Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78251) pohár válasza Tibiajax (#78249) üzenetére


pohár
félisten

ez pont olyan baromság, mint az és-sel sem? ;]

xsanyi77... nem is tudom... a VB-n se nagyon voltak annyira jók emlékezeteim szerint, de Origire felfigyeltem hamar (még talán a 4 évvel ezelőtti EB-n, jól tolta a srác)

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#78252) Tibiajax válasza pohár (#78251) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

azt nem tudom, de „Háttal nem kezdünk mondatot” – mondják a nyelvművelők
nekem is így tanították

na de ezt pont épp neked magyarázzam, ph-lektornak??
;]

[ Szerkesztve ]

(#78253) pohár válasza Tibiajax (#78252) üzenetére


pohár
félisten

ez pont olyan baromság, mint az és-sel sem, mindkettővel kezdünk mondatot, nincs ilyen szabály, hogy nem lehet ezekkel kezdeni :N

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#78254) DeathAdder válasza pohár (#78247) üzenetére


DeathAdder
veterán

Tán csak ficam, minimum 3 hét off kb, ahogy can is.

Pedig pont a citrom óceánjárók ellen kellett volna egy jó origi :(((

(#78255) venember83 válasza Citroware (#78245) üzenetére


venember83
nagyúr

Jó szar lehet, hogy nyolcadik a Pool az isteni PL-ben, ha már nem is velük foglalkozol, hanem más csapatok eredményeit gyalázod. Akkor milyen eredmény a nyolcadik hely, legyen az bármilyen erős bajnokság is? Most azt hagyjuk, hogy hány százmillió fontot öntöttek a csapatba a tulajdonosok, mennyivel több pénz jut tévés jogdíjakból a PL-ben, és mégis egy anyagilag és játékoskeret szempontjából szétvert és megalázott észak-olaszországi csapat szinte hamarabb jut fel a másodosztályból az olasz első osztályba, épít magának stadiont, játszik BL-döntőt, nyer sorozatban öt bajnokságot, számtalan egyéb honi kupát, minthogy az amúgy nyilván rendkívül sok szerencsétlenségtől (már ha a kb. korlátlan átigazolási összegek szerencsétlenséget jelentenek) sújtott Liverpool komoly eredményt érjen el.

És nekem semmi bajom a Liverpoollal, most csak miattad hegyeztem ki rájuk a dolgot. Azzal viszont már annál több bajom van, hogy a tudatos építkezést és fejlődést te egy legyintéssel elintézed, beszélsz szerencséről meg szar bajnokságról, közben meg az EL-ben drukkolsz egy olyan csapatnak, amely a Juve anyagi lehetőségeinek a többszörösével rendelkezett és rendelkezik, de képtelen eredményeket elérni, illetve istenítesz egy olyan PL-t, amelyben folyamatosan botlanak a nagyok a saját butaságuk és számos ember hozzá nem értése miatt. Vagy szerinted normális, hogy idén Hotspurs és a Leicester közül kerül ki a bajnok, miközben Arsenal, Chelsea, MU, MC sehol, pedig ezek négyen európai szinten is nagyon-nagyon komoly költségvetéssel rendelkeznek? Szerinted tényleg olyan borzasztóan jól működik ott minden Angliában, ha futballról van szó? És talán pont egy lenézett, semmirekellő olasz fog bajnokságot nyerni egy alapból bennmaradásért küzdő csapattal a nagy PL-ben.

(#78256) Citroware válasza DeathAdder (#78254) üzenetére


Citroware
addikt

Annyival kiegyeznék. Attól félek, hogy ez többhónapos lesz. Nem hiányzik egy ilyen törés a karrierben. EL-döntőben legyenek ott, meg az EB-n, akkor nincs gáz.

(#78257) Citroware válasza venember83 (#78255) üzenetére


Citroware
addikt

De nem tűnik fel, hogy pont ezért van, amit te leírtál? Annyira szar a Serie A, hogy még egy szétvert csapat is ilyen könnyen a csúcsra kerül ott a többi gyenge olasz csapat között, aztán pattoghatnak a BL-ben minden évben, amiből egyszer szerencsésen bejön egy menetelés, amikor épp jó meccset/ellenfelet fognak ki. Egy ilyen menetelésre általában a PL első hét helyezettje közül bármelyik képes, ha szerencsésen jön ki a lépés (már persze ha bejutnak egyáltalán a BL-be, mert csak 4 hely van, pedig 7-8 is meg tudná állni a helyét egy nyolcaddöntőig - aztán ha ott megkapják a Bayernt, akkor ők is kiesnek). Most pl a City van ott, pedig csak negyedikek, és alig vannak előrébb, mint a MU, vagy a 'pool.

Az meg, hogy az angolok minden évben megkapják a világ 3 legjobb csapatából a Barcát, vagy a Bayernt, vagy mindkettőt a nyolcaddöntőben, az pech, ellenük nem csoda kiesni. Most a Juve járt így. És ha jövőre is megkapják, akkor jövőre is a nyolcaddöntőben eltávoznak valószínűleg. Képviselve a nagy Serie A-t.

[ Szerkesztve ]

(#78258) DeathAdder válasza Citroware (#78256) üzenetére


DeathAdder
veterán

Inkább az elődöntőbe lenne rá szükség :(((

(#78259) szami777 válasza venember83 (#78255) üzenetére


szami777
addikt

Nagyrészt egyetértek veled, de azért nem mindenben.
A serie A-ról általánosságban beszélsz, éves eredményekről, teljesítményekről, építkezésekről, miközben a PL-nél meg kiemeled ezt a szezont, ami meg unikum és nem lesz ilyen több. Még jó, hogy ilyen hasonlítás után kalap szarnak tűnhet az egész foci angliában.
A korábbi éveket tekintve a nagycsapatok mentek a bajnoki címért. És igaz, h a Bl-ben gyengélkednek, de az összehasonlításod akkor is ferdít.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#78260) KisTücsök válasza szami777 (#78259) üzenetére


KisTücsök
addikt

Pont ezt akartam írni.

(#78261) Enzolord


Enzolord
addikt

Amúgy Balukáról tud valaki valamit? Ezer éve nem járt itt..

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#78262) pohár válasza DeathAdder (#78254) üzenetére


pohár
félisten

akkor olcsón megúszta ő is, meg a csapat is, mert minimum szakadásnak, de még inkább törésnek tűnt :U

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#78263) #16514048 válasza pohár (#78253) üzenetére


#16514048
törölt tag

Viszont kisbetűvel tényleg nem kezdünk, meg a mondatvégi írásjeleket sem kéne lespórolni. ;]

(#78264) Citroware válasza pohár (#78262) üzenetére


Citroware
addikt

Klopp jelentette, hogy nincs törés, de azt megnézik, hogy vajon az ínszalagok hogy vannak...

(#78265) venember83 válasza szami777 (#78259) üzenetére


venember83
nagyúr

Nem a Serie A-ról beszéltem általánosságban, hanem a Juventusról, ők építkeznek fokozatosan, csak emellett a többség vakon elmegy. Conte első évben az AC Milanban ott volt többek között Ibra, Thiago Silva, mégis a Juve nyert lényegében gyengébb játékoskerettel (a játékrendszer, motiváció és Pirlo zsenialitásának, illetve az erős védelemnek köszönhetően). Mindezt két hetedik hely után, BL-szereplés nélkül. Onnan lehetett építkezni, és bár nektek nem tűnik fel, de a Vucsinics-Matri duót később Tévez váltotta, most meg Dybala és Mandzukics játszik ott (csak a csatársorra vetítve az egész fejlődést), ez azért szintlépés, nem?

Az idei évet pedig a PL-ben azért hoztam fel, hogy még jobban kitűnjön, hogy a nagyon komoly pénzek ellenére mennyire nem hatékony ott számos mechanizmus rengeteg top csapatnál. Értem, hogy az idei év kivétel, de nem akartam megint az utóbbi évek sorozatosan gyenge BL-teljesítményével jönni, pedig ugye lehetne.

[ Szerkesztve ]

(#78266) viharhozo válasza venember83 (#78255) üzenetére


viharhozo
addikt

egy anyagilag és játékoskeret szempontjából szétvert és megalázott észak-olaszországi csapat

Ez jo, a calciopoli nem bug volt, hanem feature.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#78267) venember83 válasza viharhozo (#78266) üzenetére


venember83
nagyúr

Egy cikk, amit úgyse olvasol el, mert így legalább nyugodt szívvel tudsz ítélkezni.

(#78268) viharhozo válasza venember83 (#78267) üzenetére


viharhozo
addikt

Ezt meg akkor olvastam, mikor kijott, az egesz Serie A-t ugy kene banolni mindenhonnan, ahogy van, vallalhatatlan banda.

A kedvencem:

De hogy Mogginak volt vaj a fején, az azért nem kérdés... Állítólag bezárta Gianluca Paparesta játékvezetőt a Reggina stadionjának vécéjébe, amiért első körben emberrablással vádolták. Annyi bizonyos, hogy Paparesta a stadion biztonsági kamerájának tanúsága szerint időben elhagyta a stadiont, és a lehallgatásokból kiderült, másnap felhívta Moggit, hogy elnézést kérjen tőle (látványos hibákat vétett a Juve vereségével zárult meccsen).

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#78269) venember83 válasza viharhozo (#78268) üzenetére


venember83
nagyúr

Ez már hagyomány. Anno Tiago is bezárta a Juventus elnökét a vécébe: [link].

(#78270) viharhozo válasza venember83 (#78269) üzenetére


viharhozo
addikt

Ez is jo.

Egyebkent en keszseggel elhiszem, h az egesz az Inter otlete volt, es a tobbiek ugyanugy nyakig benne voltak, de ettol fuggetlenul mocskos dolgok folytak arrafele.

Conversations between Moggi and Italy's most famous sports commentator Fabio Baldas (on 18 October 2005) showed how Baldas pre-decided to make a referee (Rodomonti) look bad with his comments during the match between AC Milan and Cagliari.

Moggi had great knowledge on the workings of the media and had worked out that the best way to conceal any bias that referees showed towards Juventus. Luciano argued that on an average 50,000 might see the game in the stadium, but millions who watched the match on television had their opinions formed by men such as Baldas.

According to investigators, Baldas and Moggi spoke before every programme to discuss what was going to be said and shown, who was going to be given the thumbs up and who got the thumbs down.

Azert ez kemeny, ilyen meg az MB I-ben sincs, ott mindenki tudja a dolgat (MTK-Felcsut 0-1).

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#78271) venember83 válasza viharhozo (#78270) üzenetére


venember83
nagyúr

Igen, Moggi valóban elég kreatív vezető volt, és alaposan feszítette a határokat. Az eltiltása ezek fényében érthető, csakhogy közben Berlusconi, Moratti, Galliani usw. mind ott maradt tűzközelben. Akkor mi értelme is volt az egésznek? Mai hír, tessék: [link].

[ Szerkesztve ]

(#78272) athomi válasza viharhozo (#78270) üzenetére


athomi
veterán

a többi nagy bajnokságban bezzeg biztos minden nagyon tiszta ;]

álomvilág

[ Szerkesztve ]

(#78273) Assimilator válasza Citroware (#78245) üzenetére


Assimilator
őstag

Tehat ha a Juve veri meg a Dortmundot akkor szerencsesen kifogtak 2 jo meccset? De amugy a Dortmund jobb csapat. Viszont ha a bajnoksagban verciki Liverpool bemakkol egy meccset, akkor az nem szerencse, hanem azert van, mert a Pool jobb csapat? Hm. Erdekes. :D

(#78274) Napfénysüti válasza Assimilator (#78273) üzenetére

Te is azon gondolkozol hogy kérsz a cuccból amit szív? :DDD

Més que un club!

(#78275) szami777


szami777
addikt

Ezennel megszavaztatom a "Ki a jobb, a Pool, vagy az X csapat" kezdetű mondatok tiltólistára kerülését. ;]

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#78276) Tibiajax válasza venember83 (#78271) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nna, hátha derülnek még ki susmusok, aztán végül mégsem lesz idén bajnok a Juve..
sőt, elkobozzák Pogbát, aki gyors átjön Milánóba, mert nem akar majd a serieB-ben játszani ugyebár, csatlakozik hozzá Dybala is, a fehér csíkot a mezükön kékre cserélik gyorsan

(#78277) L_YKing válasza szami777 (#78275) üzenetére


L_YKing
addikt

Elmulott a 420 hatasa mi? Mar tiltakozol is... :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#78278) Enzolord válasza Tibiajax (#78276) üzenetére


Enzolord
addikt

Jól van, Neked is jutott 420.. ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#78279) venember83 válasza Tibiajax (#78276) üzenetére


venember83
nagyúr

Előbb kötelezik Messit és Neymart adócsalás miatt Interben való futballozásra kötelező közösségi munkaként.

(#78280) Tibiajax válasza Enzolord (#78278) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jaa, ütős a cucc.. :D

venember igen, erről is olvastam, kézzel fogható távolságba került az ő átigazolásuk is a kék-feketékhez, megírta a The Sun.. azt indiai származású klubelnök klubtulajdonos világverő csapat építésébe fogott és ezt a serieA mocskos titkainak leleplezésivel indítja egyelőre, később jönnek a kilóra felvásárlások.

[ Szerkesztve ]

(#78281) marositech


marositech
senior tag

Mi a 3,14csa folyik itt kéremszépen?
Ekkora bundát/szőrme/irhát még nem látott a világ...(mtk-felcsút fc) :W :W :W

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#78282) Tibiajax válasza marositech (#78281) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

csak külföldi foci plz, magyarnak nyitunk külön topikot
szab.tam már meg is álmodta a nyitó hsz-t, mint topikgazda

xd

(#78283) marositech válasza Tibiajax (#78282) üzenetére


marositech
senior tag

:F Most te döntöd el, hogy biszi-baszi legyen a téma?

venember83: Vagy úgy... :(

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#78284) venember83 válasza marositech (#78283) üzenetére


venember83
nagyúr

Ne tessék túl komolyan venni. ;)

[ Szerkesztve ]

(#78285) Tibiajax válasza venember83 (#78284) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem ismer még :))

(#78286) Tibiajax válasza venember83 (#78237) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Dybala azért nagy vétel volt nektek..
bár az igazság az, már kezdek arra is hajlani, h az Inter mint választás egyszerűen rossz egy játékosnak sok esetben.. simán lehet, h ha hozzánk jön a srác, elsüllyed, vagy max egy középszintet hozna. mint ahogy a méregdrága és ígéretes Kondogbia is ha a Juve-be kerül - most csak tegyük fel -, már klasszissá nőtt volna az idényben, mondjuk, Pogbinho mellett, fene tudja
persze edző kérdése is ez, rotáció, játékostársak, klubmotivációk, stbstb

(#78287) L_YKing válasza Tibiajax (#78282) üzenetére


L_YKing
addikt

szab.tam kollégából ki is nézem, hogy egyedül elviszi a topikot a hátán, úgy 13000hsz-el éves szinten ( ebből 12000 csak az ő hsz-e).. :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#78288) Enzolord válasza L_YKing (#78287) üzenetére


Enzolord
addikt

A többit meg törli, mint topik gazda.. :)
Esetleg letiltja őket prémiummal..
Mint Vénember, aki belépett a prémium táborba..
Lassan kell egy lista a prémiumok által letiltottak listájáról, csak hogy ne legyen sértődés, ha nincs válasz.. ;] ;] ;] ;]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#78289) Tibiajax válasza L_YKing (#78287) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

mondjuk törzstag-jogosultságot biztos nem fogok tőle kérni a topikba...
: D

(#78290) venember83 válasza Tibiajax (#78286) üzenetére


venember83
nagyúr

Palika a Juventushoz akart csatlakozni, szóval kb. hiába akarta megvenni az Inter. Az megint más kérdés, hogy lett-e volna negyvenmillió eurója az Internek. Sajnos Verratti pescarás korszakában a Juventus nem volt elég gazdag, hogy kivásárolhassa, remélhetőleg ezt a hibát többször nem követi el a vezetőség. Nagyon jó látni, hogy egy fiatal, bőven fejlődőképes és gólerős csatár van a Juventusnál.

Enzolord: A prémium tagságnak nem kötelező publikusnak lennie, szóval sokan lehetnek alvó ügynökök.

[ Szerkesztve ]

(#78291) #84221696 válasza Enzolord (#78288) üzenetére


#84221696
törölt tag

Na, akkor most itt mindannyian szeretjük egymást vagy pedig utáljuk? Vagy csak a real madridot utáljuk, vagy azt is, aki szereti őket? :D ;]
Vagy aki nem szereti az MU-t azt már alapon utáljuk? ;]

(#78292) venember83 válasza #84221696 (#78291) üzenetére


venember83
nagyúr

Közép- és Kelet-Európában mindenki utálja a másikat, szerintem itt is ezt kellene alkalmazni a következetesség érdekében.

(#78293) #84221696 válasza venember83 (#78292) üzenetére


#84221696
törölt tag

Az oké, hogy a magyarok utálják a románokat, szlovákokat, szerbeket, osztrákokat (valakit kihagytam? ;] ), de hogy ezek miért utálják a magyarokat? :D
Azért a francia-német és angol-francia barátság sem olyan örök érvényű. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#78294) venember83 válasza #84221696 (#78293) üzenetére


venember83
nagyúr

Magyar és magyar is utálja egymást, akkor meg? Van még egyéb kérdésed?

(#78295) 7600 GS válasza venember83 (#78294) üzenetére


7600 GS
addikt

A románok is utálnak minket.

Csak azt nem értem hogy miért.

[ Szerkesztve ]

(#78296) #84221696 válasza venember83 (#78294) üzenetére


#84221696
törölt tag

Főleg a magyar magyar utálja a nem magyar magyart, mert az nem hátrafelé nyilazós szittyáktól származtatja magát. ;] Tovább is van, mondjam még?

(#78297) #84221696 válasza 7600 GS (#78295) üzenetére


#84221696
törölt tag

Mert adtunk nekik egy kis földet... ;]

(#78298) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

térjünk vissza inkább a focitémához..

(#78299) marositech válasza 7600 GS (#78295) üzenetére


marositech
senior tag

Valószínűleg aza bizonyos vicc miatt:
"románoknál omladozik a nemzeti stadion, de nincs pénzük újat felépíteni.
Így hát körbekoldulnak világ minden pontján, sikerrel is járnak.
Németektől mérnököt, angoloktól munkaerőt, franciáktól műanyag székeket, japánoktól vasat, amcsiktól betont és így tovább...de a magyaroktól semmit.
Nem értik a románok, de csakazért is megkérdezik.
Erre a magyarok sértődötten válaszolnak:
- Hát a telek nem elég???"

:DDD

meunier: megelőztél

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#78300) L_YKing válasza Tibiajax (#78298) üzenetére


L_YKing
addikt

Igy van, a madrid meg mindig szar igazabol ez a lenyeg.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.