, akkor is egy felet.
Az a les is ha les, pár centi, ha egyáltalán az. Cakir egy szar, de ettől még nem volt ez elcsalva (torres tizi be sem ment, ugye). Csak a tikitakit megint megütötték taktikailag.
Jöhet a City - Atma döntő.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #78994 üzenetére
figyelj, én nem fogom soha meghazudtolni önmagam.. egyre jobban kezd ez a kis buzi emlékeztetni a fénykorában lévő murinnyóra
na most, tőle meg ugye hányok. annyira hányok, hogy még az Internek se tudtam szívből szurkolni, amíg őt kellett látnom a padon
már nem vágyok annyira simeone-ra se -
athomi
veterán
Tudnám hogy látta Torrest a 16-oson belül ez a bíró? Ehhez vaknak kell lenni. Ez a Torres meg egy nyomorult 11-est sem tud értékesíteni, de a gólpassza is szár volt, de azt legalább a Bayern játékos útba igazította.
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #78996 üzenetére
Egyre jobban kezd elgurulni a gyógyszere, ez igaz. De megnézném, mire képes egy jelentôsebb olasz vagy angol csapatnál. A Juventusnál inkább nem.
Amúgy a Juve elleni párharc után Pep azt nyilatkozta, hogy egy nagy csapat nem engedheti meg maganak, hogy a biroval foglalkozzon. Kivancsian varom a meccs utani riportokat.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #78998 üzenetére
Stilusban pedig stimmelne szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro